Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. birbirimize dua etmeyi unutmayalım lütfen :))

HAyırlı cumalar canım.. ben hala kendime gelemedim dış gebelik geçirdiğim için moralim çok bozuk :(( hala toparlayamadım kendimi psikolojim bozuldu maddi manevi çöktük kızlar nolur bişeyler deyin teselliye ihtiyacım var :(( bu işin tesellisi var mı yok mu onuda bilmiyorum ya :((((((

Allah razı olsun arkadaşım :))

Çok sağol canım Allah iizn verirse cumartesi günü seninde güzel haberlerini alacağız.. Benim doktorum Ümit Bey tatlım. Ümit Göktolga.
Senin kaçıncı deneme peki? ben 2. denemede kavuştum bebeğime. birinciden kalan dondurulmuşlarım vardı donmuş bebeğim benimle yani :)

nesilicim benimde 2. denemem ama biz yine sıfırdan başladık dondurulmuş yoktu.kısmet böyleymiş.inşallah sonucu iyi olur.donmuş bebişine söyle dua etsin ona güzel arkadaşlar gelsin :)

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. birbirimize dua etmeyi unutmayalım lütfen :))

Sanada hayırlı cumalar güzel arkadaşım...

HAyırlı cumalar canım.. ben hala kendime gelemedim dış gebelik geçirdiğim için moralim çok bozuk :(( hala toparlayamadım kendimi psikolojim bozuldu maddi manevi çöktük kızlar nolur bişeyler deyin teselliye ihtiyacım var :(( bu işin tesellisi var mı yok mu onuda bilmiyorum ya :((((((

canım acını tahmin edebiliyorum çünkü bu zorlu süreçten dolayı hepimiz buradayız. biliyorsun bizler kader arkadaşıyız. istediğin zaman bize yaz, dertleş, paylaş ve anlat ama içine atıp ağlama artık... bi süre ara verip yeniden tedavine başlaman gerek bunu biliyorsun o zamana kadar düşünme desemde yani elinden geldiğince aklına getirmemeye çalış ne bileyim farklı şeyler yap vakit geçirmekten hoşlandığın şeyleri yap mesela belki zaman o zaman daha hızlı akar senin için :((((

Hayırlı cumalar şekercim :)) Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...

canım benim kıyamam yaa :(( inan ne desem hiç bilmiyorum.. bu durumun tesellisi sensin canım.. bizler ne söylesek boş çünkü bizlere konuşmak kolay gelir. Sakin olmaya çalış, bir süre dinlen, kafanı dağıt ama sonra kaldığın yerden devam canım.. Bigün hepimiz anne olacağız ben buna inanıyorum sende inanmalısın. inancını yitirirsen işte o zaman kaybedersin seni çooookkk öpüyorum :16:

Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim :16: :16: :16:

Canım çok sevindim darısı başıma inşallah resmen şafak sayar oldum artık :(( gel artık bebeğim gelllllll............

Allahım ondan ve tüm ekibinden razı olsun.. Tam 10 yıllık evlat hasretimiz sona erdi. 3.denemede kavuştuk oğlum ARAS'ıma... Soranlara tavsiye ederim Bahçeci kliniğini ve özellikle Mustafa Bahçeciyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

nzmyee tebrik ediyorum seni. Peki 10 yıldır hamile kalmak için mi uğraştın? Yaşın kaç, önceki tedavilerin ve sorunun neydi? Anlatabilir misin biraz, çok merak ettim. Tekrar tebrikler, hayırlısıyla kucagına al bebişi:)

merhaba kızlar sonunda doktora gittim amh ve kromozom testi yaptırdım haftaya cuma histereskopi yapılacak dua edin bana bişeycik çıkmasın:) histreskopi yapılmasada olur ama için rahat edecekse yaplım dediler ben yaptırmayı istiyorum sizce:???

Son düzenleme:
kızlar merhaba buğün test günümdü sonuç malesef neğatif.b benim 2.tüpbebek denemem ilk yaptırdığımda test yaptırmadan önceki akşamdan adet olmuştum bu defa öyle olmadı sizce sonuç ne olabilir.morelim bozuk ama çevremdeki arkadaşlar adet görmedin bekle üzülme diyorlar.17 haziranda transfer olup buğün test sonucualan varmı acaba.hemşiremizle konuştum ilaçları bırak adet olabilirsin dedi ama sadece 1 tane vitamin aldım pazartesi tekrar görüşmeye çağırdılar bakalım..:(

merhaba arkadaşlar ben umuttüpbebekte şubat ayında tüpbebek yaptım haziran ayında dondurulmuş embriyo transfer edildi maalesef negatif sonuç aldım.benim size sorum olacaktı umut tüpbebekte rapaorlu olunca ilaçsız tüpbebek fiyatı 2500tl raporla ilaçlarda 750falan tutuyor.acaba bahçeci fulyadada tüpbebek raporu geçerli mi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun :34::34::34:

