bağısaklardaki kasılma ve gazlar adet mi yokda hamilelik belirtisi mi

ozgun2008 valla ben 1.5 yili gecti her ay bikmadan umitlendim, ay ne zor yaaa, tum tetkikler yapildi problemde yok, sabirla beklicez galiba, hairlisi olsun insallah hamilesindir

ozgün2008 cnm ya yazından stresli olduğunu anladım ben bu aralar boşlukda gibiyim hani adet yaklaşırken böle için saçma sapan duygular kaplar ya öle abide iş bulamadım onuda takıyorum ne bileyim eğer hamileysem bana çok moral olacak bebeğim ayyyyy yalnız bu kelimeyi ilk defa kullandım lafı bile güzel bak şimdi arkadaşım ya saol valla dertleşince azda olsa rahatladım izmirin nersindensin bizimde dikilide yazlığımız var geçen hafat ordaydım haberleşelim gene ok öptüm seni byyy

selam kızlarrrrr..aslında stresli miyim değil miyim ben de bilmiyorum. ama geçen günlerdeki heyecanım pek kalmadı gibi. yani tabiki hep aklımda "ya olduysa" diye ama sanırım regl dönemine yaklaşınca biraz heyecanım gitti. bu ay olmazsa öbür ay diyorum artık. ruh halim feci değişken anlıycağınız. kaydirigubbakcemile3 sizlerin mutlu haberlerini bekliyorum.

ozgün2008 4 gün kaldı arkaşım regl olmana bu haber vereyim dedim :)arada benimde 9 gün heycan yapma sakın desemde boş biliyorum hayırlı haberlerini alırız inşallah

bende aynen sizin gibi daha önce bir yıl korundum ama biz hap kullanmadık esim korundu. korunmayı bıraktıktan sonra ki adetim 8 gün gecikti ben hamileyim diye beklerken 9.gün adet oldum ondan sonraki ay yani bu ay yine gecikti simdi hamileyim.. o önceki gecikme bu hamileligin habercisiymiş doktor demişti ..rabbim her isteyene nasip etsin inş..

ozgün2008 4 gün kaldı arkaşım regl olmana bu haber vereyim dedim :)arada benimde 9 gün heycan yapma sakın desemde boş biliyorum hayırlı haberlerini alırız inşallah

teşekkürler canım yaaa. hakkaten 4 gün kalmış hihoyyyt ya beni aklında tutan birileri olduğunu farkettim şimdi senin mesajını görünce çok duygulandım. :1hug: hayırlısı inşallah canım. şimdilik hiç heyecan yok bakalım heyecan olur kesin ama ne zaman.

özgün2008 ben de 15'inde regl olma(ma)yı bekliyorum, dediğin gibi çok değişken bi ruh hali, ama zaman geçmiyor. sen ne zaman test yapıcaksın?

özgün2008 ben de 15'inde regl olma(ma)yı bekliyorum, dediğin gibi çok değişken bi ruh hali, ama zaman geçmiyor. sen ne zaman test yapıcaksın?

naz pıtırcık selma canımmmm..
biliyorum 15 inde olduğunu listede yakın tarihliler aklımda hep.
hayırlısıysa dilerim regl olmazsın ve hamiş olursun:CüvCüv:
ben pazar günü yani reglime 2 gün kala idrar testi yapayım diyorum. sen de yarın sabah yap bence tam iki gün kalmış olur:lepi:
ahhh o ruh değişkenliği hali,çok iyi anlıyorum seni. bir gün amannn diyorum öbür gün kasıkta bi batma olunca acaba diyorum, sonra ateşim düşüyo yükseliyo anlamadım gitti. inşallah sen hamişsindir, benim öbür aya kalma ihtimalim çok yüksek, ama öbür ay da ben gelirim belki peşinden şakkıdı

ozgun2008 yine bennnn diyicen şimdi kızım kafayımı yedin dedinmi söle bakim:):)::):) senin 3 benimde 8gün kaldı nolacak bakalım tabiki aklımda tutucam nerde kaldı arkadaşlığımız bu arada 2 soru sorayım benim göğüs ağrıları var hastalanacam gibi karnım gaz ama şişkinlik yok henüz bu ay heycanlıda değilim nedense kısmet akalım öpüyorum iyi geceler....

