Bahçeci 2021 tüp bebek fiyatı

Yok hayır canım benim 2. Transferim dondurulmuş embriyo transferinde 2. Denemede 5000 alınıyor ilk transfer dediğin gibi 15 bin dondurma dahil benim 2. Transferim olucak inşallah

Mrb cnm nasılsın transferin oldumu nasıl geçti
Evet oldu .

Rahat geçti işlem 5 dk sürmüyor 30 dk dinlenip taburcu oluyorsun

Bel agrim oldu ama herkes de olacak diye bisey yok tabii ilk 3 gün dikkat et dedi

Simdi sıra test gününü beklemeye kaldi

Senin de mi yakındı transfer

Çok sevindim adınıza hadi hayırlı olsun sonucu mükemmel olsun ınsaalhh benim yumurtalar toplandı genetiğe gidicek iste şuan döllenme asamasndlr demek 30 dk sonra gonderyorlr he beni önceki tedavikrmdr 1 gün hastene de yatırmışlardı şuan kullandgn bi Ilaç felan varmı?

Igne ve hap devam transferden önce başlamıştık adetli gidip .

Ayni devam hala ilaclar

Hayirlisi hepimiz için çok teşekkür ederim

Anldm cnm hayırlısı olsun artık erken test fln yapmayı düşündüren eğer bizleri de bilgilendir sonucunda güzel sonuçlar olucak insalah
Yaa o hiç aklımdan cikmiyor ki evi gebelik testleriyle doldurmak istiyorum sabirsizimdir normalde de amin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

Siz hangi surectesiniz

Yaa o hiç aklımdan cikmiyor ki evi gebelik testleriyle doldurmak istiyorum sabirsizimdir normalde de amin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

Siz hangi surectesiniz
Test gününden 1 yada 2 gün önce kaset test yapıyordu hep insan dayanamıyor çünkü gerçekten kaset teste negatif olunca test günü kanda da negatif olmuştu bnde... Benim yumurtalar toplandı genetiğe gidicek iste şuan döllenme asamasndalar labr. Günlük rutin işlerinize devam mi etcksnz sürekli yatiyormsnz

Yok yok yatma falan ki yatamam da zaten

Ani hareket ağır kaldırma yasak ne çok yat ne çok ayakta kal dediler kısaca ilk 3 gün için geçerli oda sonra biraz daha rahat olabilirsin dediler

Merdiven in çık eğil kalk yat kalk hiç sorun yok dediler ama yavaş hareketlerle hoppidi hoppidi değil

Oh ne güzel wala aynen ilk 3 günden sonra dikakt etmek şartıyla rahat olmak gerek kafa olarak da tabi

1 tane olsun da olsun bosver

Rahat ol ki rahminde toparlansin hamililege kadar bir kendine gelsin

Bende basladım toplama işlemi de yapıldı geriye kaldı transfer işlemim ve bana doktorum sadece 15 bin vericeksiniz daha hiç birşeye vermeyeceksiniz dedi ve vermedim ne ilaca nede dondurma işlemine
maşallah.

Transfer de de yine hap ve igne veriliyor ama bu sefer igne iki farklı ilac değil tek

Yumurta toplama süreci ve işlemine göre transfer süreci çok daha kolay

Yumurta bilgisi verildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…