Bahar'ın Karatay Günlüğü

verirsiniz tabi ki

merhaba canim. gunlugun cok eglenceli.
bende 1.63 boy 63kiloyum. karatayi seviyorum. ama uygulama kismi kilo verdirmiyor bana. once kilo verip sonra karataya gecicem insallah.

Merhaba, çok teşekkür ederim . Karatay ile ben de çok hızlı kilo veremiyorum ama diğer diyetleri uygulayacak mecalim de yok. Karatay'da karnım tok oluyor en azından .

Profiline baktım yaşın genç daha, İsveç diyeti de yapıyormuşsun çok çabuk verirsin kilolarını inşallah. Sonra da korumaya geçersin. İsveç nasıl gidiyor, çok aç hissediliyor değil mi?

Bugünlük dükkan kapandı, yeme içme işi bitti. Yeşil çayımı içiyorum sıcak sıcak . Şu tartılma işi kafamı kurcalıyor. Haftada bir kez tartılmayı düşünüyordum, onu ayda bir kez mi yapsam acaba? Şu diyet psikolojisinden tamamen çıkmamı sağlar mı ki . Bunu bir düşüneyim.

Hi, it's me .

Beni unutmuşsundur diye afili bir giriş yapayım dedim günlük. Yanımda vileda, süpürge filan da getirdim. Aylardır kapını açmayınca örümcek bağlamışsındır artık . Bir bayram temizliği yapayım bari.

Sana bayram şekeri yerine, güzel haberlerle geldim. Malum Canan Hoca şekere izin vermiyor . Bu sabah tartıldım ve 53,500 kiloyum . Yani geçen sene tatile çıkarken olan kilomun 200 gram altındayım . Temmuz sonunda tatile çıkacağım yine, bakalım kaç kilo olacağım o zamana kadar. Yalnız çok kararlıyım, tatilde de bu beslenme düzenini sürdüreceğim ve kilo almayacağım, eşimin porsiyonlarına kanmayacağım, inşallah.

Tatilden döndüm, geçen yıl yaptığım hataları tekrarlamayarak. Bu sabah tartıldım, tatile giderkenki kilomla aynı çıktım. 51,900 kiloyum. Tatil de çok güzel geçti, üzerine bir de kilo almadan döndüğüm için daha da mutluyum .

Bu sabahki kilom 50,600. 1 haftada 1,300 kilo vermişim, Karatay yaparak-doya doya yiyerek. Benim kilomdaki birisi için muhteşem bir sonuç ve çok mutluyum .

Bu sabahki kilom 50,600. 1 haftada 1,300 kilo vermişim, Karatay yaparak-doya doya yiyerek. Benim kilomdaki birisi için muhteşem bir sonuç ve çok mutluyum .
ooww harikasın ablacım yaa
bende karataya başladım tekrar 42 gün falan oldu yaklaşık..güzelde kilo veriyorum tabiki spor da yaparak :) bende senin gibi 5 lilere inicem en kısa zamanda

Hey günlük, benim dengem şaştı yahu . Ne güzel gidiyordum halbuki . Bu hafta 2 gün kaçamak yaptım, pazartesi ve cuma günü. Toparlanmam lazım, 2 gün bile ne kadar kötü hissettirdi, bugün kendimde değilim sanki, sarhoş gibiyim, bu şeker ne kadar kötü etkiliyor bünyeyi, ah ah...

Haydi Bahar, haydi Bahar haydi!!!! Toparla kendini, yoksa verdiğin kiloları geri alacaksın .

Offf çok şükür toparlandım sonunda, inşallah da böyle devam ederim . Bugün tartıldım 50,400 kiloyum .
Nazar boncuklarını çift çift taktım, çünkü en son 50,600 kiloyu gördükten sonraki abuk subuk kaçamaklar gözümü korkuttu . Gördüğüm kilodan ziyade, günlerdir devam eden sağlıklı beslenmemden dolayı mutluyum. Sanırım vücudum sonbahar moduna alışmaya başladı, zorlanmıyorum, havalar birden serinleyince feleğim şaşmıştı. Böyle böyle kilo koruma işini başarabilirim inşallah.

Artık sık sık tartılmıyorum. 22.09.2016 Perşembe günü tartıldım, dümdüz 50,000 kilo çıktım . Son gramlar korumadayken gitti. Dün akşam biraz zararlı şeyler yedim, ama karnımı şişirmeden, keyif alarak, normal insanlar gibi. Kavrulmuş kuruyemiş, mısır cipsi, biraz beyaz ekmek yedim, yanında bir şeyler de içtim.

Günlüğümün ilk mesajını düzenleyemiyorum, düzenle butonuna bastıkça, yandaki reklamlara yönlendiriyor, kaç defa denedim aynı şey oldu, cinnet geçirmek üzereyken vazgeçtim, bir ara onu da düzenlerim artık.

İşler iyi gitmiyor, kışın bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum. İradem uçtu gitti sanki, dikkat ettiğim günlerde bile çok zorlanıyorum, öyle keyifle yapamıyorum. Biraz buralarda yalnız yalnız takılayım bakalım. Belki yazmak iyi gelir.

Karatay, harika bir beslenme biçimi. Vücut üzerinde de mucizeler yaratıyor, ama psikolojime iyi gelmiyor sanki artık. Çok mu fazla yoksunluk çekiyorum ne! Neden yaşam tarzı haline getiremiyorum acaba? Karatay'ı kolay yapmamdaki en büyük etken, izin verdiği gıdaları zaten çok sevmemdi; peynir, yumurta, ceviz, badem, zeytin, kırmızı et-tavuk-balık-mercimek vs...
Ama yasakladığı birkaç şey var ki, onları da çok seviyorum işte ve aklım onlarda da kalıyor. Yazın bu kadar zorlanmıyordum, ama kış günleri geçmek bilmiyor mübarek.

Kafamda o sevdiğim gıdaları tamamen bitirmem gerekiyor sanırım, tıpkı hayırsız bir sevgiliyi terketmek gibi . Ara ara tüketmeye kalktığımda, zaten sadece onlarla kalamıyorum ki, arkası çorap söküğü gibi geliyor ve beraberinde bir sürü mutsuzlukla.

Bir de son dönemde kafama takılan başka bir şey var, Karatay'la ilgili. Sosyal medya üzerinden takip ettiğim Karatay grupları var, o çok meşhur olanı dahil. Bunların içinde bile 8-10 kişinin dışında Karatay'ı yaşam biçimi haline getirene pek rastlamadım. Grup adminleri bile dönem dönem bu beslenme biçiminden uzaklaşıp, kilo alarak geliyorlar. Bilmiyorum, acaba kendime boşuna mı işkence ediyorum, başka bir yol mu denesem, gerçi o yolun ne olduğu konusunda da hiçbir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…