Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. birbirimize dua etmeyi unutmayalım lütfen :))
HAyırlı cumalar canım.. ben hala kendime gelemedim dış gebelik geçirdiğim için moralim çok bozuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. birbirimize dua etmeyi unutmayalım lütfen :))
Allah razı olsun arkadaşım :))
Çok sağol canım Allah iizn verirse cumartesi günü seninde güzel haberlerini alacağız.. Benim doktorum Ümit Bey tatlım. Ümit Göktolga.
Senin kaçıncı deneme peki? ben 2. denemede kavuştum bebeğime. birinciden kalan dondurulmuşlarım vardı donmuş bebeğim benimle yani :)
HAyırlı cumalar canım.. ben hala kendime gelemedim dış gebelik geçirdiğim için moralim çok bozuk( hala toparlayamadım kendimi psikolojim bozuldu maddi manevi çöktük kızlar nolur bişeyler deyin teselliye ihtiyacım var
( bu işin tesellisi var mı yok mu onuda bilmiyorum ya
(((((
HAyırlı cumalar canım.. ben hala kendime gelemedim dış gebelik geçirdiğim için moralim çok bozuk( hala toparlayamadım kendimi psikolojim bozuldu maddi manevi çöktük kızlar nolur bişeyler deyin teselliye ihtiyacım var
(((((
Canlarım, kader arkadaşlarım, dert ortaklarım nasılsınız :)) 17 haziran test günümdü ve sonucum pozitif kızlar hamileyim Allahıma şükürler olsun... Ama neden bu kadar geç haber verdim size bilgisayarda problem oldu yazamadım kaç gündür açılmıyordu format falan yedi. Telefondan girmeyide ben beceremiyorum :)) öyle güzelmişki bu duygu ağla ağla gözümde yaş kalmadı aklıma geldikçe geçen zaman gözlerim doluyor ve tebessüm ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın hemde ennn kısa zamanda. Bebeğim geldi diye sizleri bıraktığımı sanmayın yine takipteyim canlarım, güzellerim![]()
![]()
![]()
Allahım ondan ve tüm ekibinden razı olsun.. Tam 10 yıllık evlat hasretimiz sona erdi. 3.denemede kavuştuk oğlum ARAS'ıma... Soranlara tavsiye ederim Bahçeci kliniğini ve özellikle Mustafa Bahçeciyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
(((((
merhaba arkadaşlar ben umuttüpbebekte şubat ayında tüpbebek yaptım haziran ayında dondurulmuş embriyo transfer edildi maalesef negatif sonuç aldım.benim size sorum olacaktı umut tüpbebekte rapaorlu olunca ilaçsız tüpbebek fiyatı 2500tl raporla ilaçlarda 750falan tutuyor.acaba bahçeci fulyadada tüpbebek raporu geçerli mi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun![]()
merhaba kızlar sonunda doktora gittim amh ve kromozom testi yaptırdım haftaya cuma histereskopi yapılacak dua edin bana bişeycik çıkmasın:) histreskopi yapılmasada olur ama için rahat edecekse yaplım dediler ben yaptırmayı istiyorum sizce:???
merhaba arkadaşlar ben umuttüpbebekte şubat ayında tüpbebek yaptım haziran ayında dondurulmuş embriyo transfer edildi maalesef negatif sonuç aldım.benim size sorum olacaktı umut tüpbebekte rapaorlu olunca ilaçsız tüpbebek fiyatı 2500tl raporla ilaçlarda 750falan tutuyor.acaba bahçeci fulyadada tüpbebek raporu geçerli mi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun![]()
kızlar merhaba buğün test günümdü sonuç malesef neğatif.b benim 2.tüpbebek denemem ilk yaptırdığımda test yaptırmadan önceki akşamdan adet olmuştum bu defa öyle olmadı sizce sonuç ne olabilir.morelim bozuk ama çevremdeki arkadaşlar adet görmedin bekle üzülme diyorlar.17 haziranda transfer olup buğün test sonucualan varmı acaba.hemşiremizle konuştum ilaçları bırak adet olabilirsin dedi ama sadece 1 tane vitamin aldım pazartesi tekrar görüşmeye çağırdılar bakalım..![]()
kızlar merhaba buğün test günümdü sonuç malesef neğatif.b benim 2.tüpbebek denemem ilk yaptırdığımda test yaptırmadan önceki akşamdan adet olmuştum bu defa öyle olmadı sizce sonuç ne olabilir.morelim bozuk ama çevremdeki arkadaşlar adet görmedin bekle üzülme diyorlar.17 haziranda transfer olup buğün test sonucualan varmı acaba.hemşiremizle konuştum ilaçları bırak adet olabilirsin dedi ama sadece 1 tane vitamin aldım pazartesi tekrar görüşmeye çağırdılar bakalım..![]()
CAnım nasılsın? hafta sonu giremedim foruma. Ne yaptın görüşme işini nasıl geçti. Doktor histereskopiye gerek yok dediyse neden yaptırıyorsun( seni anlıyorum aklında tek soru işareti kalsın istemiyorsun ama rahim gereksiz yere işlem görmese keşke dicem ama senin tercihin pembecim ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inşallah
Arkadaşlar merhaba, 26 haziranda transferim oldu şimdi test için gün sayıyorum... çok stresli ve heyecanlıyım ama elimde değil( Doktorum Burçak hanım. aranızda Burçak hanımın hastası olan varmı?
Msera, çok üzüldüm canım( bugün mü görüşmen gidip geldikten sonra lütfen bize yaz merak ettim
(((