Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda en hayırlısı inşallah ,dr kim canımSlm cnm beim de yumurtalarım toplandı adetimi bekliyorum 2. Gunu transver tedavisi basliycak. Benimde ilk tuo bebek 16 yumurta toplandi 6si d9llendi yrn sabah tekarar arayacaklar bilgi için bakalim kaç emb 3. Güne gelebildi çok heyecanliyim
Ins cnm hepimiz için hayırlısı olsun benin dr burçak erzik senin dr kimHakkınızda en hayırlısı inşallah ,dr kim canım
Ben müstecep hoca ve güvenç bey arasında kaldım adet olmayı bekliyorumIns cnm hepimiz için hayırlısı olsun benin dr burçak erzik senin dr kim
Aradılar mı embriyolardan umarım güzel haberlerin vardırDaha ince benim drum yokken güvenç beye muayene olmuştum çok beyfendi bir insan arkadasimda ona gidiyir oda memnun tevsiye edeeim
Uyusunlar büyüsünler o zaman sağlıkla annelerine kavuşurlar inşallahAradilar canim 3 tane iyi kalitede varmış dondurmuslar 3 taneside bir alt kalitedemis onlarida 5. Gunu bırakmışlar çarşamba tekrar arayacaklar com şükür allaha bu kadar haner aldım
Amin cnm insalah rabbim hepimize nasip etsinUyusunlar büyüsünler o zaman sağlıkla annelerine kavuşurlar inşallah
Müstecep beyin hastasıyım çok memnunum canımBen müstecep hoca ve güvenç bey arasında kaldım adet olmayı bekliyorum
Öylemi Kendisi hakkında hiç olumsuz birşey duymadım Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah,yüksek bütçeli bir işlem,her ay diğerine sarktı bir türlü maddi olarak dengeleyemedik bütçeyi ,belki böyledir hayırlısı benim içinMüstecep beyin hastasıyım çok memnunum canım
Evet cnm 5. Güne gelenler istedikleri seviyede değilmiş o yüzden bir gün daha bekleyip karar vericekler olmaz sa onları kullanamayız dediler hakkımda hayırlısı arrik ıns 3. Günde doldurulanlar ile ilgili sıkıntı yasamam
İnşallah iyi düşün iyi olsun ,Evet cnm 5. Güne gelenler istedikleri seviyede değilmiş o yüzden bir gün daha bekleyip karar vericekler olmaz sa onları kullanamayız dediler hakkımda hayırlısı arrik ıns 3. Günde doldurulanlar ile ilgili sıkıntı yasamam
Aynen canım sıkıntı etme herşeyin hayırlısı olsunÖylemi Kendisi hakkında hiç olumsuz birşey duymadım Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah,yüksek bütçeli bir işlem,her ay diğerine sarktı bir türlü maddi olarak dengeleyemedik bütçeyi ,belki böyledir hayırlısı benim için
Ins cnmİnşallah iyi düşün iyi olsun ,
Hayırlısı olsun cnmSelamm ben de yaz başında güvenç hocayla görüşmüştüm bu ay adetimle gidip tüpbebek icin görüşcem