bağısaklardaki kasılma ve gazlar adet mi yokda hamilelik belirtisi mi

çaxgxla27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
228
1
96
42
Gaziantep
mrb arkadaşlar.bugün adetimin 27.günü.günüm geldi gibi 26-27-28 günde bir olurum .geçen hafta abacaklarımda acayip bir ağrı oldu baktım ki varis oluşmuş.göğüslerde de ağrı var.sol kasığımda da var.bugün 2 saat önce de birden iki göğüsümün ortasının biraz alt kısmına birden ağrı girdi kramp gibi guruldama sesleri falan geldi göğüslerime vurdu bu ağrı gaz yapmaya başladım yaptıkça da geçti bu ağrı.arkadaşlar sizce bu adet öncesi kasılma mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi

Canım sadece bağırsaklardaki kasılma ve gaz sancılarıyla ilgili konusmak istedim o regl döneminde de meydana gelebiliyor çünkü ben kesinlikle hamile değilim ve ben suan yasıyorum ama diger belirtilerle ilgili bir bilgim yok çünkü regl belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor inşallah hamilesindir.

en iyi belirti adet gecikmesidir derim
gerisi fasa fiso..

Aynen katılıyorum arkadasım. Arkadasların saydıkları hamilelik belirtilerini ben her regl döneminden önce mutlaka yasıyorum. Bu yüzden hamileliği öğrenmenin en iyi yolu reglin gecikmesini beklemek ve test yapmaktır. İnşallah isteyen tüm arkadaşlar bebeklerine en kısa zamanda sahip olurlar ve hamile arkadaşlar da hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar :CüvCüv:

ben felaket gaz sancısıyla acile gidip hamile olduğumu öğrendim. kan testi yaptır derim ben.çünkü herkesteki belirti farklı olabilir.

arkadasim bende de su an acayip gaz var ve ozellikle gece cok artiyor, hamilelik belirtisi mi cidden, ama benim daha 5 gunum var beklicez bakalim, senin sonuc noldu hamislik va mi?

edit edit edit edit edit edit edit edit edit

Son düzenleyen: Moderatör:

keske bunun bir cevabi olsa, ama inan hic kimse bilemiyor bu donemler,en guzeli gidip kan testi yaptir beklemeye tahammulun yoksa, bu donem beklemek ne kadar zordur bilirim 1 gun bile zor gecer, ama umarim hamilesindir, insall iyi haberrlerini aliriz

Insallah canim, rabbim hepimizi sevindirsin bu mübarek ayda. Dün gece valla cok dua ettim.

sormaa yaa iyice bunalim oldum 1.5 yildir, bende yurt disinda yasiyorum birlesik arap emirliklerinde, bu yaz tum tetkikleri yaptirdik sadece TSH hormonu biraz yuksek cikti 5,42 ama doktorum bu hamilelige engeldegil diyor, hicbir sorun yok ama olmadi, hayirlisi rabbim dogru zamani bekliyordur diyorum artik, haber alinca buraya yazar misin? iyi haberler duyup motive olmaya ihtiyacimiz var

Canim annemle konustum, bana dedi ki stres yapmayin, bebegin olacagi varsada olmaz o zaman dedi. Rahat ol canim. Biliyorum demesi kolay, bende rahat olmaya calisacagim.

izmirdeyken umurum degildi ama gelince buraya yine, adet gunum kac gun kaldi, acaba acaba demekten cidden kendi kendimi stres yapiyorum:1no2:

canim bende bekliyorm adetme 3 gun var. isallah cenabi allah hepimize nasip eder saglikli bebekler.arkadasim bana allahimizin adlarinlan birtanesini her gun bir tesbih okumami istedi.YA MUBDIU CELLE CELALùHU.hepiniz okuyun allahdualarimizi kabul etsin.

bende okuyim, mubarek ayda Allah tum dilekleri hayirlisiyla kabul etsin insallah, benimde 5 gun var bakalim ahyirlisi bekliyorum ama pek umudum yok

kızlar merhaba... bende aynı durumdayım! ama benim adetlerim düzensiz... bırak 3-4 günü bazen haftalarca gecikebiliyor... bekle dur! çok stres oluyorum... 10 ağustos adet tarihim ama düzensiz olduğu için şu gün deyip bekleyemiyorum bileee....

3-4 gündür kasıklarımda ağrı gibi bişey oluyor. ümitlenmekde istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…