• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Fulya da aralık-Ocak ayında tüp bebeğe başlayacaklar

34sanem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
152
64
13
45
Arkadaşlar merhaba sitede yeniyim benim gibi bahçeci hastaları varsa sürecimizi paylaşalım lütfen ilk tüp deneyimim olacak sizlerin tecrübe ve sürecimizi birlikte paylaşalım

Slm cnm beim de yumurtalarım toplandı adetimi bekliyorum 2. Gunu transver tedavisi basliycak. Benimde ilk tuo bebek 16 yumurta toplandi 6si d9llendi yrn sabah tekarar arayacaklar bilgi için bakalim kaç emb 3. Güne gelebildi çok heyecanliyim

Slm cnm beim de yumurtalarım toplandı adetimi bekliyorum 2. Gunu transver tedavisi basliycak. Benimde ilk tuo bebek 16 yumurta toplandi 6si d9llendi yrn sabah tekarar arayacaklar bilgi için bakalim kaç emb 3. Güne gelebildi çok heyecanliyim
Hakkınızda en hayırlısı inşallah ,dr kim canım

Daha ince benim drum yokken güvenç beye muayene olmuştum çok beyfendi bir insan arkadasimda ona gidiyir oda memnun tevsiye edeeim

Aradilar canim 3 tane iyi kalitede varmış dondurmuslar 3 taneside bir alt kalitedemis onlarida 5. Gunu bırakmışlar çarşamba tekrar arayacaklar com şükür allaha bu kadar haner aldım

Aradilar canim 3 tane iyi kalitede varmış dondurmuslar 3 taneside bir alt kalitedemis onlarida 5. Gunu bırakmışlar çarşamba tekrar arayacaklar com şükür allaha bu kadar haner aldım
Uyusunlar büyüsünler o zaman sağlıkla annelerine kavuşurlar inşallah

Bende bahceci hastasıyım canım adet olup transfer için hazırlıklara başlıcaz tabi insallah kist gitmişse

Evet cnm 5. Güne gelenler istedikleri seviyede değilmiş o yüzden bir gün daha bekleyip karar vericekler olmaz sa onları kullanamayız dediler hakkımda hayırlısı arrik ıns 3. Günde doldurulanlar ile ilgili sıkıntı yasamam
İnşallah iyi düşün iyi olsun ,

Öylemi Kendisi hakkında hiç olumsuz birşey duymadım Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah,yüksek bütçeli bir işlem,her ay diğerine sarktı bir türlü maddi olarak dengeleyemedik bütçeyi ,belki böyledir hayırlısı benim için
Aynen canım sıkıntı etme herşeyin hayırlısı olsun

Back
X