Bağlılık başa bela..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşim dün gece şehir dışına çıktı. İş için.. Ben de dün evimde bugün de annem de kalıyorum. Akşam da eniştem ile maç yapmaya playstation da yani dışarı çıkmış ablam söyledi. En son akşam 8 de konuştuk. Nyse aradığımda saat 11 bçktu akşam teli kapalıydı. Eniştemin de kapalıymış. Eşim tabi sabahtan akşama kadar dışarda idi şarjı bitmiş doğal olarak neyse dedim. . Ama en azından şarj az kapanabilir diye haber vermediği için kızdım. Ablama gelince bana haber ver dedim. Gelince ablm söyledi. Arıyor dedi. Girer girmez ablama seni aradı mı demiş ablam da benim isteğim üzerine hayır dedi. Ablamdan iki kez beni aradı bilerek açmadım. Sonra da annemi arayıp haber verir msn merak etmesin demiş. Nyse telefonu da şarja takmış. Ablam odaya uyumaya gitti telefonu da alıp dedi. İki saat oldu. Dayanamadım aradım telefonu hala kapalı. Ya açmadı hiç denemedi bile açmayı ya da tel sıfır olduğu için açılmadı o da zaten haber verdim deyip uyudu. Ki kesin uyumuştur.
Ama yine de açıp aramasını beklerdim. Saçma sapan bi şey bu taktığım biliyorum ama çok üzüldüm ..
İki gündür yalnız uyuyorum öyle alışmışım ki ona onsuz olamıyorum zor geliyor .. Gereksiz bi tavır mı olmuş yarın arayınca açsam mı açmasam mı?

Haberiniz var diye uyumustur umru bile değildir yani şu an.Erkeklet düz varlıklar öyle dedirttim aradı açmadıma falan gerek yokmuş yani pek.

2 günde bu kadar özlüyosanız siz de gidin bence bidahakine.

Son olarak allah başka dert vermesin

Disarda sarzi bitmis arayamamis.Ilk firsata ablanizdan sizi aramis sizde bilerek acmamisiniz
Adam uyumus sonra bunda darilcak bir sey yok Sen neden acmiyorsun ki telefonu ablandan arayinca bos yere takilmisin .Bos ver ozlemdendir bunlar gelince bir sarilirsiniz unutulur gider

Ben de gidecektim de yol parası vs fazla masraf oluyor diye gidemedim. Amin inşallah

Onsuz uyuyamiyorum dediginiz adama bu kadar sacma bir sey icin niye trip atiyorsunuz Allah askina? Aramis iste daha ne yapsin?
Of bazen bana bile daral geliyor burdaki kadinlarin eslerinden olan beklentilerini okudukca. Allah erkeklere sabir versin.

Onsuz uyuyamiyorum dediginiz adama bu kadar sacma bir sey icin niye trip atiyorsunuz Allah askina? Aramis iste daha ne yapsin?
Of bazen bana bile daral geliyor burdaki kadinlarin eslerinden olan beklentilerini okudukca. Allah erkeklere sabir versin.

Valla o da doğru haklısınız suç bende neden açmadı isem kalın kafam...

Adam iki kere aramış şarjı olan tlf bulunca, açmamışsın. İlla kendi tlfundan arasın deyince artık sen haksız oluyorsun ve evet gereksiz bir tavır oluyor kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…