E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
tabi canım derler ya hep nisan mayıs ayları gevşer toto yayları -tatlicadiarzu-
valla bakıyor mu bilemiyorum ama o benim yanımdayken tv de bile açık kıyafetli bayanlar çıktığında kafasını çevirir hemen..yani yanımda bakması sıkar birazklava:
tabi canım derler ya hep nisan mayıs ayları gevşer toto yayları -tatlicadiarzu-
Valla onun açıklıkla alakası olduğunu sanmıyorum ama görmemişlik ve aç gözlülükle çok alakası var bence ...:mymeka:
İlahi Selda, her baharda gevşerse ilişkiler....:roflol:
Kışı nasıl benimle geçirdiyse, bahardada gözü dışarıda olmamalı.:asigim:
valla bakıyor mu bilemiyorum ama o benim yanımdayken tv de bile açık kıyafetli bayanlar çıktığında kafasını çevirir hemen..yani yanımda bakması sıkar birazklava:
Nasıl yani şimdi sizin kocalarınız benim açık kolumamı bakıcak:1no2: hadi mini etek göğüs dokeltesi anladım da ya bence bu tamamen toplumsal acizlik zavallılık bu nasıl namus ki? biz namusluyuz diyoru ama en namussuz erkek bizde bakın yurttışında kadınlara hiçbirisi bizim kadar baksı altında değil valla sayenizde midem bulandı, baharın geldiğine bile sevinemedim.. yuhhh...
niye bizim kocalarımız senin koluna baksın şekerim bizim kolumuz varken:1closedeyes:Nasıl yani şimdi sizin kocalarınız benim açık kolumamı bakıcak:1no2: hadi mini etek göğüs dokeltesi anladım da ya bence bu tamamen toplumsal acizlik zavallılık bu nasıl namus ki? biz namusluyuz diyoru ama en namussuz erkek bizde bakın yurttışında kadınlara hiçbirisi bizim kadar baksı altında değil valla sayenizde midem bulandı, baharın geldiğine bile sevinemedim.. yuhhh...
niye bizim kocalarımız senin koluna baksın şekerim bizim kolumuz varken:1closedeyes:
Nasıl yani şimdi sizin kocalarınız benim açık kolumamı bakıcak:1no2: hadi mini etek göğüs dokeltesi anladım da ya bence bu tamamen toplumsal acizlik zavallılık bu nasıl namus ki? biz namusluyuz diyoru ama en namussuz erkek bizde bakın yurttışında kadınlara hiçbirisi bizim kadar baksı altında değil valla sayenizde midem bulandı, baharın geldiğine bile sevinemedim.. yuhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?