bağısaklardaki kasılma ve gazlar adet mi yokda hamilelik belirtisi mi

edit edit edit edit edit edit edit edit edit

Son düzenleyen: Moderatör:
hadii yaaaa valla cok uzuldum, ilk geldigi gun insan cidden kotu oluyor, uzulme diyicem ama biliyorum yasadiklarini, unutma her ay bi umut, mutlaka olacak, 6 gun sonrada ben aglicam burda

kızlar selam...aynı gaz durumu bende de var ama adetime tam 9 gün varrrrrr....gazdan başka sağ kasıkta batma ve ısım yüksek gibi de aynı zamanda. Özlem82T sende lütfen ağlama. bak bende büyük ihtimalle 9 gün sonra kırmızıları görücem :))) hayırlısı olsun da insan dayanamıyor o günler geçmiyor, bilmez miyim....umudumuzu kaybetmeyelim..

hadii yaaaa valla cok uzuldum, ilk geldigi gun insan cidden kotu oluyor, uzulme diyicem ama biliyorum yasadiklarini, unutma her ay bi umut, mutlaka olacak, 6 gun sonrada ben aglicam burda

nesrincim slm, senin 6 gün benim 9 gün. topluca ağlamasak da hamiş müjdeleri versek canım kaydirigubbakcemile3

hu huuuu kizlar nerdesiniz, formu basa alayim dedim:1rolleyes:

slm nesrincim, iyi yaptın yukarlarda olsun. gerçi bağırsak gazı konusundayız ama laelaelaelaelae bir hafta var reglime ama kafayı yedim heralde her belirti mevcut ve işin komik kısmı sadece bir kez yumurtlama günü gibi ilişkim oldu.. olmayacağını bile bile umutlanıyom yawwww-tatlicadiarzu-

slm ark. bence kan ttesti yaptır varsa hemen çıkar çüünkü dkr bana demiştiki 1 gün bile olsa çıkar demişti eminim varsa çıkar inş. vardır bütün isteyenlerimize rabbim nasip etsin ...

ozgün2008 senle aynı şeyleri yaşıyoruz ya ne diyicem ya kaçgün kala kan testine baktırsak çıkar benim regl olmama 11 gün var 21 eylülde olmam lazım ama gaz var karnımda ateş basıyo 2 gündür göğüs uçalrım hassaslaştı kızlar bişeyler söleyin banada

özlem82T SENDE AĞLAMA NOLUR ÜZÜLME ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ STRES ÖMRÜ YARIYA İNDİRİUO DUA ET

slm arkadasim, vall3 gunum kaldi, aynen bende senin gibi olmicani bile bile hergun tarihe bakip gun sayiyorumbenneyaptımki hadi bakalim Allahtan umut kesilmez bekleyelim bakalim:1rolleyes:

kan testinde bebek rahime yerlestikten sonra cikiyor yani bu da yumurtlama gununden sonra -7 gun sonrasina denk geliyor, bence biraz daha bekle cok erken gibi, 1 gun bile degerlerde fark ediyor. hadi bakalim arkadasim insallah hamilesindir

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.5 aylık ewliyim ve 3 ay doğum konturol hapı kullandım 2 aydır bıraktım.önceki ay ayın 3 de adet oldum ama bu az 7 gün geçikti.5. gün doktora gittim ve kan testi yaptırdım.ama sonuç negatif çıktısenağlama bir arkadaşım kan testinde 10 15 gün geçmeden tam bilinmiyor dedi ve endişelenmeye başladım.böyle bişey olabilir mi ki:sm_confused:

daha o kadar yenisin ki sakin bu kadar stres yapip bebeegin gelmesini engelleme, kan testi ise adet gecikmen olmadan bile anlasilir eger bebis varsa, senin adtein gecikmis kan testinden cikmadiysa dogrudur kan testi, sevgiler

ben birde sistit denilen o gıcık hastalığa yakalandım. bunun hamileleik başlarında olduğunu duymuştum.kızlar hamile olabilir miyim acaba?:ecrin_bebek:bebek istiyoruzzzz

ben birde sistit denilen o gıcık hastalığa yakalandım. bunun hamileleik başlarında olduğunu duymuştum.kızlar hamile olabilir miyim acaba?:ecrin_bebek:bebek istiyoruzzzz

bende de olmustu ama baslarda olur diye bisey yok, o birliktelikten sonra yataktan kalkmayip idrarin gelmesiyle alakali bisey diye duymustum, ben antibiyotik kullanmistim, gecmis olsun

nmb selam canım, mesajlara bakamadım dün, şimdi gördüm yazını. ben kan testinden vazgeçtim. 16 eylülregl tarihim, ama her belirti var sözde :teytey: ben bu ay 14 eylülde yani iki gün kala adetime bi idrar testi yapıp bırakmaya karar verdim. bence sen de biraz bekle.günler geçmiyor bilirim.ama sabretçez mecbur canım.

ozgun2008 benim de adetime 3 gun var? 2 gun kala idrar testinden cikiyor mu? ben adeti 4-5 gun gecmesi lazim diye biliyorum, birde hamilelik belirtileri mi var sende, bunlar nedir? ben de de sadece gogus acisi var koltuk altlarina dogru daha cok aciyor, baska da bir belirtim yok? bilgilendirirsen sevinirim

nesrincim slm. ben belli oluyor diye yapmıycam sadece öylesine yapıcam demek istedim. kimilerinde adet geçince kimilerinde geçmeden belli olabiliyor. bu döllenme ve yumurtlama ile ilgili sanırım. belirtileri çok yere yazdım ama sanırım hepsi psikolojik. kasıkta batma ateş basması göğüslerde acıma gibi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…