hadii yaaaa valla cok uzuldum, ilk geldigi gun insan cidden kotu oluyor, uzulme diyicem ama biliyorum yasadiklarini, unutma her ay bi umut, mutlaka olacak, 6 gun sonrada ben aglicam burda
nesrincim slm, senin 6 gün benim 9 gün. topluca ağlamasak da hamiş müjdeleri versek canım kaydirigubbakcemile3
hu huuuu kizlar nerdesiniz, formu basa alayim dedim:1rolleyes:
slm nesrincim, iyi yaptın yukarlarda olsun. gerçi bağırsak gazı konusundayız ama laelaelaelaelae bir hafta var reglime ama kafayı yedim heralde her belirti mevcut ve işin komik kısmı sadece bir kez yumurtlama günü gibi ilişkim oldu.. olmayacağını bile bile umutlanıyom yawwww-tatlicadiarzu-
ozgün2008 senle aynı şeyleri yaşıyoruz ya ne diyicem ya kaçgün kala kan testine baktırsak çıkar benim regl olmama 11 gün var 21 eylülde olmam lazım ama gaz var karnımda ateş basıyo 2 gündür göğüs uçalrım hassaslaştı kızlar bişeyler söleyin banada
özlem82T SENDE AĞLAMA NOLUR ÜZÜLME ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ STRES ÖMRÜ YARIYA İNDİRİUO DUA ET
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.5 aylık ewliyim ve 3 ay doğum konturol hapı kullandım 2 aydır bıraktım.önceki ay ayın 3 de adet oldum ama bu az 7 gün geçikti.5. gün doktora gittim ve kan testi yaptırdım.ama sonuç negatif çıktısenağlama bir arkadaşım kan testinde 10 15 gün geçmeden tam bilinmiyor dedi ve endişelenmeye başladım.böyle bişey olabilir mi ki:sm_confused:
ben birde sistit denilen o gıcık hastalığa yakalandım. bunun hamileleik başlarında olduğunu duymuştum.kızlar hamile olabilir miyim acaba?:ecrin_bebek:bebek istiyoruzzzz
tşk ederim nesrin 77:a015:. ama inş en kısa zaman da istityorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş:Saruboceq:
ozgün2008 senle aynı şeyleri yaşıyoruz ya ne diyicem ya kaçgün kala kan testine baktırsak çıkar benim regl olmama 11 gün var 21 eylülde olmam lazım ama gaz var karnımda ateş basıyo 2 gündür göğüs uçalrım hassaslaştı kızlar bişeyler söleyin banada
özlem82T SENDE AĞLAMA NOLUR ÜZÜLME ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ STRES ÖMRÜ YARIYA İNDİRİUO DUA ET
nmb selam canım, mesajlara bakamadım dün, şimdi gördüm yazını. ben kan testinden vazgeçtim. 16 eylülregl tarihim, ama her belirti var sözde :teytey: ben bu ay 14 eylülde yani iki gün kala adetime bi idrar testi yapıp bırakmaya karar verdim. bence sen de biraz bekle.günler geçmiyor bilirim.ama sabretçez mecbur canım.
ozgun2008 benim de adetime 3 gun var? 2 gun kala idrar testinden cikiyor mu? ben adeti 4-5 gun gecmesi lazim diye biliyorum, birde hamilelik belirtileri mi var sende, bunlar nedir? ben de de sadece gogus acisi var koltuk altlarina dogru daha cok aciyor, baska da bir belirtim yok? bilgilendirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?