Merhaba, test sonucum negatif malesef.Yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.10 gun boyunca tum hamilelik belirtilerini yaşadım, ancak 11.gun birdenbire tum belirtiler kayboldu.Bebeklerim tutunamadı malesef.Çok umutluydum 2 embriyo oldugu icin.Mustafa Bahçecinin hastasıydım.İlk deneme olumsuz oldu.Şimdi moralmen çökmüş durumdayım.Açıkçası neden olmadıgını çok merak ediyorum.Bazı testler yapılması gerekiyormuş.2. denemesini yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Doktorla görüşmemiz 19 haziranda.ozamana kadar araştırma yapmak istiyorum.Bir kere hiç sorun yokken neden sadece 6 yumurta oluştu.Acaba yanlıs ilac tedavisi mi uygulandı?Anlayacağınız kafam karmakarışık.En az 2 ay denemeyi düşünmüyorum.2. denemeyi yapan arkadaşlar bana yardım edin lutfen.
Öncelikle çok geçmiş olsun

Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde ilk deneme negatifti ama çok şükür ikincide hamile kaldım. Peki açıklama yapılmadımı sana? Ayrıca oluşan yumurta sayısı senin yumurta rezervinle ilgili. Bide yumurta için yaş önemli sen kaç yaşındasın canım?
Eğer herşey normal iken tutmuyorsa ve bu peşpeşe olmuşsa PGD yöntemi falan uygulanıyor. Onun dışında genetik test yapılıyor acaba farklı rahatsızlıktan yada genetik bi durumdan mı tutmuyor diye. Bunları doktorunla konuşman lazım canım ama bana yapılmadı.
Dediğin gibi bi müddet ara ver ve mümkünse kendini düşünüp düşünüp yıpratma lütfen. Unutma stres bu tedavinin en büyük düşmanı.
Dualarım hepinizle arkadaşlar. Bu zorlu yolda Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor ben yaşadım biliyorum