menzilgülü arkadaşım saol yazdıkların için yanlış anlamışsın 2 yıldır evliyim 2aydırda korunmuyoruz dedim yada ben yanlış ifade ettim heralde kısmet bu işlerin bakalım nolcak 21 eylülde hastalanıcam senin kaçıydı bu arada cnm öpüyorum

nmb'cimmm selamlar ve diğer tüm arkadaşlar..
yok yok kafayı yedin demedim valla. kaydirigubbakcemile3
bugün çok koşuşturmalı bir gündü dün gece de girememiştim, bir bakayım sizlere dedim.
cuma günü akşam üstü bir sağlık merkezine idrar testi için gittim, dayanamadım anlıycanızşutarafagitti dr.adete kaç gün var diyince 4 dedim, aaa kesinlikle 4 gün önce idrarda çıkmaz, en az üstünden 10 gün geçmesi lazım yapmayız dedi. sinir oldumklava: klava: klava: yaptıramadım vesselam. heves kursakta kaldı. benim göğüsler fena acıyor her adet öncesi acıdığıu gibi. gazım var mı artık bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 bekliycem artık salı gününü. hepinize sevgilerrrrrr, öpüldünüzzzzzzz:enbuyukkk:

kızlar iyi akşamlar herkese,
dünkü mesajımda bu sabah idrar testi yapacağımı söylemiştim, dayanamayıp sabah ilk idrarda yaptım. tabiki NEGATİF. adetime 2 gün varken bir umut silik çıkar dedim. hani kimi arkadaşlar silik falan da olsa görüyorlar adet öncesi. aklımdan hepinizi geçirdim birden. ama negatif, ya bari biraz silik çıkar dimi ikinci çizgi yokkk yokkk :) adetimin geleceği belli artık. benim umutlar aynen ekime nakledilecek sanırım. sevgiler. öpüldünüz.
(bu arada testi yaparken de aklıma sizler geldiniz, gerçi negatif ama hepimize dua ettim bugün.)

ozgun2008 arkadaşım bende aynı şeyleri yaşıyorum ya takip ediyoz birbirimizi sanki sen yırttın en azından az kaldı benim daha 7 gün var beimde umudum kesildi kesin hasta olucam göğüsler acıyo başkada bir belirti yok sadece acayip sıklıklarda idrara çıkıyorum senindemi böle

nmb cim slm tekrar, benim de gögüsler çok acıyor ama hep acır, sık idrar da var onu da çok sıvı içmeye bağlamış durumdayım. dayan güzelim bir haftan var. napalım regl olursak da bir sonraki aya artık dicez. beklemende kolaylıklar, Allah sabır versin şutarafagitti

arkadaşlar bu ay benim günüm gelene kadar bütün hamilelik belirtilerini yaşadım sonra günüm geldi ama adet olmadım ve belirtile de yok oldu 3 gün sonrada adet oldum yani anlayacağınız bu belirtileri bizim beynimiz istediği için vücudu yönlendiriyor ve o yüzden yaşıyoruz...sonu hüsranla bitiyor ve yine kahrolan biz oluyoruz...ne olur kendinizi dinlemeyin insan çok yıpranıyor.ben daha iki aydır bu işin peşindeyim ama çok zormuş...bu ay kendi haline bırakacağım hiç aklıma takmayacağım...
inşallah sözümde dururum ama inanın böyle yaparak işi zorlaştırıyoruz...

:1ninca:Benimde aşırı derecede gaz şikayetim varr,karında şişlik,kasıklarda sızlama türü sancılarr daha 7 günüm varrrrr :1shok:hayır olsun bakalımm adetmii geliyor bebemişakkıdı

kızlar merhaba yazılarınızı hep okuyorum benimde bebişim yok olmuyo 4yıllık evliyim,bugün 26.gün normalde 28.günde oluyorum ama gazım var birde ishal oldum hamiş belirtisi olabilirmi

Arkadslr mrhaba bnde yeni uyeyim bnmde adetime bir hfta var ve asiri kasik bel agrisi yasiyrm birde agridan iki gun once az kahverengi lekeler geldi

Benim adetim de 8 gun gecti ve midem de kasilmalar oluyor sanci gibi acemiyim bu durumlara hic mide sorunu yasamam sonucta acamba hamilelik mi test yapmakta istemiyorum uzulurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…