- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Anladım, nasıl yaparız bilmiyorum.@prayforlosers canım sen yorumların benm için çok degerli ama olaylara çok yanlış bakıyosun. Ben çok aşıgım ve insanlar Sinana bakıyor. Bu ikisi ayrı bi olgu. İnsanlar bakmasa da aşıgım. Ama bakıyolar neyse konumuz bu degil zaten.
Eski sevgilimle şimdiki nişanlımı hiç bi zaman karşılaştırmadım ben. İyidir ya da kötüdür bu saatten sonra ben onu bu şekilde degerlendirmem. Benim eski sevgilimle görüşmemi de bu kadar açıklamama ragmen hala bu şekilde degerlendirmeniz de inanılmaz.
Sizden ricam şu an sadece bu konuya odaklanıp bu derdime çare olmanız, teşekkürler.
Hayatımın merkezinde ben varım. Diger türlüsü çok saglıksız olurdu zaten. Ama Sinan da merkeze çok yakın bi yerdeGözümde vıcık vıcık bir ilişki canlandı.
Sinanı hayatının merkezi yapmaktan vazgeç, bir gün hayatından çıkarsa ne yapıcaksın?
Zehra sen misin?Insanları mı inceliyorsunuz da yanınızdakine baktığını biliyorsunuz? İlginç bişey gerçekten. Bir iki kere denk gelirsin de bunu genelleyip söylemek bilinçli olarak incelendiğini gösterir kim bakıyo bakmıyo diye. Neyse konunun özünde de sizin gösterdiğiniz ilgi fazla nişanlınız normalini yapıyo. İnsanların yanında da hep birbirinizle de konuşacaksanız hep baş başa buluşun bi zahmet de kimseyi darlamayın
Yazmasam yazıyo. Arıyo, buluşmak da istiyo. Ama ben ondan daha çok istyorum. Daha az istemek istiyorum. Mesela 3te yanına gelcem diyo. 12de gelmezsen kavga ederim diyorumAnladım, nasıl yaparız bilmiyorum.
Sen yazmasan o sana yazıyor mu peki?
Ne sıklıkla arıyor, buluşmayınca görüşmek istiyor mu?
Malesef sevgi boyutsuz bişey burda size ölçüp biçip bişey diyemem ama sadece kendi hayatımın ve onun hayatının, toplumda aile içinde ayrı birer birey olduğumuzun bilincindeyim ve buna bende karşı taraftan saygı bekliyorum fazla bişey değil isteğim de herkes farklı işte kıyasa gitmek yanlış olur.Belki de sizin aşkınız bizimkisi gibi degildir de ondan
Ben bıraksam da o bırakmaz biliyorum. Yeminler verdi bana bu konudaBağlılık değil,bağımlılık gerçekten de.Bağlılık olsaydı eski sevgiliyle görüşme gereği duymazdın.
Modern görünmeye çalışan ama kafa göz dalmaya meyilli maço sevgilini de sakın kimseciklere bırakma.
Saygı gerçekten çok önemliMalesef sevgi boyutsuz bişey burda size ölçüp biçip bişey diyemem ama sadece kendi hayatımın ve onun hayatının, toplumda aile içinde ayrı birer birey olduğumuzun bilincindeyim ve buna bende karşı taraftan saygı bekliyorum fazla bişey değil isteğim de herkes farklı işte kıyasa gitmek yanlış olur.
Yarışmamak çok önemli bu hayatta biliyo musunz diger türlü insan hep kendini daha iyiye ilerye taşımak istiyo. Ama ben kendime bakıyım diyince mutlu huzurlu basit bi hayatınız oluyo. Tabi herkesin istegi farklı. Hakkımızda hayırlısı olsunMalesef sevgi boyutsuz bişey burda size ölçüp biçip bişey diyemem ama sadece kendi hayatımın ve onun hayatının, toplumda aile içinde ayrı birer birey olduğumuzun bilincindeyim ve buna bende karşı taraftan saygı bekliyorum fazla bişey değil isteğim de herkes farklı işte kıyasa gitmek yanlış olur.
Umarım dediğiniz gibi olur.Birlikte nice mutlu yıllarınız geçer inşallah.Ben bıraksam da o bırakmaz biliyorum. Yeminler verdi bana bu konuda
Ay inşallah bitmezUmarım dediğiniz gibi olur.Birlikte nice mutlu yıllarınız geçer inşallah.
Unutmayın ki şu hayatta olmaz denilen şeyler olur,bitmez sanılan ilişkiler biter,yemininden dönmez dediğiniz kişiler günü gelir öyle bir döner ki başını döner.siz yine de temkinli olun.
Sinandan daha iyisi mi var?"Aysenazdan sinanı alın, geri neyi kalır ki" temalı yazınızda da aşkınızdan gözüme sevgi pıtırcıkları kaçtı. Tabi eski konunuzu hatırlayana kadar.. Düşmanca yorum algılama bunu, senin gibi insanların yumuşak karnından vurma amacım yok.
Seninki buradan bakınca arayış gibi duruyor o yüzden merak etme daha iyisi seni cezbettiğinde geçer.
Yukarda beni birakmaz, bana yeminler verdi yazmis. Cocuk akillariyla evcilik oynar gibi evleniyorlar, yaşanılanı da devlerin aşkı sanıyorlar.Aslında konuya yorum yapmak isterdim ama yapamıyorum. Çünkü bizim sizinki kadar büyük aşklarımız olmadı. Zaten kimse sizin birbirinizi sevdiğiniz kadar sevemez kimseyi. Güzel de değiliz biz, yollarda kimsecikler dönüp dönüp bakmıyor, iltifatlar yağdırmıyor
Bu yüzden kıskanıyoruz sizi, bütün forum kıskanıyor, bütün Türkiye kıskanıyor hatta utanmasalar bütün dünya kıskanacak. Ancelinayla bred halt etmiş yanınızda. Dünyanın hayran olduğu yeni ikili ayşe ve sinan.
O yüzden bu şadtlar altında yorum yapmam doğru olmaz. Kıskançlığım ortaya çıkar diye çok korkuyorum
Yukarda beni birakmaz, bana yeminler verdi yazmis. Cocuk akillariyla evcilik oynar gibi evleniyorlar, yaşanılanı da devlerin aşkı sanıyorlar.
Sansinlar kimsenin bir şey diyecegi yokta, yaşadıklarının herkesten ustun olduğunu düşünmeleri ve bunu cümlelere döküp ustun gelmeye çalışmaları sinir bozuyor.
Başka bir arkadaşa yaptığı yorum da, 'belki sizin aşkınız bizimki gibi değildir.' O kadar büyük, o kadar ulu yani. Bir insan kendini bu kadar komik duruma dusururken hiç kendini sorgulamaz mi anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?