selam canım, nerden gelceksin sen kaçıncı denemen olcak hayırlısı olsun hakkında...
tubaycım ben gaziantepte yaşıyorum. 33 yaşındayım ve evlendiğimden beri çocuğum olmuyor nerdeyse 10 yıl olcak. istanbuldaki doktorlar merkezler felan daha başarılı. internetten araştırdım forumları da okuyorum bu yüzden istanbula karar verdik. Bahçeci bu konuda çok iyiymiş inşallh bizde orda tedavi görcez
selam canım. İstanbulda nerde kalcaksın gelince otelde mi?? Ayrıca Bahçeci çok iyi bi merkez çok doğru bi karar vermişsin :))
Kızlar pazar günü iğnelerim bitiyor sonrasında opu var. Hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum sanki zaman durdu bu tedaviye başladığımdan beri Allahım sen yardım et ve dualarımı kabul et. benim ilk denemem olcak bu yolda çok çok uzun süre yıpranmış insanlar var. Sonucum negatifte olsa bu yolda yürümeye devam edicem. Anne olmak hepimizin hakkı. Sadece zamanı var buna inanıyorum. Güzel güzel haberler paylaşmak dileğiyle :))
canlarım guzel dıleklerınız ıçın çok saolun herkese nasıb olsun ınşallah ve olucakta sabır gerek yılmamak gerek ınanıyorum burdakı herkes guzel haberlerını verıcek bıze bugun 14.gunum tekrarladık 2289 olmuş ınşallah 12 sınde gıdıcezz belkı kalp atışlarınıda duyarız herşey yolunda gıder ınşallah kucağımızada almak nasıb olur hepınızı tanıyomuşgıbı çok sevıyorum burası başka bugun secdelerı yaptım hepınızı nıyetıme aldım kendım tedavıye başlamadan 15 gun önce secdelerı yaptım arkadaşım vardı olmuyodu bıyerde okumuş oda yaptı ve kaldı bende yaptım kaldım cuma saatıde sızın için yaptım bukez secdeye rabbıme sızın için yoneldım ve istedım ınanıyorum sızlerdende guzel haberler gelıcek hepınızı öpuyorum.[/QUOTE
canim bebisin hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi basimiza olsun insallah. canim ya secdeden bahsetmissin.brnde yapmak isterim secdeyi eger anlatirsan.27martta transferim yapildi. ve sabirla 9 nisani bekliyorum.dualarinda banada yer verirsen cok sevinirim.
canlarım guzel dıleklerınız ıçın çok saolun herkese nasıb olsun ınşallah ve olucakta sabır gerek yılmamak gerek ınanıyorum burdakı herkes guzel haberlerını verıcek bıze bugun 14.gunum tekrarladık 2289 olmuş ınşallah 12 sınde gıdıcezz belkı kalp atışlarınıda duyarız herşey yolunda gıder ınşallah kucağımızada almak nasıb olur hepınızı tanıyomuşgıbı çok sevıyorum burası başka bugun secdelerı yaptım hepınızı nıyetıme aldım kendım tedavıye başlamadan 15 gun önce secdelerı yaptım arkadaşım vardı olmuyodu bıyerde okumuş oda yaptı ve kaldı bende yaptım kaldım cuma saatıde sızın için yaptım bukez secdeye rabbıme sızın için yoneldım ve istedım ınanıyorum sızlerdende guzel haberler gelıcek hepınızı öpuyorum.
bende bahceci hastasiyim.dr aytun hanim.baska aytun hanimin hastasi var mi?27martta transferim yapildi.9 nisan test tarihim gunler gecmek bilmiyor.lutfen banada dua edi n
canım ben de aytun hanım'ı araştırıyorum. inş pozitif sonuç alırsın. sonucunu alınca bana özelden yazabilirsen çok memnun olurum.
aytun hanım'dan genel olarak memnun musun? onu da yazabilirsen çok memnun olurum.
canım inşallah bu uğurda uğraşan herkes pozitif sonuç alır.mutlaka yazarım tabi eğer olumlu olursa.ben çokkk memnunum aytun hanımdan .çok rahat soru sorabiliyorsun,arayabiliyorsun.
mesaj atabiliyorsun.işinde çok titiz benim opum ocakta yapıldı ama transferim progesteron hormonum yüzünden 27 marta kaldı.kesinlikle tavsiye ederim.ellerini tutup sana sarılacak bir dr istiyorsan hiç düşünme derim.şimdiye kadar 10-15 dr gittim sadece aytun hanım bayandı ve büyük kouştum bayan dr gitmem diye .
sonunda sıra banada geldi:)hayırlısıyla bugun saat 2de transferim var.bebişlerim 3.günden 5.güne koşarak gelmişler annesine...ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRSIZSA BİLE HAYIRLI EYLEYİP ONU BANA NASİP ET...bir süre topiğe uğrayamıcam.allaha emanet olun hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle...dualarınızı esirgemeyin...
sonunda sıra banada geldi:)hayırlısıyla bugun saat 2de transferim var.bebişlerim 3.günden 5.güne koşarak gelmişler annesine...ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRSIZSA BİLE HAYIRLI EYLEYİP ONU BANA NASİP ET...bir süre topiğe uğrayamıcam.allaha emanet olun hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle...dualarınızı esirgemeyin...
kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)) ben bayadır yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum.. Hamişler nasılsınız warmı bulantılar?? tedavisi devam eden arkadaşlar sizler nasılsnız? bakın baharda geldi mutlu ve umutlu olun bizde başarcaz mutlaka :)))
sağol canım sen nasılsın? ben çok heyecanlıyım yarın test yaptırcam dua istiyorum sizlerden((
sağol canım sen nasılsın? ben çok heyecanlıyım yarın test yaptırcam dua istiyorum sizlerden((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?