Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

hadı bakalım hayırlısı nur hacamatı duydum bende ama sülük korkarım ben olsam ya:( ama bebk için yapmayacağımız şey yok onuda yaparız dimi belki sifa bulursun canım bu mübrek günlarde rabbim dularını dualarımızı kabul etsin
i

günaydınlarrrr..dediğin gibi bende lkorkarım:18: ama bir umut bebeğime kavuşurum diye başladım...
denemediğim tek yöntem buydu en azından aklımda kalmayacak ..
herşey bebeğime kavuşabilmek için ... elimden geleni ben yapayım ... inşallh rabbim mükafaatını verecektir...:16:

canım bu arada bende arkadaşımız niyetine diye başladım önemli olan kalpden istenen sen içini ferah tut
rabbim bizi bizden daha iyi biliyor.. :16::16:

merhaba hanimlar,

ben bu forumda yeniyim ve bir süredir takip ediyorum ve isvicreden katiliyorum. bana yardimci olursaniz sevinirim. Fulya Tüp Bebek merkezini bana önerirmisiniz? Tecrübeli olanlar öneriyormu? Gerci ben Dr. Burcak Ezrikle maillestim ama yinede merak ettim. deneyimlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum ve tabikide beni araniza kabul ederseniz memnun olurum.:17:

aramıza hoşgeldin berra.... aşılama yapılmış sanırın inşallah hamilesindir..ve bu zorlu yolculuğa çıkmak zorunda kalmazsınn
inşallh güzel haberler verirsin bizlere.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN :16::16:

günaydın canım ne güzel hamilesin boşver bulantıları falan yavrularımız için herşeye katlanırız keşke bizde hamile kalsak da bulantılar olsa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin yavrunu inş.... bizlerede dua et olurmu canım ;)
buarada tefriciye için yazdıklarına bende katılıyorum sonuçta Rabbim niyetimizi biliyor

bakma şikayetçi değilim dediğim gibi herşey bebek için ama gerçekten zorluyor. bulantılar için ayrı ilaç kullanmaya başladım çünkü her sabah kusmaktan içim dışıma çıkıyor. eşim oruç tutuyor adama yemek yapamıyorum, mutfağa giremiyorum kokular mahvediyor. bigün anneme bigün kayınvalideme gidiyoruz yada annem gelip yemek yapıp gidiyo kadın şaka gibi yani. bu ne kadar sürcek böyle bilmiyorum.
Tezzz zamanda darısı başına canım benim...

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=
AYRA_0606=300 okudu

arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah:16::16:

Kızlar ben çıkıyorum kliniğe gidiyorum dönünce yazıcam size :)) bakalım bebiş kız mı erkek mi çok heyecanlıyım yaaa :))

burcumm canım herhalde bebeğimizin cinsiyetini öğrenince alışverrişe kaptırdın kendini
hala bize haber vermedin beya:52::52: merak ediyoruz teyzeleri olarak yahuuu....
inşallah rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılsınnn:16:

ARKADAŞLAR PEMBE İÇİN SALAT=I TEFRİCE OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

PEMBEE=1000
NURCANAN= 500
TLY77=500
BRC_1980=
AYRA_0606=300 okudu

arkadaşlar kaç adet okuyabilirsiniz yazarsanız sevinirim ona göre düzenlyelim..

bitirince yazarsınız kızlar....allah razı olsun rabim herkezin yüzünü güldürsün inşallah:16::16:

teşekkür ederim kızlar ayracım bitirmişsin :16::54:

bakma şikayetçi değilim dediğim gibi herşey bebek için ama gerçekten zorluyor. bulantılar için ayrı ilaç kullanmaya başladım çünkü her sabah kusmaktan içim dışıma çıkıyor. eşim oruç tutuyor adama yemek yapamıyorum, mutfağa giremiyorum kokular mahvediyor. bigün anneme bigün kayınvalideme gidiyoruz yada annem gelip yemek yapıp gidiyo kadın şaka gibi yani. bu ne kadar sürcek böyle bilmiyorum.
Tezzz zamanda darısı başına canım benim...

