Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunSelamm ben de yaz başında güvenç hocayla görüşmüştüm bu ay adetimle gidip tüpbebek icin görüşcem
Ben Fulya'da özel bir klinikte çektirdim canımbende aralık ayında başlayacağım müstecep beyle tedaviye bir aksilik çıkmazsa eğer rahim filmi istedi sizler nerede çektirdiniz?
Bende Aralık'ta istiyordum fakat hem maddi durumdan hemde eşimde varikosel çıktı o kendi dr unun vereceği duruma göre bekleyelim diyorBen Fulya'da özel bir klinikte çektirdim canım
Müstecep beyin hastasıyım ben çok memnunum canmmüstecep bey ve remzi bey arasında kaldım. 3 .denemem olacak..bahcecıde ılk.eğer bırıne ıcım sınerse..
Echomarda çektirdim canım ben 550 tlydibende aralık ayında başlayacağım müstecep beyle tedaviye bir aksilik çıkmazsa eğer rahim filmi istedi sizler nerede çektirdiniz?
Bende müstecep hocaya daha ağırlıklı düşünüyorum hayırlı olsunmüstecep bey ve remzi bey arasında kaldım. 3 .denemem olacak..bahcecıde ılk.eğer bırıne ıcım sınerse..
hangi aşamadasınız tüp mü?canım bende müstecep beyin hastasıyım remzi beyi bilemem ama ben çok sevdim müstecep beyi![]()
Ne durumdasın merak ettim güzel haberler varmıİnşallah iyi düşün iyi olsun ,