Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

mrhba arkadaşlar bu süreç içerisinde memoril hastanesinede gidip fikiralmak istedim semra kahramandan randevu aldım fakat ilk dkdan hayel kırıklığına uğradm malesef başka bir doktr muayane etti semra hanm mı sorduğumda ise o sadece yönlendrme yapıyormş denildi,bizde sadece yönlendirme yapılıyorsa neden randevu veriyorsunz dedik kısacası dktr hanımın ismi kullanılıyor.ve güven vermiyorla bizde bahçeci tüp bebek merkezinde başladık ve doktorumuz mustafa beye çokk tşkler.inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız.

cvp yazan tüm arkadaşlara tşkler.

canım eğer hamileysen silik de olsa çıkıyor ama yinede net doğru sonuç vermiyor. bende yapmak istemiştim ama eşim izin vermemişti kanda çıksın dedi. Bence sende sabret arkadaşım kanda gör. Allahın izniyle pozitifi görürsün :)))))

Bugun 8. gun karnımdaki agrılar uyutmadı gece.korkudan tuvalete gidemedim dusunun.Herzamankinden daha halsizim bugun.Eger sabredebilirsem bekliycem cnm.Birde birseyi merak ediyorum.bugunler benim regl donemim. testten once regl olan oluyor mu acaba?

Hamiş olanlar ve hamile olmayı bekleyenler yine soru soracağım sizlere bıktınız benden biliyorum ama hep kafamda sorular var en iyi cevabı da sizden alırım:34::34: bize ımsı tekniğiyle mikroenjeksiyon yapacaklar 5. gün transferi olacakmış tabi her şey yolunda giderse bizim sorunumuz sayı hız morfoloji şimdi benim merak ettiğim sizde de ımsi ve mikroenjeksiyon yöntemi mi kullanıldı, hamile olan arkadaşlarım sizlerde sorun neydi hangi yöntem kullanıldı doktor bize % 50 hamile kalma oranı dedi of çok düşük değil mi bu oran kafaya takıp düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor işte neyseki okula gidince biraz unutup rahatlıyorum :46::46::46::46:

Cnm biz de sorun morfolojiydi.Transferden sonra sana verilen kagıtta hangi tekniklerin uygulandığı yazıyor.Biz de IMSI ve Mikroenjeksiyon yazıyor.IMSI sperm hucrelerini buyuterek en iyisini secmeyi saglıyor.

mrhba arkadaşlar bu süreç içerisinde memoril hastanesinede gidip fikiralmak istedim semra kahramandan randevu aldım fakat ilk dkdan hayel kırıklığına uğradm malesef başka bir doktr muayane etti semra hanm mı sorduğumda ise o sadece yönlendrme yapıyormş denildi,bizde sadece yönlendirme yapılıyorsa neden randevu veriyorsunz dedik kısacası dktr hanımın ismi kullanılıyor.ve güven vermiyorla bizde bahçeci tüp bebek merkezinde başladık ve doktorumuz mustafa beye çokk tşkler.inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız.

Hayırlı olsun canım.Benim doktorum da Mustafa Beydi.Ben şuan beklemedeyim:(

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))

gözünaydın arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza :)))

merhabalar hoşgeldiniz :)) tedaviniz hayırlı olsun... Umarım ilk denemede pozitifi görürsünüz :)) bizi gelişmelerden habersiz bırakmayın ayrıca Bahçeci çok başarılı bi ekip Mustafa Bahçeci zaten bu işin ehli.. siz sabredin ve bol dua edin Rabbim güzel sonuç almanızı nasip edecektir inşallah...

Bugun 8. gun karnımdaki agrılar uyutmadı gece.korkudan tuvalete gidemedim dusunun.Herzamankinden daha halsizim bugun.Eger sabredebilirsem bekliycem cnm.Birde birseyi merak ediyorum.bugunler benim regl donemim. testten once regl olan oluyor mu acaba?

merhaba umarım olumlu sonuç alırsınız benim tüp bebek sonucum negatif çıktıktan 4 gün sonra regli oldum

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Sende durumlar nedir, nerde yaşıyosun, kaç yaşındasın anlatmak istersen tabi dinleriz :))

Ben İstanbulda yaşıyorum.Yaş:35.
2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm, hepsinde negatif sonucu aldım.Şuan bahcecide dr.erbil haziranda 2.tüp denemesi başlıyacam.
1. tüp bebek memorialda denemiştim.

