Amin canım Amin inş benide dualarınızda eksik etmeyin lütfen
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
CANIM sen niyet et.. isteyen arkadaşlar olursa ona göre düzenleriz listeyi şimdilik 1000 yazdım sana canım gerisini okuyan olmassa yine paylaşır okuruz inşallah
Amin canım Amin inş benide dualarınızda eksik etmeyin lütfen
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Kızlar 500 tane de bana yazın
ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSAANIZ SEVİNİRİZZZ
PEMBEE=1000
NURCANAN= 500 okuyacak
TLY77=
BRC_1980=
AYRA_0606=
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..
ALLAHIM bana hayırlı bir evlat nasip et yarabbim okuduğum ve benim niyetimle benim için okuyacak cümle doslarımın okuduğu salavat-ı tefriciyeyi kabul eyle allahım amin amin amin
brc_1980 canım desteğini bekliyoruzzz nerdesinnnn
burcum bugün gelmedi bebiş uyku yapıyo ona sanırım:)
galiba evet :) ama mutlaka katılır burcuda yarın falan girer belki foruma :))
herkesciklere günaydınlar be yaaaa))))) bugün herkes uykuda galiba hadi kalkın artık
kimsecikler yok ya nerdesiniz arkadaşlar????
pembbecim senin içine doğmuştu demi adetin gelcek demiştin ama ne gelen var ne giden ne yapcam ben yaa
ne güzel başliyacaktık bu ay
Alıntı nurcanan kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ
PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=
AYRA_0606=300
arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..
bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah
Kızlar günaydın. Bugün opum var benim ilk deneme olduğu için heyecanlı stresli ve karışık bi durum içindeyiminşş güzel geçer dualarınızı bekliyorum birazdan kliniğe gitcez (
Kızlar günaydın. Bugün opum var benim ilk deneme olduğu için heyecanlı stresli ve karışık bi durum içindeyiminşş güzel geçer dualarınızı bekliyorum birazdan kliniğe gitcez (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?