- 17 Kasım 2022
- 2.646
- 5.217
- 88
- 31
- Konu Sahibi nightwish_black
-
Bende bekleyeyimMerhaba hanımlar,
Bu konu ile ilgili başlık açıldı mı tam göremedim ama bahar/yaz aylarına hitap eden temiz,ferah, çok boğmayan ama yayılımı yüksek, kalıcı parfüm önerileri istiyorum.
Benim önerim: Armani-My Way Ylang Ylang versiyonu.
Evet onlar burada mevcut değil. Burada olan kokulardan olursa tavsiyeniz ona bakalımBenim önerim stick parfümler ancak Türkiyede henüz yok diye biliyorum. Yurtdışında deneme şansım olmuştu ve hem kalıcı, hem insanı yormayan bir kokuydu. Yaz aylarında müthiş bir etki. Umarım Türkiye pazarına da girer
Var türkiyedeBenim önerim stick parfümler ancak Türkiyede henüz yok diye biliyorum. Yurtdışında deneme şansım olmuştu ve hem kalıcı, hem insanı yormayan bir kokuydu. Yaz aylarında müthiş bir etki. Umarım Türkiye pazarına da girer
Nereden ulaşabilirim?Var türkiyede
Beymende bile var yazınca çıkıyor bir aürü markaNereden ulaşabilirim?
Ay bunun kokusu çok güzel. Bir de bu markanın yeşil elma versiyonu var. Ama yayılımları ve kalıcılıkları çok düşük gibi. Ben sürekli sıkıp bitirirdim hemen sanırım
Merhaba hanımlar,
Bu konu ile ilgili başlık açıldı mı tam göremedim ama bahar/yaz aylarına hitap eden temiz,ferah, çok boğmayan ama yayılımı yüksek, kalıcı parfüm önerileri istiyorum.
Benim önerim: Armani-My Way Ylang Ylang versiyonu.
Idole kokusunu nasıl buluyorsunuz sizce çok gül kokusu baskın mı?
- Dolce & Gabbana - Light Blue EDT
- Chanel - Chance Eau Fraîche EDT
- Giorgio Armani - Acqua di Gioia
- Lancome - Idôle EDP
- Yves Saint Laurent - Libre EDT
- Marc Jacobs - Daisy
- Jo Malone - Wood Sage & Sea Salt
- Calvin Klein - Eternity Aqua for Women
- Versace - Dylan Blue Pour Femme
- Burberry - Her EDT
hayır kesinlikle baskın değil tam bir yaz kokusu, kalıcılığı da baya iyiIdole kokusunu nasıl buluyorsunuz sizce çok gül kokusu baskın mı?
Ya Lancome Idole için kalıcı değil yayılımı düşük diyorlar sizce nasıl?Kesinlikle Prada paradoxe ben intense olanını kullanıyorum çok kalıcı koku her yere yayılıyor herkes soruyor mis gbi koktuğumu söylüyorlar bence bi deneyin derim birde Hermes twilly güzel tam yaz kokusu ama hafif baya ben burdayım diyen bir koku istiyorsan Prada ama hafif olsun istiyorsan Hermes ama Hermes daha yazlık bir koku bence Lancome idol de güzel onuda öneririm ama en iyisi hangisi dersen pradanınki
ya ben kullandığımda öyle bir sorun yaşamadım ama parfümler tenden tene değişiyor diyorlar ama size kesinlikle Prada pradoxe intense olanını öneririm bence hem yazlık kullanılabilir hemde kışlık tabi birazda zevk meselesi aslında ama ne zaman sıksam herkes çok beğenir ve mis gibi koktuğumu söylerler.Buarada cildinizi nemlendirdikten sonra parfüm sıkınca daha kalıcı olduğunu söylüyorlar ben denemedim isterseniz bir deneyinYa Lancome Idole için kalıcı değil yayılımı düşük diyorlar sizce nasıl?
ben Prada Paradoxe kullandım ama daha sonbahar, kış gibiydi. Intense olanı yaz için biraz ağır gelmez mi? Ben de beyaz tenliyim o yüzden parfümü iyi taşıyorum.ya ben kullandığımda öyle bir sorun yaşamadım ama parfümler tenden tene değişiyor diyorlar ama size kesinlikle Prada pradoxe intense olanını öneririm bence hem yazlık kullanılabilir hemde kışlık tabi birazda zevk meselesi aslında ama ne zaman sıksam herkes çok beğenir ve mis gibi koktuğumu söylerler.Buarada cildinizi nemlendirdikten sonra parfüm sıkınca daha kalıcı olduğunu söylüyorlar ben denemedim isterseniz bir deneyin
Gayet güzel öneriler, teşekkür ederimbende beyaz tenliyim ama tabi zevk meselesi hermes twilly daha yazlık bir kokudur daha hafif kokulardan hoşlanırsanız hermesi bir deneyebilirsiniz birde Dolce Gabbana anın devotion nu kullanıyorum notalarında vanilya ve portakal çiçeği var biraz kurabiye kokusunu andırıyor vanilya kokusu severseniz ona da bakabilirsiniz birde Rabanne milliin gold for her önerebilirim onunda çok temiz bir kokusu var umarım yardımcı olabilmişimdir
Rica ederim maalesef onları kullanmadımGayet güzel öneriler, teşekkür ederim
Chloe-Signature ve Narciso Rodriguez For Her hakkındaki yorumlarınız neler kullandıysanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?