cnm bak, biliyorum ister istemez internette yazılanları okuyup benim de başıma bunlar mı gelcek diyorsun. Ben de öyle okur okur kendime dert edinirim ama seninki de herkesinki gibi olcak diil ya. du bakalım bi. sen soğan kürünü yap. madem işe yarayanlar var, kaybetcek bir şey yok. soğan iyi bir şey, kötülüğü olmaz.
daha sonra dediğim gibi farklı bi doktora git. belki de doktorun seni strese sokmamak için öyle söyledi, ya da belki de seninki rahat tedavi edilecek türdendir. şükür ki gençsin, şükür ki bunu daha erken öğrendin. bi sürü insan evlendikten birkaç yıl sonra çocuk sahibi olmayı planlıyor. ki eğer iş durumum düzgün olsaydı ben de bunlardan biri olcaktım. Eğer sende öyle olsaydın kimbilir tedavi ne zmn başlıcaktı. şimdi sen elinden geleni yap. sonra da kür bitince bi git bakalım işe yaramış mı. yaradıysa devam edersin. bu şekilde hamiş kalan bi sürü kişi var. olumlu olanları da düşün. sırf olumsuzları diil. yaş faktörü, eş faktörü de etkiliyordur mutlaka, herkes bir diil. bak senin pkolularda var olan, kilo, kıllanma vs gibi problemlerin yok. belki o daha ağır bir türdür. kilo da hamiş kalmaya engel teşkil eder. hormonların daha iyi çalışıo olabilir diğer pkolulardan... sıkma canını bulutefemmm