Baglılık degil bagımlılık

Inanmayin kızlar sahte hesap sizi kandiriyooo inanmayın feykkk. Ama bu eğlenceli olmadığı anlamına gelmiyor :)
Seni yeni keşfettim ayşe arada uğra da Gülelim

nedense yuzde besyuz ayni seyi duusnuyorum,
su yuksek lisansli tip okumalarindan sonra zaten ayyuka cikmisti,
neden halen daha burda onuda Mune ye sormak lazim.

Benim dertlerim bunlar çarpıcı olmasına gerek yok olanı söylüyorum. Nöbetteydim ve canım sıkkındı paylaşmak istedim

Tıp mı okuyormuş bir de??? Vay eline düşecek hastanın haline. Güzel değilsin diye bakmayı reddeder.

Okumak cehaleti alıyor da geri kalan kısım baki kalıyor işte.
Ay ne alaka ya güzelligim bitti, ilişkim bitti bi de okudugum meslek kaldı

Gerçek degilmiş gibi duruyo bütün bunlar di mi. Ama gerçek olan bu. Bunun sanal oldugunu düşünmek içinize su serpecekse öyle düşünün

İnsanın kendini güzel bulması iyi bişeydir bence tabii sürekli söylenmedikçe.

He anladım, ben fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Sadece obsesif bir kız görüyorum.
Biraz da kibirli, umarım aşabilir.
Yoksa çok üzülecek
Ben insanlar bu derece üstüme geldigi için aşırı reaksiyon veriyorum. Bi kişi de demiyo ki diger insanlara biraz sakin olun. Hep ayşenaz suçlu

Benim dertlerim bunlar çarpıcı olmasına gerek yok olanı söylüyorum. Nöbetteydim ve canım sıkkındı paylaşmak istedim

kizim bak milyon kere KIB ledim bu sizofrenik konularini ama halen daha burdasin, nedenini anlamis degilim.
bu hastalikli hayalelrini tip okudugunu katmasaydin azcik daha giderin olabilirdi ama iste orda cuvalaldin.
sulalemin yarisi doktor ve nasil bisey oldugunu cok iyi biliyorum, daha oncede soylemistim, bu uydurdugun hayatin yalan oldugunu algilayabiliyorum.
kac kisiyi kandirabilirsin bilmiyorum ama ben ve bilenleri daha fazla kandiramazsin.
tekrar soyluyorum. tvler sizin gibi sizofreniz insanlarin yazdigi dizilerle dolu, burda daha fazlasini gormeye tahammulumuz yok.
Mune

Foto koy da hep beraber görüp karar verelim canım güzelligine

Gerçek degilmiş gibi duruyo bütün bunlar di mi. Ama gerçek olan bu. Bunun sanal oldugunu düşünmek içinize su serpecekse öyle düşünün
Evet içime şu serpti hayatım. Kaç gecedir ya şu KK'daki Aysenaz ne kadar güzel ne kadar aşık diye kendi kendimi yedim bitirdim oh çok rahatladım. Mutluluklar bebisko

Ben konularınızın fake olduğunu düşünmüyorum.
Fotoğraf taki kızın da siz olduğunu düşünüyorum, tıp okuduğunuzun da yalan olmadığını düşünüyorum.

Sürekli konu açıp, insanlardan yardım istediğiniz için cevap veriyorum.

Bence sizin terapi almanız gerekiyor.

Açtığınız konulara bakılırsa :

1 : Piskolojinizin bozuk olduğunu düşünüyorum,

2 : aşırı derece de bir özgüvene sahipsiniz, insanların ilgi odağı olmak istiyorsunuz.
Kendinizi dünyanın merkezinde sanıyorsunuz. Bu ciddi bir durum gerçekten terapi almanız gerekiyor.

3 : bence nişanlınız böyle giderse yakın zamanda sizden ayrılabilir. o zaman durumunuz daha da kötü olacaktır. toparlanmanız çok uzun zaman alabilir.

4 : uslubunuz gerçekten yanlış. hiç hoş değil. Kibar değilsiniz kabasınız ve insanları küçük düşürmekten hoşlanıyorsunuz.

Gençsiniz ve bende güzel olduğunuzu düşünüyorum. Benim için her canlı güzeldir. Kendinize yazık etmeyin. Terapi şart...

Teşekkürler yorumunuzu degerlendircem

Kız senin hiç hastan yok mu benim doktor abilerim ablalarim (abi abla demek zorundayım çünkü mantık gereği benden daha fazla okuyorlar daha büyükler senin yaşında hiç doktor görmedim stajyer belki) bırak KK'daki takilamayi tuvalete gidicek vakitleri yok. Sen hangi okulda okudun dalın ne bebeğim?

kızlar bırakın yaşasın, evlendiği zaman yaşamayabılır. hızlı giden çabuk çakılır yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…