Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Tedaviniz hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim doğru adrese geldiniz çünkü :))

Canım benim tebrikler, gözünaydın darısı bizlere olsun inşallah :))

Merhaba hoşgeldin Bambi, seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım.. Bahçeci sana uğur getirsin inşallah.. Bu arada Erbil Bey hakkındada çok güzel yazılar okumuştum umarım sanada şans getirir...

Canım benim burda edilen tüm dualar hepimiz için bunu unutma lütfen.. Umarım test günü güzel sonuçlarını alırız ve hep beraber paylaşırız bu mutluluğunu...

Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm :(( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım

Hoşbulduk Amin inşallah İyi geceler :)

kızlar bende bu ayki adetimin bitiminde geleceğim kısmet olursa haziranın ilk haftası falan....umutla fulya arasında baya kararsız kaldık.ama en sonunda fulyayı tercih ettik erbile gideceğim.... bu olursa 5. denemem olacak....

konunuzu baştan sona kadar okuyamadım ama olumlu yorumlar gördüm....merkezden ekipten memnun kalanlar çok gördüğüm kadarıyla...bu yolda herkesin allah gönlüne göre versin inşallah... kızlar sadece sizlerden öğrenmek istediğim...kaçıncı denemenizde bu merkezde bebişinize kavuştunuz...sorun neydi???yani baktımda ilk yada 2. denemesinde bu merkezde yaptırıp olumlu sonuca kavuşan gördüm sanki...ama benim istediğim yıllarca tüp bebek denemiş ama tutmamış...bu merkezde kavuşanlar arıyorum...yani kızlar hepimiz bu yollardan geçtik...merkez çok önemli....bence merkezin başarısıda burda belli oluyor.....yani bence ilk denemesinde bebişine kavuşan değilde defalarca denemiş ama sonuç alamamış..ve merkezde olumlu sonuç almış önemli bence...bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...sizler ne düşünüyorsunuz???

günaydın canım,

Şimdiden tedavin hayırlı olsun ve inşallah bu son olsun... Ben 6. denemede oğluma kavuştum canım. Benim sorunum çikolata kisti. Fulyada Mustafa Bahçecinin hastasıyım çok memnun kaldım hem doktorumdan hem merkezimden.. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda. Çünkü çok zor bi yol. maddi manevi ne demek olduğunu inan o kadar iyi biliyorumki...

Kızlar günaydın,

öğleden sonra opum var dualarınıza ihtiyacım var :(( umarım herşey güzel olur çok stresliyim

Canım inşallah güzel geçer bi sürü yumoşlar toplanır :)) stres yapma rahat ol bakiim. bak bana uslu uslu test günümü bekliyorum :))
stres bizim en büyük düşmanımız güzel arkadaşım.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

Kızlaaarrr bebişlerimi aldım geldim :)) 2 embriyo transfer edildi inşallah ikiside benimle kalır :((

sabah çok stresliydim şimdi biraz daha sakinledim. Sağolsun Burçak hanım çok tatlı yaa öyle güzel teselli ettiki aynı zamanda hemşire hanımlar falan ne bileyim böyle bi içim ferah ayrıldım merkezden. hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

kızlaaarrr bebişlerimi aldım geldim :)) 2 embriyo transfer edildi inşallah ikiside benimle kalır :((

sabah çok stresliydim şimdi biraz daha sakinledim. Sağolsun burçak hanım çok tatlı yaa öyle güzel teselli ettiki aynı zamanda hemşire hanımlar falan ne bileyim böyle bi içim ferah ayrıldım merkezden. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

hayırlı olsun dilek inşallah güzel haberlerini alırız:49::49::49::49::49::49::49:

Kızlaaarrr bebişlerimi aldım geldim :)) 2 embriyo transfer edildi inşallah ikiside benimle kalır :((

sabah çok stresliydim şimdi biraz daha sakinledim. Sağolsun Burçak hanım çok tatlı yaa öyle güzel teselli ettiki aynı zamanda hemşire hanımlar falan ne bileyim böyle bi içim ferah ayrıldım merkezden. hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

hadi bakalım hayırlı olsun inş ikiz bebiş olur :)

hayırlı olsun bakalım, inşallah ikiz olur :))

bizim kızlar nerelerde yahu ses seda yok hiç :((

günaydın kızlar. 2 gün sonra test günüm ama evde yapmak istiyorum çok merak ediyorum.. bide göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum bile bu belirti olabilir mi sizce

günaydın kızlar. 2 gün sonra test günüm ama evde yapmak istiyorum çok merak ediyorum.. bide göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum bile bu belirti olabilir mi sizce

