Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım sonucuna üzüldüm hayırlısı artık inşallah busefer mutlu sona ulaşacaksın allah yardımcın olsun :16:

buarada hoşgeldin canım

Insallah herkes istedigine ulasir canim. Kaderimizde varmiski bununla rabbim sabrimizi deniyor. Elbet dogru zaman geldiginde Bizim yüzümüzüde güldürücek. Allah hepimizin yardimcisi olsun. :16:

canım benim cok üzüldüm ama böylesi hayırlıymış demekki... ayrıca tedavinde hayırlı olsun şimdiden Rabbim inş
bu sefer yüzünü güldürsün

Ben hic üzülmedim canim cünkü zaten basindan beri biliyordum. Dedigin gibi hayirlisi böyleymis :) sagol canim artik eylülde kesinlikle baslayacagim insallah. Senin tedavin nasil gidiyor??? Hersey yolumdami??

Tly77 günaydin Abla valla birtürlü vakit bulup giremedim. Abla Ben isvicrede yasiyorum ve görüsmezlerse geldim insallah eylül Sonunda baslayacagim tedavime. Hakkimizda hayirlisi.

Canım benim, hakkında hayırlısı olsun inşallah. peki nasıl geçti görüşmen memnun kaldın mı doktorun ne dedi bilgilendir bizleri :))

Merhaba arkadaşlar,

ben mayıs 2012 de Bahçeci Fulya'da Güvenç beyde tedaviye başladım ve agustos 2012' de ilk denememde hamile kaldım. Şu an minik meleğim 4 aylık :)). Tüp bebek düşünen herkese Güvenç beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

merhaba ranon, Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza :))
Benimde doktorum Güvenç bey çok çok memnunum inşallah bende sizlere pozitif haberimi verebilirim :))

Ben hic üzülmedim canim cünkü zaten basindan beri biliyordum. Dedigin gibi hayirlisi böyleymis :) sagol canim artik eylülde kesinlikle baslayacagim insallah. Senin tedavin nasil gidiyor??? Hersey yolumdami??

Allah gönlüne göre versin tatlım... bencede başla en kısa zamanda çok doğru bir kliniktesin. özellikle ben bugün çok çok memnun kaldım... şükür bende her şey yolunda bugün 26 yumurtam toplandı... 23 ü döllendi yarın tekrar haber edecekler... bakalım geriye kaç yavrucak kalacak:)

Canım benim, hakkında hayırlısı olsun inşallah. peki nasıl geçti görüşmen memnun kaldın mı doktorun ne dedi bilgilendir bizleri :))

Amin Abla hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah. Görüsmem cok iyi gecti malesef beni beklemek zorunda kaldilar ucakta sorun oldu ve Ben saatinde ucamadim aksam tam 5 te havaalanindan ciktim benim oraya varmam 7 olmustu :((. Burdan kagitlarimi götürdüm tahlilerimi felan bakti burcak hanim sen merak etme kuzucum biz bunun üstesinden geliriz dedi ;)) cok Seker bi Doktor sevdim. Sonra ultrasonla bakti rahim duvarin cok güzel kalinlasmis testin negatif olduguna eminmisin diye sordu bende evet dedim o zaman birde kandan bakalim dedi ama malesef ondada negatif cikti beta mi diyolar o 0,84 cikti.. Sonra tedavime eylül de baslama karari aldik bir kac tahlil daha istedi.. Cok iyi karsilandim gec kalmama ragmen. :16:

nasılsınız kızlar... bugün opu oldum...26 yumoşum olmuş 23 ü döllendi yarın için haber bekliyoruz... bugün daha iyi anladım emin ellerde olduğumu... hepsi çok iyiler... çok şükür eşime de teseye gerek kalmadı... şimdilik benden haberler bu kadar. kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi.

Allah gönlüne göre versin tatlım... bencede başla en kısa zamanda çok doğru bir kliniktesin. özellikle ben bugün çok çok memnun kaldım... şükür bende her şey yolunda bugün 26 yumurtam toplandı... 23 ü döllendi yarın tekrar haber edecekler... bakalım geriye kaç yavrucak kalacak:)

Oooooo masallah canim ne kadar cabuk oldu bu böyle gerci 10 gün olmustur Ben türkiyeye gelmeden baslamistin. Canimmmm o kadar sevindimki kendim gibi insallah hersey yolunda gider bu maratonun sonu güzel haberLer olur.. Senden cok ama Cok güzel haberler bekliyorum darisi artik benim basima ;)):16::16:

nasılsınız kızlar... bugün opu oldum...26 yumoşum olmuş 23 ü döllendi yarın için haber bekliyoruz... bugün daha iyi anladım emin ellerde olduğumu... hepsi çok iyiler... çok şükür eşime de teseye gerek kalmadı... şimdilik benden haberler bu kadar. kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi.

