Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba arkadaslar biraz okudumda yazılanları umarim rabbim hepimize en kisa zamanda evlat nasip eder. Benimde sizlere sorum olucakti bu merkeze giden birileri olarak fikirlerinize ihtiyacım vvar. :) cok karisik zamanlardayim.16 aydir korunmasiz iliski hersey normal sonuclar rahim filmi hormon testi sperm tersti v.s bi sene bekledim ole kendiliğinden olur die son iki aydir klomen ve catlatma igneleriyle tedavi oldum ama tutmadi..bu ay dinlenmedeyim kafam cok karisik doktor 2 asilama onerdi ama sgk la anlaşmalı olan bi yerde yapmami onerdi..durmadim baska bi doktora daha gittim mehtap cicek ozel muayanesi iyi bi doktor ama bi daki ay ne yapcak hersey geri başa mi sarar bilmiyorum..bahceci grubu hep duymustum ne yapacagimi bilemiyorum hic dusunmeden bahceci grupla mi devam etsem giden arkadslar okudugum kadariyla doktorlardanda memnun fikir verirseniz arkadslar cok sevinirim..tesekkurler şimdiden

Hepinize iyi akşamlar hanımlar.. Uzun süredir üye olmadan takip ettim sizleri. Allah hepimize hayirlisiyla anne olmayı nasip etsin :anneadayı: benim sorunum şu: iki tüpümün de tikali oldugunu ve tup bebek yaptirmam gerektigini soyledi doktor. Ben de m.bahceciden randevu aldim.ama oncesinde sizlere sormak istiyorum.bu durumda olaniniz var mi

Kizlar slm, 1.denememde 3aylikken kalpleri durdu :KK43: yum.rezv azalmasi oldugu icin havuz sistemini uygun gordu....11tane toplandi yum.abd'ye genetige gonderildi 2tanesi 5.gun embrıyosuydu ve sonucum maalesef negatıf cıktı 1ay sabırla beklemıştım :KK43: 1embrıyomda 19. Ve 20.kromozomlarda artış ...dıgerınde ıse 22.kromozomda da azalma görülmüş ,transfere uygun gorulmedı :KK43:(( böyle bır durum basına gelen varmı... İnsan manen,maddi yonden yıpratan bır durum :KK43: Allah herkese hayırlı evlat ve dogum verır ınşllh :KK43:

Kizlar slm, 1.denememde 3aylikken kalpleri durdu :KK43: yum.rezv azalmasi oldugu icin havuz sistemini uygun gordu....11tane toplandi yum.abd'ye genetige gonderildi 2tanesi 5.gun embrıyosuydu ve sonucum maalesef negatıf cıktı 1ay sabırla beklemıştım :KK43: 1embrıyomda 19. Ve 20.kromozomlarda artış ...dıgerınde ıse 22.kromozomda da azalma görülmüş ,transfere uygun gorulmedı :KK43:(( böyle bır durum basına gelen varmı... İnsan manen,maddi yonden yıpratan bır durum :KK43: Allah herkese hayırlı evlat ve dogum verır ınşllh :KK43:
Can'ım elbet bir çözümü vardır. Çok büyük emekler veriyoruz bu yolda , karşılığını alamadığını düşünmek insanı yıpratıyor . Anlıyorum seni ama pes etmek yok. Doktorunla konuş. Sana yol gösterecektir. İnşallah hepimiz bebişlerimizin haberini alıcağız en yakın Zamanda.

Ay evtt bsrn ye katıliyorum birazcık yaşadıklarınizi anlatın benim kasıklarim ağrıyor ayrıca kuyruk sokumum da önceden de ağıridi kuyruk sokumum ama adet olurdum yine korkuyorum cok.5. Günüm bugün transferimde ama kendimi dinliyorum sürekli kasık ağrım var tabiki de kasıkta ince batma larım özellikle sol tarafta sağ kasigim da ise normal bir ağrı hep var biraz karıncalanma gibi ağrılarda giriyor Ayy lütfen bir şeyler duymak istiyorum güzel moral verici üstelik 4. Gün transferi yapıldı bana comp embriyom dua da edin ne olursunuz yazık annem babami bırakıp geldi bana bakmak için olmazsa diye paniğim korkuyorum.tabikide Rabbim ne derse o olucak hayırlısiyla

Panik yok.. sakin olun lütfen. Sakin. . Herşey kaderde yazılan değil mi.. siz yapmanız gerekeni yaptınız, üstünüze düşeni.. gerisi rabbime.. bir anne olarak şunu söyleyim siz böyle panik oldukça anne babanız sizden daha fazla üzülüyorlar.. hakkımızda hayırlı yazılar yazılmış olsun.

