en iyi belirti adet gecikmesidir derim
gerisi fasa fiso..
mrb arkadaşlar.bugün adetimin 27.günü.günüm geldi gibi 26-27-28 günde bir olurum .geçen hafta abacaklarımda acayip bir ağrı oldu baktım ki varis oluşmuş.göğüslerde de ağrı var.sol kasığımda da var.bugün 2 saat önce de birden iki göğüsümün ortasının biraz alt kısmına birden ağrı girdi kramp gibi guruldama sesleri falan geldi göğüslerime vurdu bu ağrı gaz yapmaya başladım yaptıkça da geçti bu ağrı.arkadaşlar sizce bu adet öncesi kasılma mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi
Selam arkadaslar benim de günüm gecti , ama kafam karisik, normalde 30 günde bir olurdu, gecen ay 26 günde oldu, simdi ise 34 gün gecti hala tik yok. Iki gün önce test yaptim ama negatif cikmisti. Banada destek olsaniz lütfen!!! Benim Kasiklarim arada cok agriyor ve arada bel agrisi cekiyorum. Baska belirti yok.
Insallah canim, rabbim hepimizi sevindirsin bu mübarek ayda. Dün gece valla cok dua ettim.
Canim annemle konustum, bana dedi ki stres yapmayin, bebegin olacagi varsada olmaz o zaman dedi. Rahat ol canim. Biliyorum demesi kolay, bende rahat olmaya calisacagim.
canim bende bekliyorm adetme 3 gun var. isallah cenabi allah hepimize nasip eder saglikli bebekler.arkadasim bana allahimizin adlarinlan birtanesini her gun bir tesbih okumami istedi.YA MUBDIU CELLE CELALùHU.hepiniz okuyun allahdualarimizi kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?