Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

1 hafta gecikmişti adetim öyle gittim muayene etti 1 hafta daha bekle eger gelmezse öyle ilaç kullan dedi bugün
10.gün...yok canım uzun protokol değil kısa da adetim başlamamıza izin vermedi... biz yerleşmede sorun olmasın rahatcada doktora gidelim dedik hesapladımda ama gelmedi

ayra önceki sayada anlatmışsın gereksiz bir soru olmuş:)benimki kekik suyu içiyormuşsun kayanatma sakın 10 dk demle çok zararı var kaynatınca

ayra önceki sayada anlatmışsın gereksiz bir soru olmuş:)benimki kekik suyu içiyormuşsun kayanatma sakın 10 dk demle çok zararı var kaynatınca

olsun canım :) bende öyle yaptım canım demledim araştırmıştım...dün aspirinde aldım gelen yok
başka bildiğiniz bişeyler varsa adeti getirmek için yazın arkadaşlar herşeyi denerim

olsun canım :) bende öyle yaptım canım demledim araştırmıştım...dün aspirinde aldım gelen yok
başka bildiğiniz bişeyler varsa adeti getirmek için yazın arkadaşlar herşeyi denerim

Canım valla ben ilaç ismi verirken korkarım Allah korusun yan etki falan yapar. ama bende farlutal kullanmıştım biliyorum hatta ilaç bitmeden adet olmuştum. Ama bence sen Mustafa hocayı ara. Durumunu biliyolardır zaten bi an önce ilaca başla pzt.ye daha çok var yada artık evine git bi sonraki adetinle tedaviye devam et ( keşke böyle olmasaydı (

canım benim cok saol bana kalsa hemen gitmek istiyorum canım da eşim gelmişken duralım biraz daha bekleyelim diyor zamanımız yok diyor
en son care bi sonrakiyle yaparız diyor oda artık hayırlısı bakalım canım çaylar 3. 4. gün etkisini gösteriyormuş benim 2. gün bugün
2 gün daha beklim olmazsa cuma Mustafa beyi arar sorarım öyle başlarım ilaca

aynen öyle yap canım..

Bu arada Nurcanan ben 100 tefriciye okudum ekle arkadaşım

canım ilaç ismini vermekten çekiniyorum yan etki falan demişsin onun için yazayım dedim
zaten iki tane ilaç ismi var...sadece oda bu ikisi zaten sadece östrojen içeriyor
vücut yeterli östrejen hormnu üretemiyor... buda adet gecikmesine yol açıyor
bu ilaçda destekleyici yani hiç bir yan rtkisi yok adet söktürücülerin ....
tabi doğal yolla olsa daha iyi tabi...

canım 100 okumuşsun gerisini okuyamıycakmısın ona göre düzenleyim
bende okudum az kaldı hepsini bitirince ekleyim diyorum
karışmasın adeti çok önemli çünlü
inşallh pembeme şifa getirsinnn
malum

Son düzenleme:
Kızlar teşekkür etmeden cıkmayım dedim coook ama cok saolun sizinle konuşunca biraz olsun rahatladım
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmazsınız inş hepinizide cok öpüyorum canlarım

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..

Kızlar teşekkür etmeden cıkmayım dedim coook ama cok saolun sizinle konuşunca biraz olsun rahatladım
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmazsınız inş hepinizide cok öpüyorum canlarım

ayra_0606 allah yardimcin olsun insallah bir kac gün icerisinde adet olursunda emeklerin bosa gitmez. gec olsun güc olmasin. kendini rahat birak stres yaptikca daha cok uzar. Allah en kisa zamanda gönlüne göre versin.

ayra lütfen ara bugün mustafa beyi belki olursun cumaya kadar nie cuma diyosun canım ya cumaya kadar olursun yaaaaaa ara lütfen arkadaşım anlat durumunu

nur uğraşıyosun arkadaşım saol bi yanak ver dur öpcem

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..

canım benim gözlerin aydın Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasib etsin hayırlı evlat olur inş...
kızlarda pek bi cilveli olur sev sev dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…