- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
herkesten daha iyisi vardır canım:))Sinandan daha iyisi mi var?
Abi bu neeAslında konuya yorum yapmak isterdim ama yapamıyorum. Çünkü bizim sizinki kadar büyük aşklarımız olmadı. Zaten kimse sizin birbirinizi sevdiğiniz kadar sevemez kimseyi. Güzel de değiliz biz, yollarda kimsecikler dönüp dönüp bakmıyor, iltifatlar yağdırmıyor
Bu yüzden kıskanıyoruz sizi, bütün forum kıskanıyor, bütün Türkiye kıskanıyor hatta utanmasalar bütün dünya kıskanacak. Ancelinayla bred halt etmiş yanınızda. Dünyanın hayran olduğu yeni ikili ayşe ve sinan.
O yüzden bu şartlar altında yorum yapmam doğru olmaz. Kıskançlığım ortaya çıkar diye çok korkuyorum
Abi bu nee
Ben bu hanım kızımızı gayet başarılı buluyorum, reklamın iyisi kötüsü olmaz, sinir de bozsa trending topic oluyor mu oluyor
ben evlenelı 3 sene olduBunun adı TUTKU. Ve evlenince geçiyor.
Evlendikten sonra konuşalım
ben evlenelı 3 sene oldu
hala gecmedi
eşime karsı hala boyleyım
@prayforlosers canım sen yorumların benm için çok degerli ama olaylara çok yanlış bakıyosun. Ben çok aşıgım ve insanlar Sinana bakıyor. Bu ikisi ayrı bi olgu. İnsanlar bakmasa da aşıgım. Ama bakıyolar neyse konumuz bu degil zaten.
Eski sevgilimle şimdiki nişanlımı hiç bi zaman karşılaştırmadım ben. İyidir ya da kötüdür bu saatten sonra ben onu bu şekilde degerlendirmem. Benim eski sevgilimle görüşmemi de bu kadar açıklamama ragmen hala bu şekilde degerlendirmeniz de inanılmaz.
Sizden ricam şu an sadece bu konuya odaklanıp bu derdime çare olmanız, teşekkürler.
O da doğru. Amacı ilgi çekmek zaten. Biz de veriyoruz işte istediğini.
Hem deee doktorAslında konuya yorum yapmak isterdim ama yapamıyorum. Çünkü bizim sizinki kadar büyük aşklarımız olmadı. Zaten kimse sizin birbirinizi sevdiğiniz kadar sevemez kimseyi. Güzel de değiliz biz, yollarda kimsecikler dönüp dönüp bakmıyor, iltifatlar yağdırmıyor
Bu yüzden kıskanıyoruz sizi, bütün forum kıskanıyor, bütün Türkiye kıskanıyor hatta utanmasalar bütün dünya kıskanacak. Ancelinayla bred halt etmiş yanınızda. Dünyanın hayran olduğu yeni ikili ayşe ve sinan.
O yüzden bu şartlar altında yorum yapmam doğru olmaz. Kıskançlığım ortaya çıkar diye çok korkuyorum
Hem deee doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?