- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Arkadaslar benim.ilkkez tsh 4 cikti buhayatimda
Hemen euthrox a basladim. 1 haftada 2.4 edustu ama endokrinci gebeik olusunca gel dedi ve hep kullan. Yani hayatimda bir kere tsh im 4 cikti die boleuzun surece bu ilaci kulanmam.sacma degili ? Birde 500mg . Kullanoyorum.hergun1 adet 2 gu 2adet
Gebelikte çok önemli bu tiroid hormonları. Gebelik öncesi tsh 2,5 un altında olsun istiyorlar ve gebe kalınca hemen gel diyorlar çünkü gebelikte tsh artıyor o yüzden ilaç dozunu ayarlıyorlar. Belli aralıklarla da takip ediyorlar. Bebek için çok önemli!Ama.hamilelik boyunca ilac kullanicam sanirim
MerhabaMerhaba arkadaşlar bahçeçi Fulya da tüp bebek yaptıran varmı? Bana yardımcı olabilirmisiniz? Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye tedavi olan var mı? Güvenç beyi de duydum sizce hangisi. Muayene üçreti ve tüp bebek ne kadar tutuyor
Hadi bakalım canım bismillahAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Merhaba
Benim doktorum Remzi hoca. Tüp bebek 7.750, muayene ücreti 500 TL. Benim yumurta toplamam yapıldı fakat transferim henüz yapılmadı. Embriyolar genetiğe gitti, sorunsuz gelirse transfer yapılacak
Önceki sayfaları okuyabilirseniz Mustafa hocanın hastası arkadaşlar olması laxım
Canım hadi inşallah dua ediyorum sana inşallah herşey yolunda giderAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim canım. Benim iki defa aşılama deneyimim oldu. Fakat tüp bebek beni biraz korkutuyor. Süreç nasıl kaç defa muayene ye gittiniz acaba. yumurta toplama işlemi için anestezi veriliyormu. Şehir dışından geleceğim acaba yumurta toplama aşamasında ve transfer sonrasında yola çıkabilirmiyim acaba bu konuda ne düşünüyorsunuz
Canım hadi inşallah dua ediyorum sana inşallah herşey yolunda gider
Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim canım. Benim iki defa aşılama deneyimim oldu. Fakat tüp bebek beni biraz korkutuyor. Süreç nasıl kaç defa muayene ye gittiniz acaba. yumurta toplama işlemi için anestezi veriliyormu. Şehir dışından geleceğim acaba yumurta toplama aşamasında ve transfer sonrasında yola çıkabilirmiyim acaba bu konuda ne düşünüyorsunuz
Canım 11.50 de arandim buraya 15-20 dk sonra yazdim sanırımHay
Hayirli ugurluolsun inss. Ama.3 saat kala aranmak sacma.degil mi benim.evim.zaten 2 saat suruyoo
Ama transfer gununu biliyordun dimi ??? Yine ozel.oda mi yumurta toplama.gibi. ne kdr sure yatiriyorlar kalkmadan.idrar icin surgu veriyorlar mi ??Canım 11.50 de arandim buraya 15-20 dk sonra yazdim sanırım
4 te burda olun dendi ama 5 te transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?