Baglılık degil bagımlılık

ayse sende bukadar vıcvıc olursan kaybedebilirsin bence
kaçan balık büyük olur misali
biraz kendine gel yavrum aa

Ayşenin yaşındayken ayşeden cok daha guzel biri olarak söyluyorum...ben senin yaşında bekar ve o kadar guzelken forum köşelerinde takılmıyodum..zira zamanımı dolduracak çok şeyim vardı....arkadaşlar aile...1 kisiye saplanip kalacak kadar onu hayatımın merkezi yapacak kadar da afedersin salak degildim...zira egomu tatmin edicek cok sey vardı hayatımda...sen guya bu kadar genç ve guzel bu kadar özellikliysen ne işin var sürekli bir derdim var bölümünde....zaten çok da matah bisey olsaydın eski sevgilin seni bırakıp da gitmezdi...demek ki her erkegi tatmin edebilecek özelliklerin yok...ya sıkıcısın ya da farkli eksik taraflarin var...burasi da sanal platform ya ego tatmin etmin etmek icin buraya girmissin...çünkü gercek hayatta egonu tatmin edemiyosun...yazık sana acıyorum sadece...

Şimdiiiii gelelim bu topiğe.
"Aysenaz93 fake bence ama o kadar kiblememe rağmen hala neden sitede?"
Sorusunun cevabı aksi ispatlanana kadar tüm üyelikler gerçek kabul edilir ve işlem yapılmaz.

Güzellik konuları açıyor veya sürekli konu açıyor diye bir üyeyi siteden atamayız.
Üyelik kiblenmiş ve fake olduğuna dair hiçbirşey bulunmamışsa yine üyeyi banlayamayız.

Kazen'in şu yorumunu hatırlamakta fayda var:

Bu topikle ilgili kibler değerlendirilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…