- Konu Sahibi havanur-havanur
-
Yok hayır canım benim 2. Transferim dondurulmuş embriyo transferinde 2. Denemede 5000 alınıyor ilk transfer dediğin gibi 15 bin dondurma dahil benim 2. Transferim olucak inşallahMerhaba ben ilk defa tedavi görücem Bursa bahçecide. Paket ücreti 10.500 diyor ya transfer 5000 diyor. Ben transfer için de mi ücret ödeyeceğim. Benim hesapladığım paket fiyatı+embriyo dondurma+rahim dinlendirme 15000 lira yapıyor. Ama transfere de bir 5000 daha mı vereceğim anlamadım?
Mrb cnm nasılsın transferin oldumu nasıl geçtiTamam şimdi anladım demek istediğinizi
Yarın transferim var bakalim neler olacak
Evet oldu .Mrb cnm nasılsın transferin oldumu nasıl geçti
Çok sevindim adınıza hadi hayırlı olsun sonucu mükemmel olsun ınsaalhhEvet oldu .
Rahat geçti işlem 5 dk sürmüyor 30 dk dinlenip taburcu oluyorsun
Bel agrim oldu ama herkes de olacak diye bisey yok tabii ilk 3 gün dikkat et dedi
Simdi sıra test gününü beklemeye kaldi
Senin de mi yakındı transfer
Igne ve hap devam transferden önce başlamıştık adetli gidip .Çok sevindim adınıza hadi hayırlı olsun sonucu mükemmel olsun ınsaalhhbenim yumurtalar toplandı genetiğe gidicek iste şuan döllenme asamasndlr demek 30 dk sonra gonderyorlr he beni önceki tedavikrmdr 1 gün hastene de yatırmışlardı şuan kullandgn bi Ilaç felan varmı?
Hangi iğneyi kullandirtiyr şuan cnm hocanIgne ve hap devam transferden önce başlamıştık adetli gidip .
Ayni devam hala ilaclar
Hayirlisi hepimiz içinçok teşekkür ederim
Progestan dex ve estrofem hapHangi iğneyi kullandirtiyr şuan cnm hocan
Anldm cnm hayırlısı olsun artık erken test fln yapmayı düşündüren eğer bizleri de bilgilendir sonucundaProgestan dex ve estrofem hap
Yaa o hiç aklımdan cikmiyor ki evi gebelik testleriyle doldurmak istiyorum sabirsizimdir normalde deAnldm cnm hayırlısı olsun artık erken test fln yapmayı düşündüren eğer bizleri de bilgilendir sonucundagüzel sonuçlar olucak insalah
Test gününden 1 yada 2 gün önce kaset test yapıyordu hep insan dayanamıyor çünkü gerçekten kaset teste negatif olunca test günü kanda da negatif olmuştu bnde... Benim yumurtalar toplandı genetiğe gidicek iste şuan döllenme asamasndalar labr. Günlük rutin işlerinize devam mi etcksnz sürekli yatiyormsnzYaa o hiç aklımdan cikmiyor ki evi gebelik testleriyle doldurmak istiyorum sabirsizimdir normalde deamin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Siz hangi surectesiniz
Yok yok yatma falan ki yatamam da zatenTest gününden 1 yada 2 gün önce kaset test yapıyordu hep insan dayanamıyor çünkü gerçekten kaset teste negatif olunca test günü kanda da negatif olmuştu bnde... Benim yumurtalar toplandı genetiğe gidicek iste şuan döllenme asamasndalar labr. Günlük rutin işlerinize devam mi etcksnz sürekli yatiyormsnz
Oh ne güzel wala aynen ilk 3 günden sonra dikakt etmek şartıyla rahat olmak gerek kafa olarak da tabiYok yok yatma falan ki yatamam da zaten
Ani hareket ağır kaldırma yasak ne çok yat ne çok ayakta kal dediler kısaca ilk 3 gün için geçerli oda sonra biraz daha rahat olabilirsin dediler
Merdiven in çık eğil kalk yat kalk hiç sorun yok dediler ama yavaş hareketlerle hoppidi hoppidi değil
Aradilar mi sizi embriyo hakkında bilgi vermek içinOh ne güzel wala aynen ilk 3 günden sonra dikakt etmek şartıyla rahat olmak gerek kafa olarak da tabi
Evet dün aradılar yarın bide cuma günü aricaklar. dün aralıkların da 11 taneden 8 tanesi olgunlaşıp 6 tanesi döllenmiş bakalım yarın öbürgün ne olucak yüreğim ağzimdaAradilar mi sizi embriyo hakkında bilgi vermek için
Oo süperEvet dün aradılar yarın bide cuma günü aricaklar. dün aralıkların da 11 taneden 8 tanesi olgunlaşıp 6 tanesi döllenmiş bakalım yarın öbürgün ne olucak yüreğim ağzimda
Önemli olan 5.güne ne kadr kalıck ve genetiğe gidicekOo süper
oyle bir süreç ki kendi yaptığına inanamıyor insan iğneler acıtmıyor merak etme , kendi kendinin hemşiresi oluyorsun öyle diyim sana .
eşimde 20 binse iyi ya 40 50 bin hayal etmiştim demişti 20 bin ideal şu
Bende basladım toplama işlemi de yapıldı geriye kaldı transfer işlemim ve bana doktorum sadece 15 bin vericeksiniz daha hiç birşeye vermeyeceksiniz dedi ve vermedim ne ilaca nede dondurma işlemine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?