Canım ben bilmiyorum belirtileri ama inşallah hamilesindir :49::49::49::49::49::49: bence 2 gün daha sabret evde çıkmayabiliyormuş boşuna üzülme :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar yarın sabah yumurta toplama işlemim var dün doktorum 10 tane yumurtam olduğunu söyledi az değil mi bu sayı ????sizlerin kaç tane toplandı

Canım ben gebelik belirtisi olarak biliyorum. Benim göğüsler değilde belimde ve kasıklarda ağrı olmuştu adet sancısı gibi doktorum belirti olduğunu söylemişti :)) ayyy inşşş hamilesindir dualarım herkesle....

kızlar yarın sabah yumurta toplama işlemim var dün doktorum 10 tane yumurtam olduğunu söyledi az değil mi bu sayı ????sizlerin kaç tane toplandı

selam canım. Benden 9 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi ancak 5. güne hepsi gelememişti. 4 tanesi 5.güne blast denilen aşamaya kadar geldi. yani döllendikten sonra kaçıncı gün transferi olacağı embriyonun kalitesine bağlı. inş yumoşların bol kaliteli olurlar tatlım :))

Canım ben gebelik belirtisi olarak biliyorum. Benim göğüsler değilde belimde ve kasıklarda ağrı olmuştu adet sancısı gibi doktorum belirti olduğunu söylemişti :)) ayyy inşşş hamilesindir dualarım herkesle....

selam canım. Benden 9 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi ancak 5. güne hepsi gelememişti. 4 tanesi 5.güne blast denilen aşamaya kadar geldi. yani döllendikten sonra kaçıncı gün transferi olacağı embriyonun kalitesine bağlı. inş yumoşların bol kaliteli olurlar tatlım :))

inşallah canım doktorum da kalitesine göre 5 yada 3 gün transfer dedi inşallah kalitelidir

Kızlar opu işleminde tamamen uyutuluyor musunuz? Anestezi uzmanı nasıl? Opu ve embriyo transferi işlemlerine kimler giriyor? Biraz bilgi verir misiniz? Merak ediyorum da :44:

canım inşallah hamilesindir bunlar belirti çünkü. doktorun kimdi senin ve kaçıncı denemeydi?

Kızlar moralim çok bozuk şuan.Bugün 10. günüm.Biraz önce gebelik testi yaptım evde ve sonuc negatif.Bu testin bir saati var mı acaba?

Merhaba acele etmişsiniz biraz 12. gün kan testinde belli oluyor umutsz olma umarım hayırlı haberlerini alırız görüşmek üzere:)

Kızlar opu işleminde tamamen uyutuluyor musunuz? Anestezi uzmanı nasıl? Opu ve embriyo transferi işlemlerine kimler giriyor? Biraz bilgi verir misiniz? Merak ediyorum da :44:

Canım selam,

Genel anestezi veriyorlar ve tamamen uyutuluyorsun.. kısa sürüyor opu zaten. kendine çabuk geliyorsun ama 1-2 saat klinikte yatıyosun tamamen kendine gelmen için. Ama ağrı acı vs hiçbişey hissetmiyorsun için rahat olsun canım. işleme kendi doktorun giriyor, hemşire, anestezi uzmanı ve embriyologlar oluyor opuda

Canım ben bilmiyorum belirtileri ama inşallah hamilesindir :49::49::49::49::49::49: bence 2 gün daha sabret evde çıkmayabiliyormuş boşuna üzülme :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sağol canım sabretcez artık son 2 gün..

inşallah hamileyimdir yaa düşün düşün offf kafayı yedim :((

canım inşallah hamilesindir bunlar belirti çünkü. doktorun kimdi senin ve kaçıncı denemeydi?

Benim 2.deneme canım doktorum Ümit Göktolga. bide 5. gün embriyosu transfer edildi umarım pozitif olur kendimi yorgun hissediyorum artık :((

selam canım,

kan testi yaptırdın mı?

Merhaba, test sonucum negatif malesef.Yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.10 gun boyunca tum hamilelik belirtilerini yaşadım, ancak 11.gun birdenbire tum belirtiler kayboldu.Bebeklerim tutunamadı malesef.Çok umutluydum 2 embriyo oldugu icin.Mustafa Bahçecinin hastasıydım.İlk deneme olumsuz oldu.Şimdi moralmen çökmüş durumdayım.Açıkçası neden olmadıgını çok merak ediyorum.Bazı testler yapılması gerekiyormuş.2. denemesini yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Doktorla görüşmemiz 19 haziranda.ozamana kadar araştırma yapmak istiyorum.Bir kere hiç sorun yokken neden sadece 6 yumurta oluştu.Acaba yanlıs ilac tedavisi mi uygulandı?Anlayacağınız kafam karmakarışık.En az 2 ay denemeyi düşünmüyorum.2. denemeyi yapan arkadaşlar bana yardım edin lutfen.

Back
X