çok geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar ben umuttüpbebekte şubat ayında tüpbebek yaptım haziran ayında dondurulmuş embriyo transfer edildi maalesef negatif sonuç aldım.benim size sorum olacaktı umut tüpbebekte rapaorlu olunca ilaçsız tüpbebek fiyatı 2500tl raporla ilaçlarda 750falan tutuyor.acaba bahçeci fulyadada tüpbebek raporu geçerli mi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun :34::34::34:

arkadaşım bende 2 defa umut tüp bebkte 2 rapor hakkımı kullandım ama maalesef ki negatif ama umudum hala devam edıyor eminm bir gün rabbim bizlerede nasip edecek demekki vakti saati var soruna gelince ben bahçeci fulyada aytun hanımla görüşmüştüm orada rapor geçmiyor bir sene öncesi öyleydi şu an nasıldır bilmiyorum ama ben geçmiyr die biliyorum umarım gelecek tedavilerimzde negatif alan tüm arkadaşlar :49: pozitif haberleri müjdeleriz:16::16::16:

merhaba kızlar sonunda doktora gittim amh ve kromozom testi yaptırdım haftaya cuma histereskopi yapılacak dua edin bana bişeycik çıkmasın:) histreskopi yapılmasada olur ama için rahat edecekse yaplım dediler ben yaptırmayı istiyorum sizce:???

CAnım nasılsın? hafta sonu giremedim foruma. Ne yaptın görüşme işini nasıl geçti. Doktor histereskopiye gerek yok dediyse neden yaptırıyorsun :(( seni anlıyorum aklında tek soru işareti kalsın istemiyorsun ama rahim gereksiz yere işlem görmese keşke dicem ama senin tercihin pembecim ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inşallah

selam arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ve tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah... Fulyada rapor geçmiyor canım. tüp bebek fiyatı 4950 tl tabi bide ilaç fiyatı eklencek canım

kızlar merhaba buğün test günümdü sonuç malesef neğatif.b benim 2.tüpbebek denemem ilk yaptırdığımda test yaptırmadan önceki akşamdan adet olmuştum bu defa öyle olmadı sizce sonuç ne olabilir.morelim bozuk ama çevremdeki arkadaşlar adet görmedin bekle üzülme diyorlar.17 haziranda transfer olup buğün test sonucualan varmı acaba.hemşiremizle konuştum ilaçları bırak adet olabilirsin dedi ama sadece 1 tane vitamin aldım pazartesi tekrar görüşmeye çağırdılar bakalım..:(

Msera, çok üzüldüm canım :(( bugün mü görüşmen gidip geldikten sonra lütfen bize yaz merak ettim :((((

Canımmm çok üzgünüm :(( nedeni hakkında bilgi alabildin mi yani sorun ne? bize yaz lütfen :((

Arkadaşlar merhaba, 26 haziranda transferim oldu şimdi test için gün sayıyorum... çok stresli ve heyecanlıyım ama elimde değil :(( Doktorum Burçak hanım. aranızda Burçak hanımın hastası olan varmı?

CAnım nasılsın? hafta sonu giremedim foruma. Ne yaptın görüşme işini nasıl geçti. Doktor histereskopiye gerek yok dediyse neden yaptırıyorsun :(( seni anlıyorum aklında tek soru işareti kalsın istemiyorsun ama rahim gereksiz yere işlem görmese keşke dicem ama senin tercihin pembecim ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım çok temiz görünüyor ama 3.de olmazsa hayal kırıklığı olsun istemiyorum doktorda aynı bu şekilde konuştu ofis yapıcak inşallah bir sorun çıkmaz

Arkadaşlar merhaba, 26 haziranda transferim oldu şimdi test için gün sayıyorum... çok stresli ve heyecanlıyım ama elimde değil :(( Doktorum Burçak hanım. aranızda Burçak hanımın hastası olan varmı?

Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın. benimde doktorum Burçak hanım çok memnunum ama benim tedavim ertelenmişti şimdi yeniden başlıcaz bende de tedavi heyecanı var şimdi :))

Msera, çok üzüldüm canım :(( bugün mü görüşmen gidip geldikten sonra lütfen bize yaz merak ettim :((((

merhaba canım buğün görüşmeye gittik ama hiç tahmin etmediğim bir sonuç aldım en başta yapmaları gereken tedaviyi yeni fark ediyorlar malesef bizde sprem sorunu var buğün mustafa bey eşinize ilaç yazacaz nedenini soruncada sperim şekilsiz denildi keşke başta yapsalardı çünkü bütün tahlil sonuçlarımız elindeydi temmuzun 16 gibi arayıp nelere yapmamız gerektiğini söyleyecekmiş bevliye uzmanı burada değilmiş 1 haftalığına tatile çıkmış vesayre vesayre anlayacağın yanlış tedavi hüsrana uğradık.neden başta yapmadınız diye soramadım şok oldum çıkıp geldik çarşamba memlekete döneceğiz.
:(

Son düzenleme:
Back
X