valla ne diyim valla 1 hafta geçtiyse ilaca başla bence doktorum banada vermişti 1 kere kullanmıştım hiç bir zararı yok dedi hamile bile olsan zarar vermiyomoş
ayra mustafa bey ilaç vermedimi adetin gelsin diye ben aspirin içince geliyor diye biliyorum ama istersen bir dene totelde kaç gün geçti adetin ben olsam beklerdim ne bileyim ama para bazen işi bozabilir neden adetin başalyınca cağırmadı doktorun uzun protokolmü seninki
ayra önceki sayada anlatmışsın gereksiz bir soru olmuş:)benimki kekik suyu içiyormuşsun kayanatma sakın 10 dk demle çok zararı var kaynatınca
anladım canım peki ilacın ismini öğrenebilirmiyim cumaya kadar olmazsam kullanırım belki
canım forlutal ve torlusal ikisininde etkisi ve fiyatı aynı.. ben 4.cü günde adet olmuştum inşallah ilaca gerek kalmadan olursun
olsun canım :) bende öyle yaptım canım demledim araştırmıştım...dün aspirinde aldım gelen yok
başka bildiğiniz bişeyler varsa adeti getirmek için yazın arkadaşlar herşeyi denerim
Canım valla ben ilaç ismi verirken korkarım Allah korusun yan etki falan yapar. ama bende farlutal kullanmıştım biliyorum hatta ilaç bitmeden adet olmuştum. Ama bence sen Mustafa hocayı ara. Durumunu biliyolardır zaten bi an önce ilaca başla pzt.ye daha çok var yada artık evine git bi sonraki adetinle tedaviye devam et( keşke böyle olmasaydı (
canım benim cok saol bana kalsa hemen gitmek istiyorum canım da eşim gelmişken duralım biraz daha bekleyelim diyor zamanımız yok diyor
en son care bi sonrakiyle yaparız diyor oda artık hayırlısı bakalım canım çaylar 3. 4. gün etkisini gösteriyormuş benim 2. gün bugün
2 gün daha beklim olmazsa cuma Mustafa beyi arar sorarım öyle başlarım ilaca
Canım valla ben ilaç ismi verirken korkarım Allah korusun yan etki falan yapar. ama bende farlutal kullanmıştım biliyorum hatta ilaç bitmeden adet olmuştum. Ama bence sen Mustafa hocayı ara. Durumunu biliyolardır zaten bi an önce ilaca başla pzt.ye daha çok var yada artık evine git bi sonraki adetinle tedaviye devam et( keşke böyle olmasaydı (
sonuçunu nezaman öğrenebileceksin canım?
Kızlar teşekkür etmeden cıkmayım dedim coook ama cok saolun sizinle konuşunca biraz olsun rahatladım
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmazsınız inş hepinizide cok öpüyorum canlarım
kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..
kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..
canım benim cok saol bana kalsa hemen gitmek istiyorum canım da eşim gelmişken duralım biraz daha bekleyelim diyor zamanımız yok diyor
en son care bi sonrakiyle yaparız diyor oda artık hayırlısı bakalım canım çaylar 3. 4. gün etkisini gösteriyormuş benim 2. gün bugün
2 gün daha beklim olmazsa cuma Mustafa beyi arar sorarım öyle başlarım ilaca
canım ilaç ismini vermekten çekiniyorum yan etki falan demişsin onun için yazayım dedim
zaten iki tane ilaç ismi var...sadece oda bu ikisi zaten sadece östrojen içeriyor
vücut yeterli östrejen hormnu üretemiyor... buda adet gecikmesine yol açıyor
bu ilaçda destekleyici yani hiç bir yan rtkisi yok adet söktürücülerin ....
tabi doğal yolla olsa daha iyi tabi...
canım 100 okumuşsun gerisini okuyamıycakmısın ona göre düzenleyim
bende okudum az kaldı hepsini bitirince ekleyim diyorum
karışmasın adeti çok önemli çünlü
inşallh pembeme şifa getirsinnn
malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?