haklısın bi değerlerime baktırayım ben..Bahar yorgunlugudur ama istersen saglik ocaginda aile hekimine kan tahlili yaptir. Demir, b12 gibi degerlerin eksikligi de basitçe çozulebilir eger eksikse. Kendini daha iyi hissedersin.
Bende anlamadım havalar bi kapanıyor bi açılıyor .. bi güneş bi yağmur... sanırım vucudumuzun biyolojik yapısı bozuluyor... yine de kan değerlerime bi baktırayım benHer kimi görsem bundan yakınıyor aynı şekilde ben ve eşimde ... Sabahları sanki üstümde kaya varmış gibi hissediyorum aynı şekilde akşam 8 oldu mu oturuyor üstüme bir ağırlık ben bahar yorgunluğu diyorum ama başka sebepleri de olabilir
Şeker de sorun yok dengeli beslendiğimi düşünüyorum.. ama spor yapmıyorum ? Ve sigara kullanıyorumSebebi seker veya karbonhidrat tuketimi degilse kan degerlerinde problem olabilir.
Valla bugünlerde herkes grip bende gribi yeni atlattım acaba diyorum onun yorgunluğu mu ? Zaten takıntılı biriyim .. kolumu kaldırcak halim kalmıyorAy bugun aynisi bendede var ilaç icmiş gibiyim adet olacam tam olamadim ondanmidir bahar yorgunluğumudur bilemedim
Baktırmanda fayda var elbette inşallah sorun yoktur ... Dün hava 21derece gördü bugün 10 dereceyi geçmedi küçücük bebeğimn bile dengesi şaşırdıBende anlamadım havalar bi kapanıyor bi açılıyor .. bi güneş bi yağmur... sanırım vucudumuzun biyolojik yapısı bozuluyor... yine de kan değerlerime bi baktırayım ben
bahar carpmışMerhaba kızlar bu aralar içim çok sıkılıyor... uyandıktan sonra kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum.. sanki hiç uyumamışım gibi.... 2-3 saat sonra anca kendime geliyorum.. sonra aksama doğru yeniden bir ağırlık çöküyor... nedir bu yorgunluk anlamış değilim gerçekten psikolojimi bozdu?
Seker hastaligi degil canim gida olarak seker tuketimini kastettim. Seker ve gluten iceren gidalar vucudu ciddi anlamda yoruyor, vucut kas dengeni korumak icin az da olsa spor sart. Sigarayi da kimse icmesin artik ya.Şeker de sorun yok dengeli beslendiğimi düşünüyorum.. ama spor yapmıyorum ? Ve sigara kullanıyorum
Sigarayı birden nasıl bıraktın ? Şekerli gıdaları tüketmeyi seviyorum yarından itibaren onu da kesicem.. egzersiz olarak ne yaptın?2 hafta kadar önce ben de öyleydim. Hergün üstümden tır geçmiş gibi yorgun hissediyordum. 10 gün önce sigarayı bıraktım, bol su içmeye başladım, şeker tüketimini sıfıra indirdim, biraz da egzersiz, şimdi turp gibiyim maşallah
Şekerli gıdalar gereksiz yere tüketiyorum doğru... şekeri de kesicem.. ama sigara biraz zor gibiSeker hastaligi degil canim gida olarak seker tuketimini kastettim. Seker ve gluten iceren gidalar vucudu ciddi anlamda yoruyor, vucut kas dengeni korumak icin az da olsa spor sart. Sigarayi da kimse icmesin artik ya.
Biraz iradem kuvvetli galiba benim. 9 yıl önce de bırakmıştım tek seferde, 8 yıl boyunca içmedim. Geçen sene başladım yine ama hep bırakıcam diyordum ve yine tek seferde bıraktım. Hiç de zorlanmadım. Egzersiz ufaktan başladım. Kilo vermem durdukça egzersizi artırmayı düşünüyorum. Şimdilik Leslie yapıyorum, 1 mil. Bir de suyu çok içmeye başladım. Önceki sigara bırakmamda öksürük krizleri yaşamıştım, bu sefer su içmekten heralde, hiç öksürmedim. Bir de sabahları uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum, gece yatmadan hemen önce de koca bir bardak su içmek insanın dinç uyanmasını sağlıyor bence. Tavsiye ederimSigarayı birden nasıl bıraktın ? Şekerli gıdaları tüketmeyi seviyorum yarından itibaren onu da kesicem.. egzersiz olarak ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?