baharkaynak Burun Estetiği Ameliyatı

benim daha 2,5 ay oldu 6 ay olsun eski ve yeni haliyle eklicem resimlerimi bakarsın o zaman benimki hem içten sorunluydu nefes problemi etler falan vardı hemde dışardan kemer vardı şimdi ne kemer ne nefes problemi hiçbişey kalmadı çok rahatladım gece uyurken burnumdan nefes almak gibisi yokmuş tamponlar çıkınca insan diyor ki önceden hiç nefes alamıyormuşum birde şu ödemler bitse çok sabırsızız biz bayanlar :21: umarım hepimizin istediği gibi olur burunlarımız.....:21:

oo sen yarı yolu atlatmıssın super walla ama hemen hemen şişliklerin ödemlerin inmiştir az kalmış olmalı zaman geçiyor ben amelyat olalı daha dün gibi geliyor bana su an 17 günümdeyim dün gibi baksana sen hele 2,5 ay olmuş .. benimde burnumda problemler vardı aynı senın gıbı nefes alamıyordum etler büyüktü kemık sola kayıktı hepsi çok şükür bitti nefes ara ara rahat alabılıyorum şişlikler yüzünden normal oldugunu soyledi emre bey inşallah bende 2 aylık olunca düzelecek zamanla.. cok sabırsızız dediğin gibi amelyat olduk sargılar çıkınca istiyoruz hemen güzelleşelim ama işte zamanla oluyor malesef ki :2: biraz sabır lazım. umarım dediğin gibi istediğimiz gibi burnlarımız olur ya:nazar:

Baharcım nasılsın, nasıl oldu şişliklerin, değişme var mı? Alıştın mı düzeldi mi moralin merak ettim..

sagol canım beni düşündüğün için. şişliklerim hala var çok fazla ben yediklerimede dıkkat etmemiştim bana morarmadın şişmedin dediler hep amelyattan sonra bende hiç dikkat etmedim hiç sorma şimdi tuzlu falan yemiyorum çok dikkat ediyorum ama şişlikler cok bol bol yeşil çay maydonoz suyu falan içiyorum. hala tuhaf geliyor yeni burnum :) alışamadım :)) sen nasılsın nasıl oldun canım

sagol canım beni düşündüğün için. şişliklerim hala var çok fazla ben yediklerimede dıkkat etmemiştim bana morarmadın şişmedin dediler hep amelyattan sonra bende hiç dikkat etmedim hiç sorma şimdi tuzlu falan yemiyorum çok dikkat ediyorum ama şişlikler cok bol bol yeşil çay maydonoz suyu falan içiyorum. hala tuhaf geliyor yeni burnum :) alışamadım :)) sen nasılsın nasıl oldun canım

Anladım canım bi an önce geçer umarım, takip ediyorum burdan seni :)
Ben aynıyım en son gördüğün gibi işte. Arada burnumun uç tarafları şişiyor gibi geliyor, sonra bakıyorum geçmiş gibi geliyor filan, belki de psikolojik. her dakika burnuma baktığım için :) genel olarak en son gördüğün halimdeyim. Biliyosun zaten şükür ki bende şişlik fazla olmadı. O açıdan bi sorunum yok. Umarım senin de bian önce azalır şişliklerin, en azından normal düzeye iner....

ya hiç sorma bandajlarım cıktı evet bugun ama cok tuhaf geldı çoook çoook fazla şişliğim var emre bey dedi diyet yapmadı mı tuzsuz şeyler yemen gerkirdi dolaşmaman lazımdı dinlenmen lazımdı dedi ben dikkat etmedim pek ve çok aşırı şişlik var şu anda aynaya bile bakmıyorum sanki burnum benim değilmiş gibi şu anda

Baharcım yazamadım ne zamandır..kaç gün geçmiş ya kusura bakma..:( canım önceden yazdım işte sana panik yapma diye.:) tuzlu da yesenn tuzsuz da yesen geçecek sonuç itibariyle.. o sadece şuanki moraline etli eder, kalıcı bi sorun bırakacak değil ya..:) keyfine bak dostum.. tuzlu kurabiye göndericem sana:pp

maalesef bu is biraz sabir isi 6-7 ay insan bakleyemiyo :) bende 6.ayimin dolmasini bekliyorumki emre beye gidiym görüsiym 2. ameliyat icin

maalesef bu is biraz sabir isi 6-7 ay insan bakleyemiyo :) bende 6.ayimin dolmasini bekliyorumki emre beye gidiym görüsiym 2. ameliyat icin

evet haklısın sabır işi ama işte bizlerde çok sabırlı malesef olamıyoruz :(( olsun bitsin istiyoruz amelyattan sonra.. neden 2'inci bi amelyatı dusunuyorsunuz ???

