bence kilo vermene engel olabilir 5 bir yerde çayını iç derim ben içtiğimde birşey yediğim gibi tuvalete koşarim:)
oldun oldun çok teşekkür ederim ya bende nerde hata yaptım diyip duruyorum her gün 1 bardak süt içiyorum kahvaltıda da peynir yiyorum çay falan içmiyorum ondan olabilir..dediğin sebzeleri yiyorum suyumu da bol bol içiyorum ya ama bi sorum olcak bu 5i 1 yerde çaylar bağırsak tembelliğine yol açıyor diyorlar sende öyle demişsin..her gün içtiğimde bağırsaklarım o çaya bağımlı hale gelmezler mi? çok korkuorum ya kilo verememekten(
nasıl ya süt kabızlık yapar mıben günde 2 bardak içiyorum metabolizmayı hızlandırdığı için yani yaklaşık yarım litre yanlış mı yapıyorum
Evet sütün kabızlık yaptığı bilinir, fakat her bünye için geçerli değil bu.
Bazı bünylere yapar (mesela bana) bazı bünyelere yapmaz.
Herkesin sindirim sistemi aynı değil sonuçta.
Süt metabolizmayı hızlandırır bu doğru.
Ancak nasıl hızlandırır? Spor yaptıktan sonra, 1 küçük su bardağı yarım yağlı (light demiyorum) süt içerseniz bu metabolizmayı hızlandırır.
Yoksa hiç hareket etmediğiniz halde günde 2 bardak süt içmenizin ancak kemiklerinize yararı olabilir, fazlası da zarardır zaten, kemik sertleşmesi de yapar.
O yüzden kararında, ama bilinçli tüketin derim
Bu kadar kafana takarak diyet yapma.
Sanki her zamanki alışkanlığınmış gibi, gözünde büyütmeden ve kilona takılmadan diyetini yaparsan daha kolay kilo verirsin.
Herşey beyinde bitiyor sonuçta.
5'i bir yerde çayının içinde sinameki olduğu için ben öyle bir yorum yaptım.
Kilo vermene yardımcı olacaktır, fakat dediğin gibi bağırsakların bağımlı hale gelirse, ilerki zamanlarda rahatsızlık çekebilirsin.
O yüzden o çayı kullanmadan da diyetini sürdürebilirsin düşüncesindeyim.
Onun yerine günde 1 fincan yeşilçay içebilirsin...
çok teşekkür ederim..sanırım fazla evhamlıyım ben bu arada dün tartıldım 3 klo vermişim 2 haftada:)
oldun oldun çok teşekkür ederim ya bende nerde hata yaptım diyip duruyorum her gün 1 bardak süt içiyorum kahvaltıda da peynir yiyorum çay falan içmiyorum ondan olabilir..dediğin sebzeleri yiyorum suyumu da bol bol içiyorum ya ama bi sorum olcak bu 5i 1 yerde çaylar bağırsak tembelliğine yol açıyor diyorlar sende öyle demişsin..her gün içtiğimde bağırsaklarım o çaya bağımlı hale gelmezler mi? çok korkuorum ya kilo verememekten(
yok herzaman böyle olmuyor.başlayalı 2 hafta oldu sebze meyve tüketiyorum bol bol su içiyorum egzersiz yapıyorum..acaba süt içiyorum akşamları ondan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?