Baglılık degil bagımlılık

Bu kız ekşın tutku macera istiyo enerjisinin karşılığını bulamayınca da böyle bir tablo çıkıyor ortaya

Sinandan daha iyisi mi var?
herkesten daha iyisi vardır canım:))
üzüleceksin ama.
sakin ol.
daha relaks ol.
dünya=sinan olmuş sana.
ama öyle değil be canım.
yaşın ilerledikçe anlayacaksın.
çocukca hislerin var henüz anladığım:))
adamı da sık boğaz etme.
herşeyin aşırısı zarardır.
emin ol size de faydası olmaz zararı olur.

Abi bu nee
Ben bu hanım kızımızı gayet başarılı buluyorum, reklamın iyisi kötüsü olmaz, sinir de bozsa trending topic oluyor mu oluyor

tüm sorun aşırı özgüven..
kendinizi o kadar çok beğeniyorsunuz ki hep daha fazla ilgiyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz.
her ilişki kendi dinamiklerine göre mükemmeldir ayrıca, "siz bizim gibi bir aşk yaşamıyorsunuz demek ki" yorumu o açıdan saçma geliyor bana.
evet benim de nişanlım sürekli benimle ilgilenir. o da beni mutlu etmek için elinden geleni hatta fazlasını yapar, sürekli elele gözgöze dışarıdan bakıldığında mıc mıc bir ilişkimiz vardır, üstelik ben onu mutsuz etmemek adına eski sevgilimle görüşmek istemem, o da bana tamam dediği herhangi birşey için gelip de kimseye kafa atmaz. bu durumu bakıldığında bizim aşkımız sizinkinden daha iyi bir aşk oluyor diyeceğim de öyle değil işte.
sen öyle mutlusun, ben böyle, önce bi kıyaslamayı bırakın. sonra aşırı özgüveninizi normal bir seviyeye indirin, sonra zaten "sürekli benimle ilgilensin, hayatında bir tek ben olayım, başkalarına bakamaz olsun" düşünceniz yerini daha sağlıklı bir düşünceye bırakacaktır.

sevgiliye alternatifler
1) arkadaşlar inan bana sana iyi gelecektir , sevgilinden başkalarını görmek
2) kitaplar
3) film-dizi
4)aile
5)spor
..... böyle gider hayat inan bana sevgiliden ibaret değil

not: sevgilim yok böyle mikemmel aşkta yaşamadım çirkinimde ve seni kıskanıyorum

Yaşınız çok küçük değil biraz geç atlatıyor olabilirsiniz bu dönemi ama ergen benmerkezciliginde takılı kalmış olabilirsiniz.

Bu dönemde herkesin size baktığını, özendigini düşünebilirsiniz normal ama atlatmaya çalışın çünkü yaşınız gereği artık hoş karşılanacak tutumlar değil.
Yanlış anlamayın, sizi tanımıyorum ama biraz tarafsız bakmaya çalışın.

Yoksa gerçekten cok başarılı ne hayatlar yasayan arkadaşlarım var gittikleri Balayı bile olan. Emin olun onlar bil'e bana böyle bakıyorlar diye düşünmüyor. Biraz da başkaları gözünden bakmaya çalısın.

Eğer kişiler aynıysa hiçbir olay kendi ekseninde değerlendirmemeli. Eski konunu bilmiyorum.
'Demek ki sizin aşkınız bizimki gibi değil.' cümlesindeki aşırı özgüven ve korkunç kibiri fark ettim
Bence bir silkelen, bir sakinleş. Hiç CİCİ durmuyor mesela konuşmaların, başkasına karşı tavrın. İnsanların aşkının seninki gibi olmadığını söylemen için aynı anda onların yerine geçip o aşkı da yaşaman gerek ki bu mümkün değil. Bence sakin ol.

sizi yorumlarınızdan tanıyorum. hastalık derecesinde kendinizi beğenen birisiniz. narsistlik boyutunda. size ait olan her şey en güzel, sizin aşkınız en büyük, sizin okulunuz en iyi, sizin kv en anne...falan filan.

sinandan iyisi dolu. sizden güzeli çok. sizin aşkınız solda sıfır inanın birçok ilişki için.
yaşınız da büyük ama sanırım ailede filan çok pohpohlanmışsınız. geçmemiş hala.
biraz kendinize gelin.

inşallah güzel mutlu bir yuvanız olsun. o zaman daha gerçek, daha sağlam bir ilişkiniz olur zaten.

Bence kendini biraz dizginle, sonuçta seninle ilgileniyor seni seviyor fazla sıkma derim

Aaaa ayse konuyu acali neredeyse 12 saat olacak ama konu hala 6 sayfa...

Formundan dusmussun sekerim...

Daha sansasyonel konular bulman lazim.

Artik "kimse bizim kadar asik degil herkes bizi kiskaniyor" temali konularin cok ilgi cekmiyor.

Tip okuyan kizsin daha carpici konular bekliyoruz senden kk olarak.

Hem deee doktor

Bağlılık ve bağımlılık arasında ki o ince çizgiyi ayırt edemeyip dünyanızın merkezine nişanlınızı getirirseniz en ufak yanlış hareketinde depresyona girebilirsiniz benden söylemesi... Yorumlarınıza bakılırsa merkeze yakın değil tam merkezi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…