bahar ayları geldi erkeklerinizin gözü dışarı kayıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy arkdşlar ne kdr paranoyaksınız her an aklınızda kocam/sevgilim beni aldatırmı açık görürse atlarmı düşüncesi var ben şahsen güvenmediğim bir insanla evlenmeyi bırakın birlikte dahi olmam bu kdr olmaz koluna bakcak bilmem ne en azından benim nişanlım sapık değil bahar gelse kollar yada her nereyse açılsada baksam die düşünmediini bilorum..burda böle şeleri okumaktan evlenmekten korkar oldum yemin ederim (lafım herkese değil yanlış anlaşılmasın) Bütün erkeklere aynı muameleyi göstermek ne kdr doğru anlayamadım

siz zaten konunun genelinin değil bu mesajın muhattabısınız. bizim kocalarımız neden baksın size? neden baharın geldiğine sevinemiyosunuz yani o bakımdan sordumdusengözlerimebaksanab

ANLAYAN ANLAMIŞTIR..Anlamayanada tekrar açıklama gereği duymuyorum..

Artık her sabah giyinirken burdaki hatunlar sayesinde yazın sıcağında oram açıldımı buram görünüyormu paranoyası hissedeceğim..Hoş görünmesede adam hayal edip yine fantezi kurar yapacak olduktan sonra..

benim eşim de bakmaz,ben baksam bana kızar.tv de bir şey çıksa ben baksam neden değiştirmiyorsun der.bence baharla değil,insanın kendisiyle alakalı bir şey.kapalı da olsa giyinenler,erkeğin içinde varsa bakar.

Şu JaponLar ßiraz da $u konuya eL atsa Fena oLmaz Heeeeeeeeeeee Mesela sevgilisi oLan veya evLi erkeklerin gözLerini kontroL altına aLıp sistem icat etSeLer de biz de Evden kim Nereye, Neresine ßaktıgını Göreßilsek.... CADIARZU Ya adamın gözünü Oyamam ki, bakma bakma diyince Adam ßana sen hasta mısın Deyii sırnaşık şey ßakmak var, ßakmak var ikİsinin Arasında Fark var. .

Soruya tam karşı taraftan bakınca şunları yazasım geldi; elalemin erkeği(bu laftanda niyeyse hiç haz etmiyorum) bana bakacakmı acaba diye yazın yada baharda yada sıcaklarda uzun kollu giyimeye hiç niyetim yok... adam adam olsun bakmasın. benim erkekimde-tatlicadiarzu-( bu laftan nefret ediyorum ya ama konuyu açan böyle yazmış uyum sağlıyayım) çıplak bir kola bakıp yalanacaksa zaten yanımda hiç bulunmasın.

Son düzenleme:
ister istemez baharın gelmesiyle ortaya çıkan cıvıl cıvıl hatunlara erkeklerin çoğu bakar
evli yada bekar önemli değil

Tebrik ediyorum, bence cvb ınız bütün evli bayanlara örnek olsun..kaydirigubbakcemile2

ben bile bakıyorum güzellere.
onlar nasıl bakmasın.
bakmıyorum diyen yallllaaaaaannnnnnnnn söylüyor.
hayat boyu inş bakmakla kalırlar. ileri gitmesinlerde

sevgilisi olupta bakan erkekler şerefsizdir zaten.. ister baharda baksın ister kışınn.. ne farkeder ??

çok haklısın hayatım öpüyorumm Şeniz

o nasıl bişi yaa gülüyorum sadece..

benim eşim yanında olsam da olmasam da kesinlikle bakmaz

bence de bu kadar sinirlenme canım ama şu cümlelerin hoşuma gitmedi.
en namussuz erkek bizde niye olsun her ülkede var böyleleri
herşeyde direkt olarak yurtdışını örnek göstermek de hoş değil
ona bakarsan biz belki baskı altındayız ama Allaha şükür onlar kadar dejenere değiliz
onlar gibi olmaktansa ülkemde böyle yaşamayı tercih ederim

Valla onun açıklıkla alakası olduğunu sanmıyorum ama görmemişlik ve aç gözlülükle çok alakası var bence ...:mymeka:

Kesinlikle .. Erkekler sadece açık olana bakmıyor; merak uyandıranlar ilgisini çekiyor olabilir..Göreceli yani..

ANLAYAN ANLAMIŞTIR..Anlamayanada tekrar açıklama gereği duymuyorum..

gönül maşallah canım gene ortamı dağıtmışsın burdada valla çok karamsar gördüm seni sana niye baksınlar anlamadımki sen niye kendini bu kadar kötü hissediyosun bu konuda bence biraz rahat ol canım....

gelelim şu meseleye malesef bakıcaklar zaten kızlarımızın çoğu da giyinmiyo bile yaprak kapatıp gezseler daha makbül olacak nerdeyse (sözüm meclisten dışarı)ben bile ağzım açık bak kalıyorum erkekler napsın zorla milletin gözüne sokuyolar oralarını buralarını açıp onlarında ne olduğu belli zaten dert etmeye gerek yok..kaydirigubbakcemile5

Bende öyle düsünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…