- Konu Sahibi baharkaynak
benim daha 2,5 ay oldu 6 ay olsun eski ve yeni haliyle eklicem resimlerimi bakarsın o zaman benimki hem içten sorunluydu nefes problemi etler falan vardı hemde dışardan kemer vardı şimdi ne kemer ne nefes problemi hiçbişey kalmadı çok rahatladım gece uyurken burnumdan nefes almak gibisi yokmuş tamponlar çıkınca insan diyor ki önceden hiç nefes alamıyormuşum birde şu ödemler bitse çok sabırsızız biz bayanlarumarım hepimizin istediği gibi olur burunlarımız.....
![]()
oo sen yarı yolu atlatmıssın super walla ama hemen hemen şişliklerin ödemlerin inmiştir az kalmış olmalı zaman geçiyor ben amelyat olalı daha dün gibi geliyor bana su an 17 günümdeyim dün gibi baksana sen hele 2,5 ay olmuş .. benimde burnumda problemler vardı aynı senın gıbı nefes alamıyordum etler büyüktü kemık sola kayıktı hepsi çok şükür bitti nefes ara ara rahat alabılıyorum şişlikler yüzünden normal oldugunu soyledi emre bey inşallah bende 2 aylık olunca düzelecek zamanla.. cok sabırsızız dediğin gibi amelyat olduk sargılar çıkınca istiyoruz hemen güzelleşelim ama işte zamanla oluyor malesef ki :2: biraz sabır lazım. umarım dediğin gibi istediğimiz gibi burnlarımız olur ya