- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.328
- 113
- 49
- Konu Sahibi nesevenezaket
-
Verilecek kilolar azalimca daha yavas kilo verilir moralinizi bozmayin amesela 90 kiloluk biri sizden daha az dikkat eder ama 2 kilo verir siz daha iyi diuet yaparsiniz 1 kilo verirsiniz arz talep meselesiTartıldım, pek mutlu olmadım. 500 gram vermişim sadece. 56,2 kiloyum. İnsan 1 hafta tartılmayınca, daha fazla kilo vermeyi umuyormuş, en azından 55,9 filan görseydim keşke. İ
lk haftalardan bu kadar az kilo giderse, diğer haftalar ne olur, hiç bilmiyorum. Zaten bir süre sonra duraklamaya da giriliyormuş, hem de 1 ay filan sürüyormuş bu duraklama. Ağustosa kadar bu kilo işini bitirmeyi düşünüyordum, görünene bakılırsa olmayacak.
Neyse, karataylı-hiç kaçamaksız 12. günüm bitti. Devam edeceğim elbette, ama motivasyonum feci düştü.
Benim de şu tartiya koşa koşa gitmelerim bir dursaGünaydın, annemdeyim, bayram öncesi hazırlıklarına yardım ediyorum büyük sultanın. Karataylı beslenmem iyi gidiyor. Ufak bir sorunum var, burada baskül yok ve pazartesi günü tartılamayacağım. Bayramdan sonraki pazartesi tartılırım artık.
Görüntü olarak farkı iyiden iyiye hissetmeye başladım, bu da motivasyonumu artırıyor tabii. Bu fark tartıya da yansımıştır nasılsa deyip, tartılmamayı çok önemsemiyorum. Eskiden olsa, sabah gözümü açar açmaz basküle koşardım. Olası fazla çıkmalar ya da sabit çıkmalar moralimi nasıl da bozardı. Artık görüntüye odaklanıyorum daha çok. Tabii bu tartıyı unutacağım anlamına gelmiyor, istesem de unutamam sanırım:)
Verilecek kilolar azalimca daha yavas kilo verilir moralinizi bozmayin amesela 90 kiloluk biri sizden daha az dikkat eder ama 2 kilo verir siz daha iyi diuet yaparsiniz 1 kilo verirsiniz arz talep meselesi
Benim de şu tartiya koşa koşa gitmelerim bir dursaBugün tartilip aynı rakamları görünce nevrim döndü 100 gram oynamaz mi arkadaş....
Vallahi bravo. Ben göze alamadım, millete laf anlatmaya hiç takatim yoktu. Her şey den tattim, bazen de çaktırmadan eşim yedi tabagimdakileriGünaydın, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Dün geldim ve çok yorgunum. Önce bu sabahki kilomu yazayım, sabah ilk işim tartılmak oldu. 54,100 kiloyum. En son tartı sonucuna göre 1,100 kilo vermişim. 2 haftalık sonuç bu tabii.
Hem annemin bayram hazırlıkları, hem sülalenin gez gez bitmemesi beni çok yordu. Ayrıca bayramda yapılan "ye, ye" ısrarlarından da gına geldi. Bütün sülaleden nefret ettim. Bu işte bir terslik var gerçi. İnsanlar birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydukları için, akrabalık bağları gelişsin diye bayram ziyareti yaparlar, bende ters tepti. Uzunca bir süre hiçbirisini görmek istemiyorum.
Herkes beslenme gurusu olmuş; bir ukalalıklar, bir bilmişlik taslamalar. Neyse altında kalmadım hiçbirisinin, verdim cevaplarını, yediklerini midelerine oturttum benim yemediklerimle beraber. "Ay senin iyiliğini düşünüyoruz" diyorlar bir de, sanki çocuğum ben. Gelmişim 40 yaşıma, benim için neyin iyi olduğunu benden iyi bilecekler . "Elindeki zehirle mi benim iyiliğimi düşünüyorsun?" dedim ben de. "Zehir mi?" dedi ve bakakaldı . Çok şükür, kimseyle kavga etmeden ve kaçamak yapmadan bitirdim bayram ziyaretlerini .
31 Temmuz'da tatile çıkıyorum. Asıl er meydanı orada, her şey dahil sistem, bakalım bahar neler yapar? Kaçamak yapmayı düşünmüyorum, eşim için iyi olacak bu tatil. Onu sürekli yedirir içiririm, ben de bol bol yüzerim.
Bir raporumun daha sonuna geldim, esen kalın.
