Baglılık degil bagımlılık

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Kızlar nişanlımı çok seviyorum. Sevgim her geçen gün katlanıyo hiç azalmıyo. Sevinmem gerek belki buna ama sürekli onunla olmak istiyorum. Arasın mesaj atsın istiyorum. Eli boş da bir insan degilim nöbetim var, okumam gereken makaleler vs. Ama bir iş yaparken gözüm hep telefonda. Darlamamak istiyorum ama elimde degil. Sesini duymak istiyorum, her daim sarılmak istiyorum. Boş vakitlerinde sürekli yanıma gelsin istiyorum. Geldiginde de eli hiç boş gelmez, çiçek çikolata vs. Yanyanayken hep benimle ilgileniyo, sadece benimle konuşuyor. Arkadaşları hep sinan biraz da bizle konuş falan diyor. Ama yanımda deglken telefonla az iletişime geçiyo benmle. Son görülmesi falan hep en son bana cevap yazdıgı tarih. Ama ben daha fazlasını istiyorum. Çünkü ben bütün ilgimi ona veriyorum. Çok aşıgım çok... Nolur bi akıl verin napmalıyım. Ya benim az yazmamı saglayın ya da onun tek işi ben olayım.

Bunun adı TUTKU. Ve evlenince geçiyor.
Evlendikten sonra konuşalım

Aha benim az önce açtığım konunun tersi :) Ama çok tatlısınız. Bence biraz sakin olun. Onun tek işi siz olamayacağına göre, siz biraz az yazmalısınız. Film izlemek çözüm olabilir ilk etapta. Ev işi de işe yarayabilir. Yemek yapmak da öyle.

Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?

Ayy ben de hep benimle ilgilensin etsin isterim ama elinden geldiğince yapıyorsa yetinirim de. Adam bahsettiğiniz kadarıyla gayet size sadık ve ilgili. Her şeyin fazlası bir süre sonra sıkar. İşiniz olduğunda telefonu alın bir çekmeceye koyun, iradenize sahip çıkın kendinize hedef koyun. 1 saat sonra mesaj atacağım diyin. Baktınız dayanamıyorsunuz nişanlınızla konuşun.

Hislerin aşkın elbette çok güzel ama bu ileride aranızda sorunlara sebep olabilir yani bu kadar üstüne düşmek ilgi beklemektenbahsediyorum herkesin kendisine ait bi hayatı var bunun bilincindesin. İleri de niye aramıyorsun yazmıyorsun diye söylenmeye başlarsan eğer nişanlına itici gelecektir bu her erkeğe gelir diye düşünüyorum umarım bu bağlılığı kontrol altında tutabilirsin

Bence sen doyumsuzsun ayşe.
Bak çok ciddiyim.

Mesela erkek arkadaşını beğenmediğimi ya da mesela tanıyorsam salak bulduğumu söylersem adamdan soğuyacakmışsın gibi.
Hayatını başkalarına endekslemişsin.
Millet sinanı kıskanıyorsa sen adama daha çok aşık oluyorsun.
Millet sinana bakıyorsa mutluluktan adamı yutasın geliyor.

Ama bir yandan da daha iyisinin peşindesin.
Bu yüzden eskisiyle buluşuyorsun.

Bu iyi bir şey değil. Bilemiyorum.
Toparlanmalısın.

Aha ben de bu sorunun cevabını merak ettim o zaman

Ooo mevzu farklıymış yahu

Eski konun geldi direk aklima. Nisanlini cok sevdigin icinmi eski sevgilinle bulusmustun dicem olmicak simdi. Neyse susayim en iyisi.
Düşmanca yorumların hiç arkası kesilmiyo di mi? Eski konumla ne alakası var şimdi bunun. Ben az sevdigimden yapmadım bunu. Sinan benim her şeyim. Böyle bi sevmek benmki. Anlamıyo olabilirsiniz bu benim sorunum degil.

Benimde sevgilim bana karşı sizin gibi daha yıllar yıllar olmadı ilişkimiz 7 aylık ve ben bunalmaya başladım bu çok çok fazla fazla gelen şeylerden Çok bunaltmamaya bakın seven insan her türlü yanınızda olur daha ömür var önünüzde rahatlayın biraz

Belki de sizin aşkınız bizimkisi gibi degildir de ondan

Umarım ben de nası kontrol altında tutacagımı bilmiyorum işte

@prayforlosers canım sen yorumların benm için çok degerli ama olaylara çok yanlış bakıyosun. Ben çok aşıgım ve insanlar Sinana bakıyor. Bu ikisi ayrı bi olgu. İnsanlar bakmasa da aşıgım. Ama bakıyolar neyse konumuz bu degil zaten.
Eski sevgilimle şimdiki nişanlımı hiç bi zaman karşılaştırmadım ben. İyidir ya da kötüdür bu saatten sonra ben onu bu şekilde degerlendirmem. Benim eski sevgilimle görüşmemi de bu kadar açıklamama ragmen hala bu şekilde degerlendirmeniz de inanılmaz.
Sizden ricam şu an sadece bu konuya odaklanıp bu derdime çare olmanız, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…