- 22 Ağustos 2021
- 236
- 344
- 53
- Konu Sahibi havanur-havanur
-
Evet doktorum 5 gün aradımaşallah.
Transfer de de yine hap ve igne veriliyor ama bu sefer igne iki farklı ilac değil tek
Yumurta toplama süreci ve işlemine göre transfer süreci çok daha kolay
Yumurta bilgisi verildi mi
Evet doktorum 5 gün aradı
Ay cok sevindim gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin ınslah kaç cıktı değerinizLoya-Kiana H havanur-havanur Merhaba Kızlar
Bende Sabri Hocanın Hastasıyım
Erkek İnfertilitesi ve PKO dan sebebiyle 2 aylık tedavi sonunda şuan HAMİLEYİM
Darısı BaşınızaDualarım Sizinle
Bende sizi merak ettiydim acaba ne yaptı test fln yaptı mı die bi girdim ki ne güzel haber
Olmayan çok kişi var. Ama kasık batması bel ağrısı fitil kullanıyorsanız akıntı. Hafif lekelenme bunların hepsini yaşadım.
10. Gün 308 12. Gün 800..Ay cok sevindim gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin ınslah kaç cıktı değeriniz
Ay maşallah maşallah10. Gün 308 12. Gün 800..
Şimdi 10 Kasım'da Kalp atışını duyacağınız inşallah
Testi bekleyin evde yapmayın kaset testler yanıltabilir. Herkesin bünyesi bir değil. Onunla konuşun varlığınızı hissettirinAy maşallah maşallah
Bizlere de dua edin benimde test günüm 8 Kasım ❣❣❣
Yok almadım almayacağım daTesti bekleyin evde yapmayın kaset testler yanıltabilir. Herkesin bünyesi bir değil. Onunla konuşun varlığınızı hissettirinDualarım sizinle. İnsalah guzel haberleri alacağız
ne güzel haber bu darısı başımıza inşallahhh :) Ben de Sabri hocaya gidecegım bu ay başlayacağım tedaviye. Nasıl memnun kaldın mı doktorundan canım tavsiyen nedirLoya-Kiana H havanur-havanur Merhaba Kızlar
Bende Sabri Hocanın Hastasıyım
Erkek İnfertilitesi ve PKO dan sebebiyle 2 aylık tedavi sonunda şuan HAMİLEYİM
Darısı BaşınızaDualarım Sizinle
Ben çok memnunum. Aklımda bir sürü soru ile gittim ilk. Resmen beynimi okudu. Sorunuz var mı diyince hocam siz hepsini anlattınız diye hayrete düşmüştümne güzel haber bu darısı başımıza inşallahhh :) Ben de Sabri hocaya gidecegım bu ay başlayacağım tedaviye. Nasıl memnun kaldın mı doktorundan canım tavsiyen nedir
ben de Sabri Bey e ön görüşmeye gittim cok pozitif enerji aldım. Ücretsiz görüme oldugu halde benimle cok ilgilendi tahlillerime tek tek bakıp yorum yaptı. Bir sürü merkezden fiyat aldık ön gürüşme yaptık ama benim en çok bahçeci içime sindi. Şimdi regli olmayı bekliyorum tedavime başlamak için. Bende de pko var adetlerim cok düzensiz 50 60 günü bulabiliyor hala beklemedeyim anlayacagın :) Senin adına inan cok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinBen çok memnunum. Aklımda bir sürü soru ile gittim ilk. Resmen beynimi okudu. Sorunuz var mı diyince hocam siz hepsini anlattınız diye hayrete düşmüştüm2 aylık bı tedavi süreci sonrasında hamileyim. Çekinmeyin doktorunuza aklınızdakileri sorun. Zaten Nihal Hemşire Asistanı Sağolsun her soruma anında cevap verdi. WhatsApp üzerinden hızlıca. O yüzden herşey içime şimdi. Allah ondan razı olsun
Amin canım çok sağol. Bende Dr pko adet düzensizliği vardı. Eşimde de erkek infertilitesi sorunu vardı. Ama önce Allah'ıma sonra doktoruma şükürler olsun ki bebeğimin haberini aldım. İnşallah seninde bu güzel günlerini görürüzben de Sabri Bey e ön görüşmeye gittim cok pozitif enerji aldım. Ücretsiz görüme oldugu halde benimle cok ilgilendi tahlillerime tek tek bakıp yorum yaptı. Bir sürü merkezden fiyat aldık ön gürüşme yaptık ama benim en çok bahçeci içime sindi. Şimdi regli olmayı bekliyorum tedavime başlamak için. Bende de pko var adetlerim cok düzensiz 50 60 günü bulabiliyor hala beklemedeyim anlayacagın :) Senin adına inan cok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
hiç bilemiyorum ki düzensizlikten dolayı. Şuan 38.günü adetimin. Bakalım canım ne zaman isteyecek gelmeyi :)Amin canım çok sağol. Bende Dr pko adet düzensizliği vardı. Eşimde de erkek infertilitesi sorunu vardı. Ama önce Allah'ıma sonra doktoruma şükürler olsun ki bebeğimin haberini aldım. İnşallah seninde bu güzel günlerini görürüzhatta göreceğiz. Artık full pozitif üzerine ilerle lütfen. Kimseyi dinleme. Aklına takılan birşey olursa burdayım. Unutma tedaviye başladığın anda sen bir pirensessin ben 10 Kasım'da orda olacağım. Senin ne zamana geliyor
Bende bugün kalp atışını duydum 2. Kez. Gümbür gümbürBende bahçeci altunizade sabri hocanın hastasıyım,bugün yumurta toplama oldu 13 adet toplandı,yarın arayacaklar embriyoların durumu hakkında,çok heyecanlıyım umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Ay kıyamam maşallah darısı başımıza hepimizinBende bugün kalp atışını duydum 2. Kez. Gümbür gümbürdarısı başınıza. En güzel en heyecanlı anlardasınız şuan Bı sorunuz olursa özelden ya da burdan her zaman yanınızdayım
Çok güzel sayı. Benim 24 taneden 2 tane kalmıştı. 1 i transfer edildi 1i dondurduk. Kişiye göre değişiyor. Bazı arkadaşlar kilo almış ben veriyorum niyeyse. Sanırım düzenli yemek ve bol su sayesinde.Ay kıyamam maşallah darısı başımıza hepimizinŞimdi aradılar 9 tanesi döllenmiş salı tekrar arayacaklar Başka bir arkadaşada sordum sizede sorayım merak ettim çok,tedaviye başladığımızdan bu yana(iğneler ve yumurta toplama)az önce tartıya çıktım 3.5 kilo fazla görünüyor bu geçicimi?sizdede oldumu?önemli olan sağlıkla bebişlerimizin gelmeleri ama çok merak ettim olağan bir durum mu diye
Perşembe kaç kalacak bakalım hayırlısıÇok güzel sayı. Benim 24 taneden 2 tane kalmıştı. 1 i transfer edildi 1i dondurduk. Kişiye göre değişiyor. Bazı arkadaşlar kilo almış ben veriyorum niyeyse. Sanırım düzenli yemek ve bol su sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?