Sinandan daha iyisi mi var?
Fake olduğunu nasıl anladınız ki?Inanmayin kızlar sahte hesap sizi kandiriyooo inanmayın feykkk. Ama bu eğlenceli olmadığı anlamına gelmiyor :)
Seni yeni keşfettim ayşe arada uğra da Gülelim
Somut bir kanıtım yok espri olarak söyledim ama gerçek olduğuna da inanmıyorum resmen insanlarla alay ediyorFake olduğunu nasıl anladınız ki?
Ben yokken neler dönüyor bu platformda yaaaaaaaa
Bana da söyleyin
Harikasin ya, yorumun cuk oturmus.Eski konun geldi direk aklima. Nisanlini cok sevdigin icinmi eski sevgilinle bulusmustun dicem olmicak simdi. Neyse susayim en iyisi.
He anladım, ben fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Somut bir kanıtım yok espri olarak söyledim ama gerçek olduğuna da inanmıyorum resmen insanlarla alay ediyor
A öyleyse üzülürüm gerçekten gerçi diğeri de üzücü olurdu . Inşallah aşar öyleyseHe anladım, ben fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Sadece obsesif bir kız görüyorum.
Biraz da kibirli, umarım aşabilir.
Yoksa çok üzülecek
Fake olduğunu nasıl anladınız ki?
Ben yokken neler dönüyor bu platformda yaaaaaaaa
Bana da söyleyin
Eski konun geldi direk aklima. Nisanlini cok sevdigin icinmi eski sevgilinle bulusmustun dicem olmicak simdi. Neyse susayim en iyisi.
Hmm, mesela ben de tanınmamak için sürekli yaşımı farklı söylüyorum. Birkaç arkadaş biliyor sadece özelden konuştuğum.Bana da fake gibi geliyor. Konunun bir tanesinde ev arkadasindan sikayet ediyordu. Tum sinif arkadaslarim mezun oldu dedi ben yuksek lisans yapiyorum ondan bu kizla ev tuttuk felan dedi. Sonra baska bir konuda bir anda tip okuyorum dedi. Hani yuksek lisansti dedik lisans 4 yilliktir tipin 5. Ve 6. Yillari yuksek lisans olarak gecer diye bir aciklama yapti. O zaman sinif arkadaslari nasil mezun olmus oluyor?
Kilo konularinada her hafta baska bir kilo yaziyor arada bayagi farklar var bu kilolarin. Bir ara arkadaslar birbiriyle celisen mesajlarin linkini bulup vermisti ama ben simdi o kadar ugrasamayacagim.
Hmm, mesela ben de tanınmamak için sürekli yaşımı farklı söylüyorum. Birkaç arkadaş biliyor sadece özelden konuştuğum.
O kadarını bilmiyorum ama, resmini paylaşmıştı bir arkadaş.
Ayşe kimliğinin resmini ona atmış sanırım.
Tıp kimliği doğru mu yalan mı bilemeyeceğim ama, bence kibir problemi var ve takıntılı.
Dolayısıyla bu konuda ona yardımcı olabiliriz.
He anladım, ben fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Sadece obsesif bir kız görüyorum.
Biraz da kibirli, umarım aşabilir.
Yoksa çok üzülecek
Ayyy maşallahben evlenelı 3 sene oldu
hala gecmedi
eşime karsı hala boyleyım
güzel birsey değil ama bu durumAyyy maşallah
Profil fotosundaki o muymus?Tip okudugu dogrudur ben ona yalan diyemem ama bircok konuda farkli bilgi veriyor. Ayrica taninmamak gibi bir niyetide yok. Profil fotografi var.
Neyse fake ya da degil bir sorun oldugu kesin.
Eski konusunda kimse guzellik hakkinda konusmadigi halde once bir uyeye profil fotografima bak anlarsin dedi. Sonra off ya konunun durmadan benim guzelligime getirilmesinden biktim artik dedi.
Biz yazar geceriz bizi bağlayan birsey yok ama kendisi ya bizimle dalga gecip egleniyor ya da gercek hayatta da boyle biri. Eger ikinci secenekse cok fena. Yardim almasi lazim.
alt tarafi sanal bi karakter bizim icin ama olsun yine de kiskanmaliyiz canimsonucta nerede bizde oyle ask nerede bizde oyle Sinan
Neyse yine banlanmasam bari
Bence sen doyumsuzsun ayşe.
Bak çok ciddiyim.
Mesela erkek arkadaşını beğenmediğimi ya da mesela tanıyorsam salak bulduğumu söylersem adamdan soğuyacakmışsın gibi.
Hayatını başkalarına endekslemişsin.
Millet sinanı kıskanıyorsa sen adama daha çok aşık oluyorsun.
Millet sinana bakıyorsa mutluluktan adamı yutasın geliyor.
Ama bir yandan da daha iyisinin peşindesin.
Bu yüzden eskisiyle buluşuyorsun.
Bu iyi bir şey değil. Bilemiyorum.
Toparlanmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?