bahar ayları geldi erkeklerinizin gözü dışarı kayıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bahar aylarının gelmesiyle erkeklerinizin gözü dışarı kayıyor mu kızlar ............
malum bahar geldı ne alakası demeyın herkes hemen açık kollulara basladı etraf cıvıl cıvıl??
bakıyorlarmı yanınızda bakınca ne yapıyorsunuz mesela ya da bakıyorlar mı mesele bu aslında.

valla bakıyor mu bilemiyorum ama o benim yanımdayken tv de bile açık kıyafetli bayanlar çıktığında kafasını çevirir hemen..yani yanımda bakması sıkar birazklava:

tabi canım derler ya hep nisan mayıs ayları gevşer toto yayları -tatlicadiarzu-

allah bilir ben işte o işte akşamdan akşama evde görüşüyoruz.
ne naneler yiyorlar allah bilir...

valla bakıyor mu bilemiyorum ama o benim yanımdayken tv de bile açık kıyafetli bayanlar çıktığında kafasını çevirir hemen..yani yanımda bakması sıkar birazklava:

ahahay ne güzel :lepi:

hiç işi olmaz...benim kocam bakarsan başkasının karısına bakarlar senin karına mantığındadır.o yüzden
gözüm arkada değil..

Valla onun açıklıkla alakası olduğunu sanmıyorum ama görmemişlik ve aç gözlülükle çok alakası var bence ...:mymeka:

İlahi Selda, her baharda gevşerse ilişkiler....:roflol:
Kışı nasıl benimle geçirdiyse, bahardada gözü dışarıda olmamalı.:asigim:

atalarımız hep doğru demiştir ama
bak bide şey derler:a
baharda insanın kanı kaynar moqu oynar
valla ben atalarımızın yalancısıyım:1closedeyes:

Bakınca kızacağım kimsem yok,fazlalık mı oldum ki ben buraya:dilcikar:

Bakmak isteyen baharda da bakar,dondurucu soğukta da bakar.
Bazı erkeklerin gözlerinde giysilerin içini gösteren lazer düzeneği varmış diye duydum:uhm:

Nasıl yani şimdi sizin kocalarınız benim açık kolumamı bakıcak:1no2: hadi mini etek göğüs dokeltesi anladım da ya bence bu tamamen toplumsal acizlik zavallılık bu nasıl namus ki? biz namusluyuz diyoru ama en namussuz erkek bizde bakın yurttışında kadınlara hiçbirisi bizim kadar baksı altında değil valla sayenizde midem bulandı, baharın geldiğine bile sevinemedim.. yuhhh...

Yok artık

Gönül sen onlara bakma şekercim, celallenme hemen

niye bizim kocalarımız senin koluna baksın şekerim bizim kolumuz varken:1closedeyes:

siz zaten konunun genelinin değil bu mesajın muhattabısınız. bizim kocalarımız neden baksın size? neden baharın geldiğine sevinemiyosunuz yani o bakımdan sordumdusengözlerimebaksanab

adamın gözü dışardaysa bahar mahar dinlemez bakar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…