Bahar ve Cemre'm geldi

ZeaMays

♥♥♥canlarımsınız♥♥&#
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
2.183
2
116
44
İstanbul
merhabalar

26 kasım saat 11.28 ve 11.29'da canım kızlarım Bahar ve Cemre 36+6 haftalıkken 2330 gr 2520gr olarak dünyaya geldiler. Sağlıkları çok iyi. :nazar::nazar: Kendime gelir gelmez kucağıma verdiler sütüm tam gelmedi ağız suyu geliyor hala ama ben emzirmeye devam ediyorum.

uzun uzun hikayesini şimdi yazamıyorum ama fırsat bulduğum ilk anda yazacağım.

kızlarım ağlamaya başladı bile.

tamam geldim kızlarııııımmmmmmm.

9 ay boyunca hamileliğimin her anını paylaştığım, bizi yalnız bırakmayan, dualarını esirgemeyen tüm teyzelerine mis kokulu öpücükler a.s.

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah... minik kızlarını kokla bizim için... darısı bizlerin başına...

oy ne güzel yaa..
gelmiş ikizlerimiz...
Allah uzun ömürler versin inş:nazar:

canım gözün aydınn:nazar:
Allah sizlere bağışlasın
biz beklemede olanlarada nasip etsina.s.

Maşallah yeğenlerimize.
Geçmiş olsun canım.Çok sevindim.ALLAH(CC)bağışlasın,analı ve babalı büyütsün,sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve bereketli bir ömür nasip etsin inşallah(amin).Hayırlısıyla tüm anne adaylarına da evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah(amin).Selametle.Sevgiler.
Kızımla sizleri öpüyoruz teyzesi.

Geçmiş olsun canım... Allah uzun ömürler versin. Kızların hayırlı evlat olurlar inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına.... Kızların fotoğraflarını ve doğum hikayeni bekliyoruz.

merhabalar

26 kasım saat 11.28 ve 11.29'da canım kızlarım Bahar ve Cemre 36+6 haftalıkken 2330 gr 2520gr olarak dünyaya geldiler. Sağlıkları çok iyi. :nazar::nazar: Kendime gelir gelmez kucağıma verdiler sütüm tam gelmedi ağız suyu geliyor hala ama ben emzirmeye devam ediyorum.

9 ay boyunca hamileliğimin her anını paylaştığım, bizi yalnız bırakmayan, dualarını esirgemeyen tüm teyzelerine mis kokulu öpücükler a.s.

canım bende seni nasıl merak ediyordum
allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı başımıza inşallah yarabbim

ayyy kizlarr ne guzelll canim benimm cook sevindim allah annali babali buyutsunnn
ayy yaa bir bir gidiyozz haaa:(((

Zeacım bebişlerin hayırlı olsun canım. Güle güle büyüt. Benim için de kokla o prensesleri :CüvCüv: :nazar::nazar:a.s.:nazar::nazar:

tebrik ediyorum canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
çok öpüyoruz daha doğrusu seni öpüyoruz oğlumla kızlarınıda kokluyoruz.
hoşgeldin bahar ve cemre dünyaya

hihoyyytYaşasın ikiz kızlarımız gelmiiişşş!!hihoyyyt

Maşallah kızlarına ve güzel annelerine:nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsünler inşallah.

Çok merak ettim seni ve kızları.Doğum günümde herkese söyledim "Bugün ikizler geliyor."diye.Bundan sonra teyzeleriyle kutlayacaklar doğumgünlerini:dance:

Öpüyoruz kızımla mis kokulu yanaklarınızdana.s.

merhabalar

Allah analı babalı büyütsün canımm:emir_bebek:

ömürlü olsun evlatların sağlıkla buyusun minik kuzular analı babalı rabbim bizede göstersin

canım canım canım
üçünüze de maşallah.. çok özendim yaa. inşallah Allah uzun ömürler versin, sağlıkla büyüsünler inşallah.. kıyamam sana ağlatma yavrularını:)

gözün aydın canım allah bağışlasın,analı babalı büyütsün inşallah...........

Back
X