Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım valla değişik bi yöntem hadi bakalım :)) forumda okudum başka başlıklarda ama sülük tedavisi ne onu anlamadım

inşallh arkadaşım... slükde bi nevi hacamat mübarek hbir hayvan çok hastalıklara şifa olmakta
özellikle damarla ilgil bütün hastalıkların tek çaresi hm hiç bir yan etkiside yok
vücutdaki hastalıklı bölgeyi bulup oradaki pis kanı temizleyip oraya yüz ayrı sıvı salgılayarak tedavi ediyor...
bende pıhtılaşma ve troitlerimde nodül var çok şükür iyi huylu ama gebeliğe engel olabilirmiş
eşiminde hareketli ve morfoloji sorunu var hem bel fıtığı var onuda tedavi ediyomuş
inşalah bu yöntemle çözülecek bakalım çıktık bir yola şifa allahtan inşallh

Son düzenleme:
hayırlısı canım yok ben daha karar veremedim eşim nereye isterse orayı deniycem ben çünkü sen buldun olmadı demesin

anladım canım da ama işinize karışmak gibi olmasın bence beraber karar verin biz eşimle beraber araştırdık karar verdik
ortak karar vermek en güzeli bana göre... hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

hadı bakalım hayırlısı nur hacamatı duydum bende ama sülük korkarım ben olsam ya ama bebk için yapmayacağımız şey yok onuda yaparız dimi belki sifa bulursun canım bu mübrek günlarde rabbim dularını dualarımızı kabul etsin
i

Ne tembeli yaa :)) elimden geldiğince yazıyorum valla hiç yazmayanlar var mesela Karapek bebişi buldu bizleri unuttu
ama ben yazıyorum

günaydın kızlar. siz benim dedikodumu mu yapıyorsunuz hee :)) ayy napim önce kabızlık, sonra halsizlik eee bi yandan Ramazan giremiyorum foruma kızlar ben tutmuyorum ama eşim oruç tutuyor sahura kadar oturuyorum uyanamazsam diye. sonrada günboyu yatıyorum :)) ama bugün erkenciyim uyku tutmadı ne bileyim işte

günaydın canım ne dedikodusu kız aşk olsun :)) ama uzun süre göremeyince merak ettik. Canım aynı durum bendede var.hep halsizim sürekli yatasım geliyor Allahtan çalışmıyoruz hee yoksa çoktan işten atılırdık

kızlar ben bugün adaçayı ve civanperçemi içmeye başladım adetimi söker belki inş... hiç başına gelen oldu mu canlarım
ya yardımcı olun stres yapmim diyorum ama elimde değil sivilceler desen aldı başını gidiyor göğüslerim bugün özellikle cok acıyor
dokununca.... dua edin de gelsin inş tedaviye başlim

merhaba hanimlar,

ben bu forumda yeniyim ve bir süredir takip ediyorum ve isvicreden katiliyorum. bana yardimci olursaniz sevinirim. Fulya Tüp Bebek merkezini bana önerirmisiniz? Tecrübeli olanlar öneriyormu? Gerci ben Dr. Burcak Ezrikle maillestim ama yinede merak ettim. deneyimlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum ve tabikide beni araniza kabul ederseniz memnun olurum.

merhaba Berra hoşgeldin :))

Canım Bahçeci Fulya çok başarılı bir merkez ben kendi adıma çok memnunum. Burçak hanım hakkında güzel yorumlarda okudum. Benim doktorum çünkü Ümit Bey. Peki sende sorun ne arkadaşım ve kaç yaşındasın? kendinden bahseder misin biraz :)

Canım yaa sen hamile olabilir misin ayyy keşke Allahım

hosbulduk brc_1980 :)

sebebsiz olanlardanim malesef (

ben 27 yasindayim isvicreden katliyorum yaklasik iki yildir ilac tedavisi görüyorum 3. asilamami yaptirdim ve suanda beklemedeyim..

burcak hanimla hem telefonda hemde mail yoluyla görüstüm beni cok iyi karsiladi. bu ayda sonuc alamassam istikamet istanbul :))

hoşgeldin berna inşallah bu ay hamile kalırsın arkadaşım bu zor süreci noktalamış olursun i

hoşgeldin berna inşallah bu ay hamile kalırsın arkadaşım bu zor süreci noktalamış olursun i

Hosbulduk pembbe

amin insallah allah tüm isteyenlere nasip etsin.

inşallah aşılama sonucun pozitif olurda tüp bebeğe gerek kalmaz arkadaşım. çünkü gerçekten zahmetli bir yol, sabır istiyor ama o kadar stres yapıyorki insan sakin olmak çok zor (

Kızlar ben çıkıyorum kliniğe gidiyorum dönünce yazıcam size :)) bakalım bebiş kız mı erkek mi çok heyecanlıyım yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…