Merhaba arkadaslar
Bızde Allah ızın verırse temmuzda start verıyoruz tedavımıze
Bende pko var eşimin sperm sayısıda sınırda
İlk denememiz olacak inşallah rabbım güldürür yüzümüzü
Mustafa beyi düşünüyoruz ama acaba çok yoğun olur mu diyede korkmuyor değilim
İnşallah hepimizin yüzü güler annelik denen o kutsal görev bize de nasip olur.Bu arada hamiş olan arkadaşlarımada rabbım kucaklarına almayı nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli

Merhaba arkadaslar
İnşallah hepimizin yüzü güler annelik denen o kutsal görev bize de nasip olur.Bu arada hamiş olan arkadaşlarımada rabbım kucaklarına almayı nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli

Çok yoğun cnm.Doktor hasta ilişkisini çok yaşayamıyorsun.zamanı kısıtlı sen sormazsan birsey anlatmıyor.kendisine ulaşamıyorsun.hep hemşiresi ile görüşüyorsun.Bunlara rağmen, ben samimiyetine inandım.Bana güven verdi.27 mayısta sonucum pozitif olursa sanırım daha güzel şeyler yazabilirim:=)Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

gözünaydın aleynncim, Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Yanlış hatırlamıyosam eşin ameliyat olmuştu vs. çok şükür pozitifi almışsın tebrikler canım :))

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün allah nazardan saklasın.

gözünaydın arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza :)))

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum. Allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah.. Gerçekten çok güzel ve anlatılmaz bi duyguymuş sadece yaşamak gerekirmiş en kısa zamanda tatmanız dileğiyle ... Yolunuz açık olsun inşallahhh

Çok yoğun cnm.Doktor hasta ilişkisini çok yaşayamıyorsun.zamanı kısıtlı sen sormazsan birsey anlatmıyor.kendisine ulaşamıyorsun.hep hemşiresi ile görüşüyorsun.Bunlara rağmen, ben samimiyetine inandım.Bana güven verdi.27 mayısta sonucum pozitif olursa sanırım daha güzel şeyler yazabilirim:=)Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

hadı yaaaaa
ben de ben sormadan anlatan benı aydınlatan rahatlatan bı doktor ıstıyodum hep Mustafa beyde mutlaka cok ılgılenıyordur ama iştee bana cok konusan doktor lazımm
İnşallah pozıtıfı görürsün canım çok az kalmıs bol bol dua et
Transferden sonra yattın mı sen de sürekli
Ben de annemlerı cagırdım onlar gelecek memleketten ama cokda yatamam gıbıme gelıyor tam sıcaklarr vurmusken

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Sende durumlar nedir, nerde yaşıyosun, kaç yaşındasın anlatmak istersen tabi dinleriz :))

2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm, hepsinde negatif sonucu aldım.Şuan bahcecide dr.erbil haziranda 2.tüp denemesi başlıyacam.

merhaba hoşgeldiniz :)) Umarım pozitifi en kısa zamanda görürsünz. Bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez içiniz rahat olsun :))

Merhaba arkadaslar

Merhaba sizde hoşgeldiniz:)) Bana soracak olursanız bahçecideki tüm doktorlar çok iyi. benim doktorum Ümit Bey çok memnunum. Ama tabi Mustafa Bahçecinin yeri bi ayrı :)) ben gittiğimde görüyorum çok neşeli biri gelene geçene selam veriyor hastalarla konuyor falan :))))

hadı yaaaaa
ben de ben sormadan anlatan benı aydınlatan rahatlatan bı doktor ıstıyodum hep Mustafa beyde mutlaka cok ılgılenıyordur ama iştee bana cok konusan doktor lazımm
Ben de annemlerı cagırdım onlar gelecek memleketten ama cokda yatamam gıbıme gelıyor tam sıcaklarr vurmusken

En zor kısım beklemek...Ben 5 gün hic dısarı cıkmadım.5.gun cok kısa sureligine cıktım.yarın 9. gun ve calısmaya başlıyorum.3 gunden sonra normal hayatıma donebilecegimi soylediler ama ben asılamada hic dinlenmedim.Bunda dinlenmeyi tercih ettim.Fakat sürekli yatmadım.Bakalım inş sonuç güzel olur.Hayırlısıyla anne oluruz.

hadı yaaaaa

selam canım tedavin hayırlı olsun. bende Mustafa bahçecinin hastasıyım. bi kere çok iyi bi doktor eğer bi problem varsa açık açık söylüyor zaten insanı kandırmıyor. gerekli şeyleri zaten anlatıyor. senin sorularını mutlaka cevaplıyor ayrıca ciddi anlamda ilgileniyor. belki çok uzun uzun muhabbet etmeye zamanı olmuyor çünkü çok hastası var ben gittiğimde baya bekleyenler vardı... Ama için rahat olsun doğru adrestesin. Ben merkezimden ve doktorumdan çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

Cnm biz de sorun morfolojiydi.Transferden sonra sana verilen kagıtta hangi tekniklerin uygulandığı yazıyor.Biz de IMSI ve Mikroenjeksiyon yazıyor.IMSI sperm hucrelerini buyuterek en iyisini secmeyi saglıyor.

canım cevabın için tşk:) inşallah bebeğin tutunur sana Allah kucağına almayı da nasip etsin :emir_bebek::nazar:

Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım var :((

Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım var :((

Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun dualarımız herkesle.. Bahçecideyseniz içiniz rahat olsun ve tabiki geri kalanda kader birazcık çünkü ben herşeyin bi zamanının olduğuna inanıyorum umarım o zaman bu zamandır ;)) doktorunuz kim acaba ??

Umarım bu denemede pozitifi görürsünüz.. Bizi habersiz bırakmayın merak ediyoruz gelişmeleri :(( ayrıca sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olmak isterim, sevgiler....

merhaba canım. Dualarımız sizinle.. Umarım 1 haziranda bize o güzel haberi verirsin :))))

Back
X