Bahar ve Cemre'm geldi

ayy canım allah bağışlasın bebişlerini bu arada da allah yardımcın olsun

cnm benim tebriklerrrr artik kizlarinin fotosunuda bekliyoruz allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeklerinizle bir ömür boyu mutluluklar

ay merak ediyoduk zeamyscım, tebrikler, gözünüz aydın
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. maşallah bahar ve cemreye:))

Allah analı babalı büyütsün kızlarınızı..Sağlıklı bi ömür diliyorum :nazar:

allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah... minik kızlarını kokla bizim için... darısı bizlerin başına
doğum hikayeni bekliyoruz.

canım geçmiş olsun allah anneli babalı büyütsün hayırlı ömürlü sağlıklı olsunlar hep inşallah güle güle huzurla büyüt bebeklerini o mis kokuluları ve seni bende öpüyorum:)

maşllah canım :nazar:kocaman öpüyruz oğlumla seni ve meleklerini:nazar:
aman nazar değmesin.
gelinimin resminide bekliyoruzzz :) a.s.

Canım benim gözün aydınŞeniz
Allah kızlarına ve sana uzun ömürler versin maşallah:nazar::nazar:a.s.

ay ay ay maşallah suphanallah demek ikizlerimizde bizlere ve özellikle size merhaba dediler allah analı babalı büyütsün canım biraz geçten takip ediyorum malum bebek olunca herşey biraz geç oluyo ama cok sevindim hepinizin sağlıklı olmanısa allah onları size sizleride bahar ve cemreye bağışlasın.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlarını öp bizim için ve en kısa zamanda fotolarını eklede bakalım merak ediyoruz teyzeleri olarak

canım zeacım...
Cok tebrik ediyorum Allah sana ve bebişlerine saglık versin, inşallah bol bol sutun gelsin...
Bahar'ı da Cemre'yi de bizler için de kokla...

Back
X