evet haklısın sabır işi ama işte bizlerde çok sabırlı malesef olamıyoruz :(( olsun bitsin istiyoruz amelyattan sonra.. neden 2'inci bi amelyatı dusunuyorsunuz ???

maalesef burun ucu cok büyük oldu ve iki delik birbirinden farkli. bende cok sabirsizim ama benimkinin iyilesme ihtimali yok. kikirdak kaymis gibi duruyor bi tarafta:(
6-7 ay dolsun emre beye gidip bi göstermek istiyorum bu halini bakalim nasil bi operasyon önericek

merhaba arkadaşlar,

Ben de Emre Bey'e 10 gün önce ameliyat oldum. Şu anda hala burnumun üzerinde bir bandaj var. Bu yüzden çok fazla seçemiyorum, ne kadar şiş olduğunu. Ama yüzümdeki morluk ve şişlikler, 6. gün tamamen geçti. Fakat şu anda geceleri özelikle, çok ciddi uyku sorunu yaşıyorum. Burnum tıkanıyor sürekli. Emre Bey, 2 ayda anca geçer dedi. Ben de hem kemik hem de et sorunu olduğundan çok korkuyorum bu tıkanıklık devam eder de bir daha kemik eğiriliği veya et şişmesi yapar diye... sizde ne kadar sürmüştü bu nefes alamama durumu?

Bir de bana tuzsuz yemek ye derken, sofra da yemeğe ayrıca tuz katma demişlerdi. Ben de öyle yaptım bunca zamandır. umarım benim de burnum bu nedenle şiş olarak kalmaz..

Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar,

Ben de Emre Bey'e 10 gün önce ameliyat oldum. Şu anda hala burnumun üzerinde bir bandaj var. Bu yüzden çok fazla seçemiyorum, ne kadar şiş olduğunu. Ama yüzümdeki morluk ve şişlikler, 6. gün tamamen geçti. Fakat şu anda geceleri özelikle, çok ciddi uyku sorunu yaşıyorum. Burnum tıkanıyor sürekli. Emre Bey, 2 ayda anca geçer dedi. Ben de hem kemik hem de et sorunu olduğundan çok korkuyorum bu tıkanıklık devam eder de bir daha kemik eğiriliği veya et şişmesi yapar diye... sizde ne kadar sürmüştü bu nefes alamama durumu?

Bir de bana tuzsuz yemek ye derken, sofra da yemeğe ayrıca tuz katma demişlerdi. Ben de öyle yaptım bunca zamandır. umarım benim de burnum bu nedenle şiş olarak kalmaz..
Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

meraba canım aynı sorunlardan dolayı 21 gun once bende amelyat oldum burnumda egrilik vardı burun etlerim çok fazla büyüktü dediğiniz gibi amelyattan sonra geceleri uyku sorunu yaşıyordum bogazıma bıseyler birikiyordu burnum tıkanıyordu bunlar çok normal biraz sabır ediceksiniz bende siizn gibi korkuyordum ya tekrar eğrilik olursa ya olmadıysa diye ama daha çok yeni oldugu için çok normal silikonlar çıktıktan sonra böyle tıkanmaların olması çok normal demişti emre bey. ve 21 gun olmasına ragmen cok net nefes alamıyorum hala agzım aık uyandıgım sabahlar bile oluyor bazzende çok net nefes alabiliyorum çok normal telaşlanma daha çok yeni burnunun içinde senin farketmediğin şişlikler vardır 2 ay sabır edicez. tuzlu evet yememek gerekiyor ben dinlemedim şişmedim morarmadım hiç o yüzden dikkat etmedim bandajlar 15 gün çıkıyor bandajlar çıktıktan sonra bende şişme oldu biraz dikkat etseniz yeter yani ekstra tuz kullanmıyacaksınız....

canım çok teşekkür ediyorum. gerçekten içim rahatladı. Yıllardır öyle alışmışım ki, nefes almamaya, bunu tamponlar çıkınca farkettim. Şimdi de bunu bir daha kaybetmkten korkuyorum sanırım. 2 ay içinde hiç bir şey kalmayacakmış. Bekliycez artık, dediğin gibi sabretmek lazım:)

canım çok teşekkür ediyorum. gerçekten içim rahatladı. Yıllardır öyle alışmışım ki, nefes almamaya, bunu tamponlar çıkınca farkettim. Şimdi de bunu bir daha kaybetmkten korkuyorum sanırım. 2 ay içinde hiç bir şey kalmayacakmış. Bekliycez artık, dediğin gibi sabretmek lazım:)

ne demek canım ya :) bende ilk zamanlar senin gibiydim tamponlar çıktı dedim olmadı bu amelyat ama işte biraz sabır lazım inşallah yavaş yavaş düzelecek..

Back
X