nesrincim slm. ben belli oluyor diye yapmıycam sadece öylesine yapıcam demek istedim. kimilerinde adet geçince kimilerinde geçmeden belli olabiliyor. bu döllenme ve yumurtlama ile ilgili sanırım. belirtileri çok yere yazdım ama sanırım hepsi psikolojik. kasıkta batma ateş basması göğüslerde acıma gibi,
ozgün2008 cnm ya yazından stresli olduğunu anladım ben bu aralar boşlukda gibiyim hani adet yaklaşırken böle için saçma sapan duygular kaplar ya öle abide iş bulamadım onuda takıyorum ne bileyim eğer hamileysem bana çok moral olacak bebeğim ayyyyy yalnız bu kelimeyi ilk defa kullandım lafı bile güzel bak şimdi arkadaşım ya saol valla dertleşince azda olsa rahatladım izmirin nersindensin bizimde dikilide yazlığımız var geçen hafat ordaydım haberleşelim gene ok öptüm seni byyy
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.5 aylık ewliyim ve 3 ay doğum konturol hapı kullandım 2 aydır bıraktım.önceki ay ayın 3 de adet oldum ama bu az 7 gün geçikti.5. gün doktora gittim ve kan testi yaptırdım.ama sonuç negatif çıktısenağlama bir arkadaşım kan testinde 10 15 gün geçmeden tam bilinmiyor dedi ve endişelenmeye başladım.böyle bişey olabilir mi ki:sm_confused:
ozgün2008 4 gün kaldı arkaşım regl olmana bu haber vereyim dedim :)arada benimde 9 gün heycan yapma sakın desemde boş biliyorum hayırlı haberlerini alırız inşallah
özgün2008 ben de 15'inde regl olma(ma)yı bekliyorum, dediğin gibi çok değişken bi ruh hali, ama zaman geçmiyor. sen ne zaman test yapıcaksın?
ozgun2008 yine bennnn diyicen şimdi kızım kafayımı yedin dedinmi söle bakim:):)::):) senin 3 benimde 8gün kaldı nolacak bakalım tabiki aklımda tutucam nerde kaldı arkadaşlığımız bu arada 2 soru sorayım benim göğüs ağrıları var hastalanacam gibi karnım gaz ama şişkinlik yok henüz bu ay heycanlıda değilim nedense kısmet akalım öpüyorum iyi geceler....
ozgun2008 arkadaşım bende aynı şeyleri yaşıyorum ya takip ediyoz birbirimizi sanki sen yırttın en azından az kaldı benim daha 7 gün var beimde umudum kesildi kesin hasta olucam göğüsler acıyo başkada bir belirti yok sadece acayip sıklıklarda idrara çıkıyorum senindemi böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?