Merhabalar
Oncelikle gecmis olsun. Hepimiz insallah cok beklemeden bebeklerimize kavusuruz.
Benim de embriyolarim genetik teste gidecek. 7 dondurulmus embriyom cozuldu ve 4 tanesi cgh ye gidebilecek buyukluge ulasmis. Diger 3 u transfer edilse bile iyi gelisim gosteremedigi icin tutma ihtimali zayif dedi embriyolog.
Simdi ki korkum ise 4 taneden kac adetinin saglikli donecegi, insallah hepsi sagliksiz cikmaz diye dua ediyorum. Yasadiginiz seyi tahmin edebiliyorum. O kadar umutla beklerken daha adim atamadan yarida kalmis hissediyirsunuz. Ilk tup bebek denemem basarisiz oldu benim de. Sorunumuz sebepsiz infertilite. Ikincisinde dr embriyolara cgh testi ve era testi onerdi. Peki yasadiginiz dusugu genetik bozukluga mi bagliyorlar simdi. Yasiniz kac sakincasi yoksa ve yumurta rezerv azligi disinda belirledikleri baska bi problem var mi?
Cok soru sordum kusurabakmayin

kizlar merhabalarrr herkes iyidir umarim:) ben 18 ocakta opu oldum adet olmadim hala. kac gun sonra adet oldunuz siz? bu yuzden dru aramak istemedim..olsamda transfer hazirliklarina baslasak diyorum

kizlar merhabalarrr herkes iyidir umarim:) ben 18 ocakta opu oldum adet olmadim hala. kac gun sonra adet oldunuz siz? bu yuzden dru aramak istemedim..olsamda transfer hazirliklarina baslasak diyorum
Ben 14 gunde olmustum canim herkesin ayni olmuyor ama telas yapma erken daha

benimde bulantı dışında bir değişiklik yok,zorluyor 3 haftadır,bu hafta gitce yine kontrole aslında 1 ay sonra gel dedi ama uzun geldi bana 2 haftada gitmiş olucam(ilk 3 ay riskli diye bi gideyim istedim daha sık)sen nasılsın
Güzelmiş sevindim, benim de doğum kontrol hapım bitti adet olmayı bekliyorum transfer için

Ben tam 10 gun sonra oldum. Zaten doktorum da 10 sonra olacaksin demisti. Korkma daha erken.

Kızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.[/QUO
Kızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.

Hayirli olsun arkadasim dilerim saglikli bir evlada kavuşursun,benimde tedavide 6.gunum pazartesi opu olabilir kismetse.

Kızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
Hadi inşallah güzel haberlerını alalım.inşallah çok güzel olacak herşey bende transfer oldum 5. Günüm bugün sabırlı bekleyişler olsun hepım

kızlar bahcecide mustafa bey ve kubra hn bana dondurulmus transferde ısrar ettiler ve 9 embriyom donduruldu ama aklıma taakıldı bu durum ne kadar saglıklı diye. sizin doktorlarınızın bu konudaki görüsü ve uygulaması nasıl?

kızlar bahcecide mustafa bey ve kubra hn bana dondurulmus transferde ısrar ettiler ve 9 embriyom donduruldu ama aklıma taakıldı bu durum ne kadar saglıklı diye. sizin doktorlarınızın bu konudaki görüsü ve uygulaması nasıl?

Bu şekilde rahim opudan sonra bir adet dönemi dinlendirilmiş oluyor ve ayrica dondurulmuş embrio transferinin tutunma olasiligi artirdigi dusunuluyor...

Bu şekilde rahim opudan sonra bir adet dönemi dinlendirilmiş oluyor ve ayrica dondurulmuş embrio transferinin tutunma olasiligi artirdigi dusunuluyor...

öyle dediler canım. şimdi de sıcagı sıcagına koydursamıydım kimyasallarla hiç muhattap olmasalarmıydı diye düşünmekteyim. biraz komik geliyor olabilr kulaga ama embriyo da olsa bebeklerim sahiplenmesine girdim:)) bir de dondurulduktan snra 1 veya 3 regl donemi beklemenin de bir farkı olmaz o zaman değil mi

Back
X