- Konu Sahibi EU1
-
siz zaten konunun genelinin değil bu mesajın muhattabısınız. bizim kocalarımız neden baksın size? neden baharın geldiğine sevinemiyosunuz yani o bakımdan sordumdusengözlerimebaksanab
bahar aylarının gelmesiyle erkeklerinizin gözü dışarı kayıyor mu kızlar ............
malum bahar geldı ne alakası demeyın herkes hemen açık kollulara basladı etraf cıvıl cıvıl??
bakıyorlarmı yanınızda bakınca ne yapıyorsunuz mesela ya da bakıyorlar mı mesele bu aslında.
Soruya tam karşı taraftan bakınca şunları yazasım geldi; elalemin erkeği(bu laftanda niyeyse hiç haz etmiyorum) bana bakacakmı acaba diye yazın yada baharda yada sıcaklarda uzun kollu giyimeye hiç niyetim yok... adam adam olsun bakmasın. benim erkekimde( bu laftan nefret ediyorum ya ama konuyu açan böyle yazmış uyum sağlıyayım) çıplak bir kola bakıp yalanacaksa zaten yanımda hiç bulunmasın.
hiç işi olmaz...benim kocam bakarsan başkasının karısına bakarlar senin karına mantığındadır.o yüzden
gözüm arkada değil..
ayy arkdşlar ne kdr paranoyaksınız her an aklınızda kocam/sevgilim beni aldatırmı açık görürse atlarmı düşüncesi var ben şahsen güvenmediğim bir insanla evlenmeyi bırakın birlikte dahi olmam bu kdr olmaz koluna bakcak bilmem ne en azından benim nişanlım sapık değil bahar gelse kollar yada her nereyse açılsada baksam die düşünmediini bilorum..burda böle şeleri okumaktan evlenmekten korkar oldum yemin ederim (lafım herkese değil yanlış anlaşılmasın) Bütün erkeklere aynı muameleyi göstermek ne kdr doğru anlayamadım
Nasıl yani şimdi sizin kocalarınız benim açık kolumamı bakıcak:1no2: hadi mini etek göğüs dokeltesi anladım da ya bence bu tamamen toplumsal acizlik zavallılık bu nasıl namus ki? biz namusluyuz diyoru ama en namussuz erkek bizde bakın yurttışında kadınlara hiçbirisi bizim kadar baksı altında değil valla sayenizde midem bulandı, baharın geldiğine bile sevinemedim.. yuhhh...
ister istemez baharın gelmesiyle ortaya çıkan cıvıl cıvıl hatunlara erkeklerin çoğu bakar
evli yada bekar önemli değil
bu tamamen toplumsal acizlik zavallılık bu nasıl namus ki? biz namusluyuz diyoru ama en namussuz erkek bizde bakın yurttışında kadınlara hiçbirisi bizim kadar baksı altında değil valla sayenizde midem bulandı, baharın geldiğine bile sevinemedim.. yuhhh...
Valla onun açıklıkla alakası olduğunu sanmıyorum ama görmemişlik ve aç gözlülükle çok alakası var bence ...:mymeka:
ANLAYAN ANLAMIŞTIR..Anlamayanada tekrar açıklama gereği duymuyorum..
Soruya tam karşı taraftan bakınca şunları yazasım geldi; elalemin erkeği(bu laftanda niyeyse hiç haz etmiyorum) bana bakacakmı acaba diye yazın yada baharda yada sıcaklarda uzun kollu giyimeye hiç niyetim yok... adam adam olsun bakmasın. benim erkekimde-tatlicadiarzu-( bu laftan nefret ediyorum ya ama konuyu açan böyle yazmış uyum sağlıyayım) çıplak bir kola bakıp yalanacaksa zaten yanımda hiç bulunmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?