ayracım hayırlı olsun arkadaşım ama çok mu çabuk opuya girdin anlamadımki sanki daha yeni adet oldun sen acaba protokolün mü farklıydı senin?
neyse arkdaşım Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah :16:

Amin Abla hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah. Görüsmem cok iyi gecti malesef beni beklemek zorunda kaldilar ucakta sorun oldu ve Ben saatinde ucamadim aksam tam 5 te havaalanindan ciktim benim oraya varmam 7 olmustu :((. Burdan kagitlarimi götürdüm tahlilerimi felan bakti burcak hanim sen merak etme kuzucum biz bunun üstesinden geliriz dedi ;)) cok Seker bi Doktor sevdim. Sonra ultrasonla bakti rahim duvarin cok güzel kalinlasmis testin negatif olduguna eminmisin diye sordu bende evet dedim o zaman birde kandan bakalim dedi ama malesef ondada negatif cikti beta mi diyolar o 0,84 cikti.. Sonra tedavime eylül de baslama karari aldik bir kac tahlil daha istedi.. Cok iyi karsilandim gec kalmama ragmen. :16:

canım benim görüşmenin iyi geçmesine ve memnun kalmana çok çok sevindim :))
tedavi gördüğün doktoruna ısınman, onunla rahat konuşabilmen bence çok çok önemli.. ama Allah razı olsun Bahçeci bu konuda gerçekten çok iyi yani hasta karşılamaları, ilgili olmaları falan çok çok iyi..
ben soran olursa çevremde falan gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :))
Seninde tez zamanda gebelik haberini alırız inşallah arkadaşım :21:

ayracım hayırlı olsun arkadaşım ama çok mu çabuk opuya girdin anlamadımki sanki daha yeni adet oldun sen acaba protokolün mü farklıydı senin?
neyse arkdaşım Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah :16:

Allah razı olsun canım.Amin cümlemize İnşallah 12. gün opu oldum. benim ki kısa protokoldü ondan olsa gerek:)

Oooooo masallah canim ne kadar cabuk oldu bu böyle gerci 10 gün olmustur Ben türkiyeye gelmeden baslamistin. Canimmmm o kadar sevindimki kendim gibi insallah hersey yolunda gider bu maratonun sonu güzel haberLer olur.. Senden cok ama Cok güzel haberler bekliyorum darisi artik benim basima ;)):16::16:

canım benim çok sağol. Tedaviye başladıktan sonra zaman su gibi geçiyor. bende anlamadım nasıl geçtiğini 12. gün opu oldum canım.
Allahım herkese hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. canım kafan rahat olsun doğru yerdeyiz. İnş. senin de güzel haberlerini alacaz.

ayra süper ya inşallah bebegine kavuşacaksın canım

Bin Aydan Hayırlı olan Kadir Gecemiz Yarın.Rabbim Bu Gecenin Hürmetine Tüm Günahlarımızı Affeder İNŞAALLAH. Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.. kızlar hepmiz için dua edicem bu gece:16:

Her kim,imanından dolayı ve mükafatını yalnız Allahtan umarak Kadir gecesini ihya ederse, geçmiş günahları affedilir..
Hz. Muhammed (sav)
Dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı kandiller DUALARIMDASINIZ CANLAR :))

Arkadaşlar nasılsnız görüşmeyeli?

Ben sizlere haber veremedim benim sonucum pozitif :) geçtiğimiz cuma günüde keseyi gördük çok şükür.
şimdi sırada bebeğimin kalp atışlarını duymak var Allahın izniyle.
Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın burdan alalım haberleri :))
Kadir Gecesi sizler için bol bol dua ettim. Mübarek günler hürmetine kabul olur inşallah..
Hepinizi çok öpüyorum, görüşmek üzere :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de bahçecide tedavi gördüm. bu ıkıncı denememdı on ıkı yumurta toplandı yedisi olgun beşi döllendi bir blastokist transfer edilidi.geriye kalanları dondurmadılar.bugun transferden sonra altıncı gunum hıc belırtı yok en ufak bır agrı bıle yok.sadece transferden sonra ılk uc gun felaket bır ıshal oldum nedendır kı acaba

merhaba kızlar ben de bahçecide tedavi gördüm. bu ıkıncı denememdı on ıkı yumurta toplandı yedisi olgun beşi döllendi bir blastokist transfer edilidi.geriye kalanları dondurmadılar.bugun transferden sonra altıncı gunum hıc belırtı yok en ufak bır agrı bıle yok.sadece transferden sonra ılk uc gun felaket bır ıshal oldum nedendır kı acaba

merhaba transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberini alırız canım. ishal hiç duymadım acaba çok fazla stres mi yaptın mide ve bagırsaklar etkilendi dersin? yada ilaçların yan etkisi olabilirmi? doktorunu aramadın mı?

Back
X