Bahar yorgunluğu mu ?

HeraVenus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
315
197
18
37
Merhaba kızlar bu aralar içim çok sıkılıyor... uyandıktan sonra kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum.. sanki hiç uyumamışım gibi.... 2-3 saat sonra anca kendime geliyorum.. sonra aksama doğru yeniden bir ağırlık çöküyor... nedir bu yorgunluk anlamış değilim gerçekten psikolojimi bozdu?

Bahar yorgunlugudur ama istersen saglik ocaginda aile hekimine kan tahlili yaptir. Demir, b12 gibi degerlerin eksikligi de basitçe çozulebilir eger eksikse. Kendini daha iyi hissedersin.

Her kimi görsem bundan yakınıyor aynı şekilde ben ve eşimde ... Sabahları sanki üstümde kaya varmış gibi hissediyorum aynı şekilde akşam 8 oldu mu oturuyor üstüme bir ağırlık ben bahar yorgunluğu diyorum ama başka sebepleri de olabilir

Sebebi seker veya karbonhidrat tuketimi degilse kan degerlerinde problem olabilir.

Bende anlamadım havalar bi kapanıyor bi açılıyor .. bi güneş bi yağmur... sanırım vucudumuzun biyolojik yapısı bozuluyor... yine de kan değerlerime bi baktırayım ben

Ay bugun aynisi bendede var ilaç icmiş gibiyim adet olacam tam olamadim ondanmidir bahar yorgunluğumudur bilemedim
Valla bugünlerde herkes grip bende gribi yeni atlattım acaba diyorum onun yorgunluğu mu ? Zaten takıntılı biriyim .. kolumu kaldırcak halim kalmıyor

Bende anlamadım havalar bi kapanıyor bi açılıyor .. bi güneş bi yağmur... sanırım vucudumuzun biyolojik yapısı bozuluyor... yine de kan değerlerime bi baktırayım ben
Baktırmanda fayda var elbette inşallah sorun yoktur ... Dün hava 21derece gördü bugün 10 dereceyi geçmedi küçücük bebeğimn bile dengesi şaşırdı

bahar carpmış

Şeker de sorun yok dengeli beslendiğimi düşünüyorum.. ama spor yapmıyorum ? Ve sigara kullanıyorum
Seker hastaligi degil canim gida olarak seker tuketimini kastettim. Seker ve gluten iceren gidalar vucudu ciddi anlamda yoruyor, vucut kas dengeni korumak icin az da olsa spor sart. Sigarayi da kimse icmesin artik ya.

2 hafta kadar önce ben de öyleydim. Hergün üstümden tır geçmiş gibi yorgun hissediyordum. 10 gün önce sigarayı bıraktım, bol su içmeye başladım, şeker tüketimini sıfıra indirdim, biraz da egzersiz, şimdi turp gibiyim maşallah

Sigarayı birden nasıl bıraktın ? Şekerli gıdaları tüketmeyi seviyorum yarından itibaren onu da kesicem.. egzersiz olarak ne yaptın?

Seker hastaligi degil canim gida olarak seker tuketimini kastettim. Seker ve gluten iceren gidalar vucudu ciddi anlamda yoruyor, vucut kas dengeni korumak icin az da olsa spor sart. Sigarayi da kimse icmesin artik ya.
Şekerli gıdalar gereksiz yere tüketiyorum doğru... şekeri de kesicem.. ama sigara biraz zor gibi

Sigarayı birden nasıl bıraktın ? Şekerli gıdaları tüketmeyi seviyorum yarından itibaren onu da kesicem.. egzersiz olarak ne yaptın?
Biraz iradem kuvvetli galiba benim. 9 yıl önce de bırakmıştım tek seferde, 8 yıl boyunca içmedim. Geçen sene başladım yine ama hep bırakıcam diyordum ve yine tek seferde bıraktım. Hiç de zorlanmadım. Egzersiz ufaktan başladım. Kilo vermem durdukça egzersizi artırmayı düşünüyorum. Şimdilik Leslie yapıyorum, 1 mil. Bir de suyu çok içmeye başladım. Önceki sigara bırakmamda öksürük krizleri yaşamıştım, bu sefer su içmekten heralde, hiç öksürmedim. Bir de sabahları uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum, gece yatmadan hemen önce de koca bir bardak su içmek insanın dinç uyanmasını sağlıyor bence. Tavsiye ederim

Bu sabah üstümden tır geçmiş gibi uyandım yine ... spor yapıcam bugün belki birşeye yarar

Spor yaptım bugün o da işe yaramadı ? Hala kendimi yorgun hissediyorum... pazartesi ilk işim doktora gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…