Baglılık degil bagımlılık

Şu eski sevgilinize kafa atan nişanlınız değil mi ?
Bence sizi iki günde bir kere görmek istemesi bile büyük lütuf,ben olsam o gün eski sevgilinizle beraber size de kafa atarak bitirmiştim bu ilişkiyi...

Inanmayin kızlar sahte hesap sizi kandiriyooo inanmayın feykkk. Ama bu eğlenceli olmadığı anlamına gelmiyor :)
Seni yeni keşfettim ayşe arada uğra da Gülelim

Inanmayin kızlar sahte hesap sizi kandiriyooo inanmayın feykkk. Ama bu eğlenceli olmadığı anlamına gelmiyor :)
Seni yeni keşfettim ayşe arada uğra da Gülelim
Fake olduğunu nasıl anladınız ki?
Ben yokken neler dönüyor bu platformda yaaaaaaaa
Bana da söyleyin

Somut bir kanıtım yok espri olarak söyledim ama gerçek olduğuna da inanmıyorum resmen insanlarla alay ediyor
He anladım, ben fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Sadece obsesif bir kız görüyorum.
Biraz da kibirli, umarım aşabilir.
Yoksa çok üzülecek

Fake olduğunu nasıl anladınız ki?
Ben yokken neler dönüyor bu platformda yaaaaaaaa
Bana da söyleyin

Bana da fake gibi geliyor. Konunun bir tanesinde ev arkadasindan sikayet ediyordu. Tum sinif arkadaslarim mezun oldu dedi ben yuksek lisans yapiyorum ondan bu kizla ev tuttuk felan dedi. Sonra baska bir konuda bir anda tip okuyorum dedi. Hani yuksek lisansti dedik lisans 4 yilliktir tipin 5. Ve 6. Yillari yuksek lisans olarak gecer diye bir aciklama yapti. O zaman sinif arkadaslari nasil mezun olmus oluyor?

Kilo konularinada her hafta baska bir kilo yaziyor arada bayagi farklar var bu kilolarin. Bir ara arkadaslar birbiriyle celisen mesajlarin linkini bulup vermisti ama ben simdi o kadar ugrasamayacagim.

Hmm, mesela ben de tanınmamak için sürekli yaşımı farklı söylüyorum. Birkaç arkadaş biliyor sadece özelden konuştuğum.
O kadarını bilmiyorum ama, resmini paylaşmıştı bir arkadaş.
Ayşe kimliğinin resmini ona atmış sanırım.

Tıp kimliği doğru mu yalan mı bilemeyeceğim ama, bence kibir problemi var ve takıntılı.
Dolayısıyla bu konuda ona yardımcı olabiliriz.

Ben şok !!
Sen sayın bayan nişanlıyken eski sevgilinle mi buluştunn ??? Vay anasıni bee

Tip okudugu dogrudur ben ona yalan diyemem ama bircok konuda farkli bilgi veriyor. Ayrica taninmamak gibi bir niyetide yok. Profil fotografi var.

Neyse fake ya da degil bir sorun oldugu kesin.

Eski konusunda kimse guzellik hakkinda konusmadigi halde once bir uyeye profil fotografima bak anlarsin dedi. Sonra off ya konunun durmadan benim guzelligime getirilmesinden biktim artik dedi.

Biz yazar geceriz bizi bağlayan birsey yok ama kendisi ya bizimle dalga gecip egleniyor ya da gercek hayatta da boyle biri. Eger ikinci secenekse cok fena. Yardim almasi lazim.

He anladım, ben fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Sadece obsesif bir kız görüyorum.
Biraz da kibirli, umarım aşabilir.
Yoksa çok üzülecek

Bana da fake geliyor. O yolladığı kimlikte isim falan yazmiyordu sadece intern yemekhane kartiydi. Okul kimligi değildi.
Şuraya da sacma sapan benzer konular açıyor ve aynı gaz cumleleri kuruyor. Alakasız bir yoruma obizim askimizi kimse yaşamaz yazarken başka kel alaka bir soruya da kayınvalide aşkını yazıyor. Kimse kayınvalide dememiskrn
Kiskirtip eğlenen bir insan gibi geliyor bana

Profil fotosundaki o muymus?
Yemin ederek söylüyorum bak her şey üzerine yemin ederim ben daha güzelim fotodaki kızdan kendimden bahsederken elim yüzüm düzgün işte derim.
En ufak abartmadan söylüyorum .
O zaman ben baya mankenim diye dolaşayim.

alt tarafi sanal bi karakter bizim icin ama olsun yine de kiskanmaliyiz canim sonucta nerede bizde oyle ask nerede bizde oyle Sinan

Neyse yine banlanmasam bari

Karafilim olsa da istemem öyle sinan, mic mic

Telefon görüşmelerini düşündüm de sen kapaatt hayır sen kapatttt

Yanında çocuk olan resim de, şuanki profil resmin de eski bir arkadaşıma o kadar benziyor ki.. Büyütemediğim için net bişey söyleyemiyorum.. Ve kız ameliyathane hizmetleri okuyor.. Sende tıp deyince, bilemedim..

nokta atışı beybiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…