Bahçeci 2021 tüp bebek fiyatı

Rahim dinlendirme ilaçlardan rahmin temizlenmesi anlamına geliyormuş ben de bi islem bisey olacak sanmıştım yumurta toplama işlemi süresine kadar kullanılan igne hormon vs temizlensin diye adet olmanız bekleniyor ki yakında olursunuz yumurtaların ilgili bilgiler veriliyor 1.gun 3.gun 5.gun . sonraki 2.adetiniz de transfer sureciniz başlıyoruz

SAYFALARINDA KI ACIKLAMA

son yıllarda yapılan çalışmalarda, yumurta büyütmek için kullanılan hormonların/ilaçların rahim iç zarını olumsuz olarak etkileyebildiği, dolayısıyla rahmin embriyoyu kabul edebilme gücünü azalttığı ortaya çıkmıştır. Bu olumsuz etkiyi ortadan kaldırabilmek amacıyla tedavide elde edilen iyi kalitedeki embriyoları donduruyoruz. Tedaviye 1-2 ay ara vererek ilaç etkisinin ortadan kalkmasını ve rahmin doğal haline gelmesini bekliyoruz. Böylece rahmin embriyoyu rahatça kabul etmesini sağlayan bu tedaviye “rahim dinlendirme yöntemi” adını veriyoruz.

Aynn bende siz gibi düşünmüştüm.embriyolrm genetiğe gidicek o süreç icin de zaten doğal olarak beklemiş olmuyor muyuz rahim dinlemiyor zaten dondurma cozdurme parasıymış şimdi öğrendim yani işin açıkçası nerden para alcklrini bilemiyr lar wala allah hepimizin yardımcısı olsun bu tedavilerimiz son olsun insalah

Genetige hepsi gitmiyor sanirim bana öyle bisey demediler çünkü.

Amin inşallah sizinde Rabbim yardımcınız olsun maddi manevi zor bir yol ama sonunda herşeyi unutturacak olan bir evlat var hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba, bende ankara bahceci berfu hanımın hastasıyım. Bende rahim dinlendirme ve histerekopi oldu. Haziran ayından beri embriyom beni bekliyo o parayıda bence dondurma ücreti olarak alıyolar. Bi kaç ay içinde transferim olacak. Sizin ne zaman transferiniz olacak

Benim genetiğe gidicek ondan sonra sağlıklı gelirse ınslah tarnsfer olucak sizi baya dinlenmiş rahim ne zmna planladı hoca peki ? Birde rahim dinlenme aşamasında herhangi bişey kullandnzmi.kac tane toplandı kaçı sağlıklı oldu bu arada Aynn donma çözme ücreti die geciyrmus

Rahim dinlendirmede bana ilac vermediler normal haline birakiyorlar ki iyi ki de bırakıyorlar o haplar iğneler inanın transferde verilenlerden daha çok geriyor sisiriyor insani

Rahim dinlendirmede bana ilac vermediler normal haline birakiyorlar ki iyi ki de bırakıyorlar o haplar iğneler inanın transferde verilenlerden daha çok geriyor sisiriyor insani
Aynn öyle bende şuan o aşamaya girdum biraz bizde dinlenelim degilmi

Aynn öyle bende şuan o aşamaya girdum biraz bizde dinlenelim degilmi
Adeti ol oh diceksin adet olmak mutlu edecek seni bütün o ilac etkisi gerginlik gidiyor normale dönüyoruz psikolojik olarak da .

Kendimi patlayacak balon gibi hissediyordum

Ayy evet ya gobegim nasil şiş zaten Opu sonrası normal adet gününüzde mi olmuştunuz.
İşlemden 3 gün sonra falan oldum benim adet dengesiz o yuzden hic o konuya girmiyim ama islemden sonra ki hafta içinde adet bekleniyor genelde normal gününe kadar beklemiyor hem vucut hem psikolojimiz

Merhaba kac yumurtaniz toplandi kac tane donduruldu acaba insllah pozitif sonuc airdiniz

Merhaba kac yumurtaniz toplandi kac tane donduruldu acaba insllah pozitif sonuc airdiniz
Ilk yalan olmasın ya 13 ya 15 di toplanan 3.gune kadar hepsi geldi
5 gün e ise 4 tanesi devam etti dediler
Bakalim nasibimiz de ne var , elimizden geleni yapalım gerisi takdir .

Evet baya dinlenmiş oldum ben :) yumurta topladıktan sonra histereskopi denince yazın tatil yapalım sonra yaptıralım diye düşündüm. Histereskopiyi eylül ayında oldum aralık adetimle transfere hazırlanırım diye düşünüyorum tabi değerlerimde bi sıkıntı çıkmazsa. Benden 29 yumurta toplamdı 2 embriyom 5. Güne geldi. Şimdi 1 embriyom var genetikten sağlan gelen. Şuan sadece tsh değerim yüksek çıktı onun için ilaç içiyorum. Sizin kaç yumurta topandı

Merhaba ben ilk defa tedavi görücem Bursa bahçecide. Paket ücreti 10.500 diyor ya transfer 5000 diyor. Ben transfer için de mi ücret ödeyeceğim. Benim hesapladığım paket fiyatı+embriyo dondurma+rahim dinlendirme 15000 lira yapıyor. Ama transfere de bir 5000 daha mı vereceğim anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…