- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Yani boya badana yapılacaksa bahar temizliği denir de zaten temizlik yapılmışsa birde ne diye büyütelim bunu yine..strese girer insan))İşte eskiden hep soba kullanıldığı için baharda, boya badana işleri, evdeki eşyalardan is kokusunu arıtma amaçlı baştan aşağı temizlik yapıldığından dolayı bahar temizliği denmiştir sanırım. Adı böyle süregelmiş, böyle gidiyor. Yaz gelince badana yapılmıyorsa, diğer işler her zaman yapılıyor zaten.
valla ya derde bak ya dışarda millet birbirini boğazlıyorMilletin derdine bak arkadaş en büyük derdimiz bu olsa keşke.
Gardırop içlerini düzeltip tozunu aldım şimdilik bakalım ama bende de çocuk var bakalım gerisi Nasıl gelirKızlar siz başladınız mı gözümde çok büyüdü bi de çocukla daha zor kaç günde biter nasıl bi plan yapmalı
Hhhee napiyosun ki merak ettim çeksene temizlik yaparken bakalım nasıl dağılıyor normalde de ev çok dağılıyor ben yapınca da öyle de acaba benden daha mı daginiksinBen cok pis temizlik yaparim canim ,tam da soyledigim gibi etraf dagilir ,savas alanina doner ,ben evde teror estiririm
Evet canım ben bitirdim bile önce camlar panjur larla ise başladım sonra mutfak sonra halılar yolluk yıkama işleri yorgan battaniye onlar yıkanmaya gidince perdeleri yıkadim taktım koltuk silme işi sonra evin bütün fayans larını porçözledim yatak odası gardrop yüklük dolabı elden geçti sonra hali yıkamadan eşyalar geldi temiz temiz son olarak yerleşme işi kaldı onu da pazartesi tekrar yerler vileda geçilecek hali yolluk lari yazcamKızlar siz başladınız mı gözümde çok büyüdü bi de çocukla daha zor kaç günde biter nasıl bi plan yapmalı
Hhhee napiyosun ki merak ettim çeksene temizlik yaparken bakalım nasıl dağılıyor normalde de ev çok dağılıyor ben yapınca da öyle de acaba benden daha mı daginiksin
Evet bende tanımam arap saçı oluyo bazen altından kalkamiyorum yaristiralimDaginikligimizi mi yatisti rcaz bebekim Temizlik yaparken dagitmakta uzerime tanimam
Bende oyleyim hahahha sac bas daginik.her sey ortaya dokulmus.Daginikligimizi mi yatistircaz bebekim Temizlik yaparken dagitmakta uzerime tanimam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?