Teşekkürler. Gereksiz beklentiler yüzünden insan kendini kapana kisilmis hissettiriyor. Dün akşam yine Karatay'ı dinledim. Dedi ki, şimdi herkes bir telaşta, düğün, mezuniyet, denize gitme. Hâlbuki 6 ay önce baslasalardi bu beslenmeye, şimdi rahat ederlerdi. İçim öyle bir rahatladı ki. Varsın ayda toplam 3 kilo gitsin, hatta 2 kilo gitsin. 6 ay sonra en az 12 kg vermiş oluyorum.Evet, öyle oluyor, teşekkür ederim cevabınız için.
Boşuna üzülmüşsün. Günlüğüne baktım, bunu yazdıktan sonra 500 gram verdiğini gördüm, tebrikler.
Vallahi bravo. Ben göze alamadım, millete laf anlatmaya hiç takatim yoktu. Her şey den tattim, bazen de çaktırmadan eşim yedi tabagimdakileri
Her akşam yürüyüşe çıkıyorum, en azından kilo almamak için.
İnsanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaları var ya, ben de deli oluyorum. Ve bu insanlara ne söylesen anlatamıyorsunBu ifade de rahmetli Uğur Mumcu ya aittir, belirtmeden geçmeyeyim.
Tesek
Teşekkürler. Gereksiz beklentiler yüzünden insan kendini kapana kisilmis hissettiriyor. Dün akşam yine Karatay'ı dinledim. Dedi ki, şimdi herkes bir telaşta, düğün, mezuniyet, denize gitme. Hâlbuki 6 ay önce baslasalardi bu beslenmeye, şimdi rahat ederlerdi. İçim öyle bir rahatladı ki. Varsın ayda toplam 3 kilo gitsin, hatta 2 kilo gitsin. 6 ay sonra en az 12 kg vermiş oluyorum.
abllaccıım harikasıınn yaaaGünaydın, bu haftaki kilom 53,700.
400 gram vermişim. Yeni bir bikini aldım, kabinde gözlerime inanamadım, kendimi çok beğendim vallahi, ne yalan söyleyeyim. Hani diyorlar ya "Mağazalardaki aynalar daha ince gösteriyor" diye. Yolda bu geldi aklıma canım sıkıldı, eve zor attım kendimi. Bir de evde giyip denedim , görüntü aynı .
Karatay gerçekten de tartıya yansıttığından daha fazlasını görüntüde başarıyor. Hatta acaba daha fazla kilo vermesem mi diye düşünmeye bile başladım. Karatay yapıp da, tartıda sonuç alamadığını düşünenler, üzülüp vazgeçmesinler. Aynaya bakın bol bol, asıl doğruyu o söylüyor bence. Daha önce olmayan kıyafetleriniz, mezurayla aldığınız ölçüleriniz de beslenmede doğru yolda olduğunuzu gösterecektir. Tartı tek ölçme yöntemi değil, başarımızı sadece bunun sonucuna göre değerlendirmeyelim lütfen.
Cuma günü tatile gidiyorum, bakalım kaç kilo ile döneceğim.
abllaccıım harikasıınn yaaavalla tbrk ederim..
bende tekrar başladım bugün 3. günüm 2 kilo gitti bile :) ayyy ne güzell süper kilo veriyorsun
üstteki yazıyı okuyunca 90 falan olmuşsunuzdur diye düşündümO kadar konuşmuşuz bir kilo söylememişiz yahu. Hiç uzatmayayım, bu sabahki kilom 62,400.
41 yıllık hayatımda hiç 60 kiloyu görmemiştim, şimdi üzerine bile çıktım. Neyse ki kış mevsimindeyiz taytla, kabanla kurtarıyorum işi. Gerçi kabanım çok dar oluyor, patlamazsa iyidir. O patlamadan bu gidişe bir dur dedim. Dedim mi? Dedim. Vira bismillah...
ablacım hoş geldinnn :)O kadar konuşmuşuz bir kilo söylememişiz yahu. Hiç uzatmayayım, bu sabahki kilom 62,400.
41 yıllık hayatımda hiç 60 kiloyu görmemiştim, şimdi üzerine bile çıktım. Neyse ki kış mevsimindeyiz taytla, kabanla kurtarıyorum işi. Gerçi kabanım çok dar oluyor, patlamazsa iyidir. O patlamadan bu gidişe bir dur dedim. Dedim mi? Dedim. Vira bismillah...
üstteki yazıyı okuyunca 90 falan olmuşsunuzdur diye düşündüm62 nedir ki, bi çırpıda verirsiniz , boyunuz kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?