Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kızlar biraz gec oldu ama anca vakit bulabildim.. malesef benim testim negatif cıktı ve perşembe günü adet oldum tam hesapladığım gibi :( kısmet olursa bende eyül ekimde burcak hanımla tedavime başlayacağım.. görüsmem cok iyi geçi :)

Canım benim günaydın,

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. Sen nerde yaşıyordun yani kliniğe mi geldin görüşme için? iyi iyi görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim Rabbim pozitif sonuçlar almanı nasip etsin canım benim :21:

kızlar biraz gec oldu ama anca vakit bulabildim.. malesef benim testim negatif cıktı ve perşembe günü adet oldum tam hesapladığım gibi :( kısmet olursa bende eyül ekimde burcak hanımla tedavime başlayacağım.. görüsmem cok iyi geçi :)

Canım sonucunun negatif olmasına gerçekten üzüldüm :50: ama şunu unutma bundada vardır bi hayır. inşallah Bahçeci sana ışık olur ve bebeğine bir an önce kavuşursun.

Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))

Günaydın arkadaşım hadi gözünaydın sonunda kırmızılar gelmişler :)) yarın büyük ihtimal ilk iğneleri olursun :))

berna bende merak ettim baktım hep yazmışmısın die ama neyse üzülme herşey nasip inşallah çok uzun sürmeden gelsin bebeğin arkadaşım:)
Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))

günaydın canım hadi gözün aydın sorunsuz bir tedavi olsun sonunda bebek haberini alıcaz inşallah

pembecim nasılsın?
Ayra tedavin ne durumda?
Burcu bebek nasıl?
Nurcanan nerelerdesin?

sen beni sormamışsın ama karapekcim ben cevap vereyim :((

bende iyiyim gün sayıyorum işte bayramdan sonra istanbula gelcez tedavi için. Hem heyecanlıyım hemde tedirginim :((

iyim karapek alalha şükür en son 5 temmuzda histereskopi oldum bişey çıkmadı tedavim şu an sallantıda eylül gibi inşallah ağustosta istiyorduk fakat işte tatil bayram rahat olayım istedim senin bebiş nasıl unuttun bizi cinsiyeti belli oldumu
pk80 rahat ol arkadaşım ne kadar olunursa artık onu tahmin ediyorum bu kez inşallah bizlere hayırlı haberler verirsin
burcuuuuuuuuuuuuu nurcanan figen tly 77 ayra nerdesiniz ya

kızlar nasılsınız... bu aralar giremiyorum nete malum çok yoğun geçiyor.... :32: taşınmak nekadar zormuş bide oruçda tutuyorum üstüne sıcaktaa feçi derecede valla zorluyo beni ...şuan ofisi görseniz harabe gi heryer heryerde bense netin başında kaytarıyorum... toparlama baya zaman alacak gibi görünüyor ....tabi benim gibi tembel biri varken dahada uzayacak
resmen silbaştan işyeri açmış kadar olduk...önceden 2 3 gün geliyordum bundan sonra ful işyerindeyim.... çok sıkıcı...:37:
gerci eşimle çalıştığım için birazdaha şanslıyım ama yinede ben ev kuşu olmayı tercih ediyordum..
neyse hayırlısı artık ....kocişi seven zahmetini çekermişş

Son düzenleme:

canım sonucuna üzüldüm hayırlısı artık inşallah busefer mutlu sona ulaşacaksın allah yardımcın olsun :16:

buarada hoşgeldin canım

Son düzenleme:
Sen beni sormamışsın ama Karapekcim ben cevap vereyim :((

Bende iyiyim gün sayıyorum işte bayramdan sonra istanbula gelcez tedavi için. Hem heyecanlıyım hemde tedirginim :((

Stres yapma canım. Elinden geldiğince rahat ol ve tedavini düşün lütfen.
Ayrıca Karapeke kızma sen her zaman yazmadığın için adını yazmamıştı yoksa her zaman başımızın üstünde yerin var biliyorsun :16:

kızlar nasılsınız... bu aralar giremiyorum nete malum çok yoğun geçiyor.... :32: taşınmak nekadar zormuş bide oruçda tutuyorum üstüne sıcaktaa feçi derecede valla zorluyo beni ...şuan ofisi görseniz harabe gi heryer heryerde bense netin başında kaytarıyorum... toparlama baya zaman alacak gibi görünüyor ....tabi benim gibi tembel biri varken dahada uzayacak
resmen silbaştan işyeri açmış kadar olduk...önceden 2 3 gün geliyordum bundan sonra ful işyerindeyim.... çok sıkıcı...:37:
gerci eşimle çalıştığım için birazdaha şanslıyım ama yinede ben ev kuşu olmayı tercih ediyordum..
neyse hayırlısı artık ....kocişi seven zahmetini çekermişş

seni tembel seni kaytarıyosun hee? Kocişinde seni yardıma geliyor zannediyor yazık adama :1:
tabi işin şakası Allah yardımcınız olsun arkadaşım hiç sevmem taşınma muhabbetlerini bide bu yaz kış temizlik olayı var ya büyük temizlik evin altı üstüne geliyor hani. Ona ayrı gıcığım mesela :))))) Asıl tembel benim kızzz :9:

canım benim cok üzüldüm ama böylesi hayırlıymış demekki... ayrıca tedavinde hayırlı olsun şimdiden Rabbim inş
bu sefer yüzünü güldürsün

Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?

Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?

günaydın canım cok güzel bi haber senin gibi aynı durumda olanlar genelde hamile silikte olsa pozitif ... cok sevindim inş kan testinde pozitif çıkar hatta ben olsam şimdi bile giderdim :)) bizleri habersiz bırakma :))

Canım bence hamilesin tebrikler :))) ama ben seni yinede ümitlendirmiş olmayayım şimdi sen en iyisi yarın kan testi sonuçlarını al ama zannetmiyorum negatif çıkacağını ;))

hadi hayırlı olsun canım inş sonunda da güzel haberler vermek nasip olur

Çok sağol canım ilk iğnemi yaptı hemşire hanım :))

Bence hamilesin tatlım :))

Kızlar merhaba. Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ve 2 ağustos test günüm çok heyecanlıyım :((
Birde kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı var. Ya adet olursam diye çok korkuyorum :((

Back
X