Bahar ve yaz aylarında 2.bebek planlayan var mı?

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
2 ileri 1 geri adım ata ata kendimi bir ikna ediyorum bir vazgeçiyorum :) Var mı planında 2. bebek olan ve harekete geçen? Bu ay ovulasyon testi ile ilk kez denedik.Kızım 2 yaşında sanki 3 yaş aralık iyi gibi geldi bir an.
Ne düşünüyorsunuz sizce beklemeli mi biraz daha bu ay olmazsa?

Bence durma hemen bi arkadaş Laz'ım kızına . Kızım iki yaşına henüz girmedi kardeşiyle arasında 26 ay olacak nasipse :-) zor geçiyor evet ama içim heyecan dolu iki kzıım olacak inşlh ve hiç anne olmamış gibiyim başa sardı tüm heyecanım en çok kızım adına mutluyum o yalnız büyümeyecek ben olmasam bile onun kardeşi var

Bence durma hemen bi arkadaş Laz'ım kızına . Kızım iki yaşına henüz girmedi kardeşiyle arasında 26 ay olacak nasipse :-) zor geçiyor evet ama içim heyecan dolu iki kzıım olacak inşlh ve hiç anne olmamış gibiyim başa sardı tüm heyecanım en çok kızım adına mutluyum o yalnız büyümeyecek ben olmasam bile onun kardeşi var
Bende ikinci kizima hamileyim kizim 16 aylik beraber buyuyecekler ne guzel Rabbim size bagslasin yavrularinizi:)

Hayirli olsun arkadaslar ikinizi de tebrik ederim cesaretinizden dolayi.saglikla gelsinler. Ben bir emin olamadim ama 32 yasindayim olacaksa geçe birakmak istemiyorum 35imden sonra basa dönmek vs bakalim hayirlisi

Eğer yaş endişen varsa hele hiç durma . Benim yaşım ufak sana göre ama ben kızımın yalnız kalıp dışardan birilerine ihtiyaç duymasından korktum. Kızımı yalnızca diğer evladıma emanet edebilirim sanırım :)

2 ileri 1 geri adım ata ata kendimi bir ikna ediyorum bir vazgeçiyorum :) Var mı planında 2. bebek olan ve harekete geçen? Bu ay ovulasyon testi ile ilk kez denedik.Kızım 2 yaşında sanki 3 yaş aralık iyi gibi geldi bir an.
Ne düşünüyorsunuz sizce beklemeli mi biraz daha bu ay olmazsa?
Ben daha karnımdakini doğurmadım ama hemen ikinciyi istiyorum:)) denk geliriz belki:))

Ikinci ayımız bu ay.pek umidim yok ama bakalim.hala kararimi sorgulayip dursam da...

Kizim bu ay 2 yasina girdi.varlığına bin şükür ama cok huysuz bir cocuk.beni cok yoruyor yıpratıyor yas 32 yapmıyorum desem pisman olmaktan korkuyorum tamam desem yıpranıp ikisine de yetememekten korkuyorum.çünkü doğurup ilgilenmeyecek bir anne değilim vardir ya 6 7 cocuk yapip elden ele buyuten...iyi okullarda okusun mutlu bireyler olsunlar isterim ama hayatimin degisecegi de kesin 2 yilda bile tum sosyal hayatim bitti aliskin olmadigim bir durumun içindeyim yiprandim.sevgisi aşkı olmasa çocuk hic kolay bir is degil.o yuzden araftayim

Back
X