- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Özel döneminde falan mısın neye trip yapıyorsun? Aramış açmamışsın annene haber vermiş daha ne yapsın adam.
Haberiniz var diye uyumustur umru bile değildir yani şu an.Erkeklet düz varlıklar öyle dedirttim aradı açmadıma falan gerek yokmuş yani pek.
2 günde bu kadar özlüyosanız siz de gidin bence bidahakine.
Son olarak allah başka dert vermesin
Onsuz uyuyamiyorum dediginiz adama bu kadar sacma bir sey icin niye trip atiyorsunuz Allah askina? Aramis iste daha ne yapsin?
Of bazen bana bile daral geliyor burdaki kadinlarin eslerinden olan beklentilerini okudukca. Allah erkeklere sabir versin.
Sevgiliymissiniz gibi yazmissin
Gercekten beklentinin bu kadari cok fazla. Baglilik degil bagimlilik olur bir yerden sonrasi. Nefes alabilecek alanlar bırakın ikiniz icin de.Valla o da doğru haklısınız suç bende neden açmadı isem kalın kafam...
Ama kendini yipratirsin boyle don totonu rahat rahat yat canim napcan bosver ozleyin iki gun gelince atarsin tiribiniBilmem ki aşk sevgi heyecan hiç azalmadı o dönemlerdeki gibi hala ondandır belki
Ama kendini yipratirsin boyle don totonu rahat rahat yat canim napcan bosver ozleyin iki gun gelince atarsin tiribini
Ben biraz duygusuz oldugum icin bana tuhaf geldi benim icin tatil olurdu sahsen.Allah kolaylik versin ama bi 5 sene gecsin sende de bu haller kalmaz.Kendi evimde bu kdr olmuyo dün rahat rahat uyumuştum anneme gelince nedense hep çok uzak hissediyorum ondan üzülüyorum
Ben biraz duygusuz oldugum icin bana tuhaf geldi benim icin tatil olurdu sahsen.Allah kolaylik versin ama bi 5 sene gecsin sende de bu haller kalmaz.
Bn senden daha fenaydımmmm işe. gidince çağrı at diyodum.. İşi yan binadaydıBn niye böyleyim ya(
:) valla çok komikmişBn senden daha fenaydımmmm işe. gidince çağrı at diyodum.. İşi yan binadaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?