- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
Düzenlemesi için zaman tanıyalım
canım ya biraz uzun sürecek herhalde tel den fotoları ekliyoyrum yazısını pc den yazıcam
canım ya biraz uzun sürecek herhalde tel den fotoları ekliyoyrum yazısını pc den yazıcam
canım çok teşekkür ederim valla şu foto eklemeleri bi bana mı zor geliyor nedir bunun kolayı bir saattir düzenleyemedimEllerine sağlık canımTavuk eklenen baharatlarla nefis olmuştur Yarışmada bol şans diliyorum
Cepten çok zor oluyor canımcanım çok teşekkür ederim valla şu foto eklemeleri bi bana mı zor geliyor nedir bunun kolayı bir saattir düzenleyemedim
teşekkür ederim vuslatEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Cepten çok zor oluyor canım
Pc o kadar zorlamıyor
Yok canım sen memnun ol gerisi problem değilteşekkür ederim vuslat
canım ya seni de çok uğraştırdım
Onun kaderi uğraşmak, bende biraz rahatsız etmiştimYok canım sen memnun ol gerisi problem değil
Estağfurullah canım ne rahatsızlığıOnun kaderi uğraşmak, bende biraz rahatsız etmiştim
bende seviyorum tavuğu teşekkür ederim canım yiyerek zayıflamak isteyenler buyursun benim tarifime :)Ellerine saglikFAZLANAZLI cim
Tavugun her turlusune bayilirimEllerine saglik ,nefis gorunuyor ,
Basarilar diliyorim canim
sonunda oldu galibaYok canım sen memnun ol gerisi problem değil
Diyet dedin mi tavuk candır, kandır, aşktırCanım ellerine sağlık, başarılar dilerim.
Tavuğun her türlüsünü kullanıyorum. Yapılacak çeşit çeşit yemeği varbaharatlar ile lezzetlenen kalorisi düşük yağsız denilebilecek bir lezzet tavuk gerçekten candır
çok teşekkür ederim
gerçekten öyle haşlaması ızgarası ya da fırında hem sağlıklı hem lezzetli ve doyurucu.Tavuğun her türlüsünü kullanıyorum. Yapılacak çeşit çeşit yemeği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?