bagirsak tembelligii yardimmmm:((

zehram2106

mavi gül
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
44
2
98
Ankara
Selam arkadaslar benim oglum 6 aylk oldu ama hala kakasini yapamiyor yapsada zorla bagira bagira 4. Gunde falan anca yapiyor tabi o gunleri gelinde bize sorun... bende 3. Gunde yapamazsa fitille falan yaptiriyorum. Gecmiyo duzelmiyo. Tabi bu gazida tetikliyor ve gaz problemimizde hala devam ediyor. Doktor bagirsak tembelligi dedi ilaclarda kullandik ama etki etmedi. Yaptigi kakada acayip ser ve parca parca bu durumda olan yada duyan bilen arkadaslar yardim edin lutfen ya..ikimizde cok perisaniz uykumuz yok 6 aydir

teyzemin 4 aylık bebeği de aynı böyle ..:26:
doktor mama verdiğiniz için dedi ..
:31:

bizde bu sorun 6 aylık olunca başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam 10-11 aylık olana kadar 3 günde bir fitille yaptırmıştım ama bizde karın agrısı gaz vs yoktu bazen keçimsi olurdu bazen daha yumuşak ben bunun beslenmesiyle alakalı olduğunu çözdüm.Şuanda 16 aylık oldu kızım artık fitil yok ama bir gün ara ile yapıyor çok yediği zaman birde bol meyve sebze yediği zaman her gün oluyor kakası.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende doktorun tavsiyesiyle oglen yesil sebzeler aksam ustude meyvesini yediriyorum Ama bi degisme yok. Bide ben mama kullanmadigim halde boyle kabizlik yasiyoruz. Cok zor bir durum. Ne olacK bilmiyorum yaa acaba hergun ayni saatte yaptirsam alisir kendi o saatte yaparmi. Yoksa dahami kotu olur bilmiyorum ama kafayi yemek uzereyim

Bende doktorun tavsiyesiyle oglen yesil sebzeler aksam ustude meyvesini yediriyorum Ama bi degisme yok. Bide ben mama kullanmadigim halde boyle kabizlik yasiyoruz. Cok zor bir durum. Ne olacK bilmiyorum yaa acaba hergun ayni saatte yaptirsam alisir kendi o saatte yaparmi. Yoksa dahami kotu olur bilmiyorum ama kafayi yemek uzereyim

bukadar stres yapmanıza gerçekten gerek yok inanın bana birkaç sonra birşeyi kalmaz zaten yapabilecek pek bir şeyde yok bebeğe olur olmaz içirmeyin ben çok araştırdım başka sitelerde sordum vs hiç biri fayda etmedi ayrıca bende hiç mama vermedim hala da emziriyorum 3. gün fitille yaptırın sadece ve her gün sebze çorbası ve meyve verin.Doktorlar zaten ilaç vermez sadece fitil veya duphalak şurup veriri bunlarda kalıcı sonuç vermez ben duphalak verdiğim zamanlar yine yapmamıştı kakasını dr çok kafaya taktığım için başka bir ilaç daha vermişti(normalde vermedikleri bir şurup) ama sonuç yine yoktu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama okadar cok kivraniyorki sabaha kadar agliyor.. Gazinida hala cikaramiyor 3 ayda biter dedik 6 ayi gecti hala bi degiisklik yok. Duphalak 2 ay kullandirdi doktor bi fayda etmedi. Bilmiyorummmm

Back
X