• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırsak duvarı erozyonu?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Konusu burası diil ama bu hastalığı bilen duyan var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bulpus erozyon diye mi geçiyor tıpta? Dün eşim kolonoskopi oldu teşhiste bu yazıyordu. Aynıysa yardımcı olabilirim belki.

Bulpus erozyon diye mi geçiyor tıpta? Dün eşim kolonoskopi oldu teşhiste bu yazıyordu. Aynıysa yardımcı olabilirim belki.

Olabılır bilmiyorum açıkcası yakınımda bugün kolonoskopi oldu doktor öyle demiş. Nasıl bir hastalık bu tedavisi varmıymış

Olabılır bilmiyorum açıkcası yakınımda bugün kolonoskopi oldu doktor öyle demiş. Nasıl bir hastalık bu tedavisi varmıymış
Karın ağrısı şikayetiyle gittik biz. Bütün tahliller temiz çıktı ama kolonoskopide bu teşhis kondu.

Profun dediğine göre tedavisi yok fakat ağrı zamanları ilaçlarla kontrol altına alınabilirmiş.
Kanser vs tehlikesi yok çok şükür.

Sinir ve stres tetiklermiş en çok ağrıları. Polipler de vardı eşimde onları alıp patalojiye yolladı sonuca göre tekrar konuşacağız.

Karın ağrısı şikayetiyle gittik biz. Bütün tahliller temiz çıktı ama kolonoskopide bu teşhis kondu.

Profun dediğine göre tedavisi yok fakat ağrı zamanları ilaçlarla kontrol altına alınabilirmiş.

Sinir ve stres tetiklermiş en çok ağrıları. Polipler de vardı eşimde onları alıp patalojiye yolladı sonuca göre tekrar konuşacağız.

Peki eşinizde ishal varmıydı. İshal ve karın ağrısı şikayetiyle gitti oda.

Peki eşinizde ishal varmıydı. İshal ve karın ağrısı şikayetiyle gitti oda.
İshal yoktu ama 2,5 ay önce bir apandist ameliyatı oldu ve 15 günde bir tekrar eden şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gittik.

İstanbuldaysanız sonuçlarınızı göstermeniz için doktor tavsiye edebilirim.

Geçmiş olsun konuya daldım ama eşimdende tek polip alındı sonucu bekliyoruz. Çok üzüldük. Kanserleşmiş olsa kolonoskopide alınmaz herhalde diye mantık yürüttük inşallah öyledir
Çok seyrek ishali oluyordu ama öyle şiddetli günlerce süren tipte değil
Mideye bakılırken ona da bakılsın vs derken bu noktaya geldik

çok geçmiş olsun. bağırsak duvarları yanlış beslenme,fazla ishal olma gibi etkenlerle aşınır ve bu da bağırsakta tahribata yol açar. temiz ve sağlıklı beslenme ile beraber bolca probiyotik takviye almalısınız. probiyotikler bağırsak duvarını onarırlar ve zaten bütün insanların da probiyotik beslenmesi gerekir. yoğurtlarınızı probiyotik mayalamalı,bolca kefir içmeli,probiyotik beslenmeye ağırlık vermelisiniz.ekmek ve hattabütün buğday ürünleri,şekerli ve gazlı içecekler bu bağırsak tahribatını hızlandırıyorlar. facebookta '2.beyin:konuşan bağırsak' adlı bir grup var orda şahane bilgiler de var. bu soruyu direkt oraya da sorun hatta. konula ilgili yaşanmışlıkları olan da çok orda. eminim size yardımcı olacaklardır. ben de probiyotik - kombiyotik beslenme şeklini orrda öğrendim.

Geçmiş olsun konuya daldım ama eşimdende tek polip alındı sonucu bekliyoruz. Çok üzüldük. Kanserleşmiş olsa kolonoskopide alınmaz herhalde diye mantık yürüttük inşallah öyledir

Geçmiş olsun. Haklı olabilirsiniz hemen kötüye yormamak lazım. İnş. hayırlı haberler alırız.

Çok geçmiş olsun size de. Eşimin anne tarafı hep bağırsak kanserinden vefat ettiler o yüzden biz de tedirgindik ama doktor kanser yok dedi. İçimiz rahatladı. Siz de güzel haberler alırsınız inşallah.

Back
X