canım benim ya kıyamam Allah yardımcın olsun inş bian önce bulantıların geçer..... Amin inş canım tüm isteyenlerin başına :)

Allah kabul eder inş canım evet bitirdim adet olursam falan diye ;)

amin inşallah ya ben bu ay belki olur die içimden geçrip duruyorum ya histereskopide oldum ya olurmu olur yaaa bi arkadaşım olmuştu histereskopi ertesi ay hamileydi ama belki onda sorun vardı bilmiyorum tabi ümit dünyası işte:):32::32::32:

amin inşallah ya ben bu ay belki olur die içimden geçrip duruyorum ya histereskopide oldum ya olurmu olur yaaa bi arkadaşım olmuştu histereskopi ertesi ay hamileydi ama belki onda sorun vardı bilmiyorum tabi ümit dünyası işte:):32::32::32:

öyle canım valla hiç belli olmaz Rabbim inş gönlüne göre versin... biz yinede ümidimizi kaybetmeyelim herşey Rabbimin elinde
ol derse olur sen rahat ol kafana takma daha cabuk olur inş.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kızlar bana da yardımcı olun lütfen demin yazdım ama okumadınız heralde
ben pazartesiye kadar adetim gelmezse evime gideceğim adetim gelemedi bi türlü adaçayı civan perçemi papatya cayı içiyorum bugün 2 gün ama hala yok şimdiye iğnelerim bitmek üzere olacaktı benim durumumda olsanız ne yapardınız benim 4 denemem
maddi yönden baya bi yıprandık üfff bilmiyorum ya :(

aramıza hoşgeldin berra.... aşılama yapılmış sanırın inşallah hamilesindir..ve bu zorlu yolculuğa çıkmak zorunda kalmazsınn
inşallh güzel haberler verirsin bizlere.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN :16::16:

Nurcanan hosbulduk :) evet 3. asilamam yapildi beklemedeyim. Insallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin cümlemizin Allah yardimcisi olsun.

ben pazartesiye kadar adetim gelmezse evime gideceğim adetim gelemedi bi türlü adaçayı civan perçemi papatya cayı içiyorum bugün 2 gün ama hala yok şimdiye iğnelerim bitmek üzere olacaktı benim durumumda olsanız ne yapardınız benim 4 denemem

canım gerçekten ne desem hiç bilemiyorumki. siz otelde mi kalıyordunuz ve evin nerdeydi? Peki eve gidince hastalanırsan o zaman ne olcak geri gelmek zorunda kalmıcak mısın :((

canım gerçekten ne desem hiç bilemiyorumki. siz otelde mi kalıyordunuz ve evin nerdeydi? Peki eve gidince hastalanırsan o zaman ne olcak geri gelmek zorunda kalmıcak mısın :((

öğretmenevinde kalıyoruz canım Ankara dan İstanbul a geldik bilmiyorum canım valla ya kafam cok karışık hiç başıma böye bişey gelmemişti cok gecikti bu sefer anlamadım bu hafta bekliycem eğer gelmezse doktor ilaç vercekmiş araştırdım biraz ilaç bittikten sonra hemen adet gelmiyormuş ne yapsam bilemedim bakalım çay inş fayda eder de herşey yoluna girer

canım ya gerekeni yapıyosun zaten kekik de dene istersen oda iyi geliyo..bide sitres yapıyosun sanırım
bendede adet gecikmesi oluyodu hep tedaviye başlıyacağım ay nasıl olsa gecikiyo diye boşverip tatile gittik
gecikmeyi bırak bide erken oldum .. hayde okadar yolu gel git yaptım
doktor ulrosonda bakarken rahim kalınlığından anlıyo ama bişiy demedimiki
benim geciktiğinde doktorum demişti klaç güne adet olacağımı gerçektende dedihi tarihte olmuştum
neyse inşallh gelir canım...:16: ne tuhaf dimi normalde adet olmamak için neler vermeyiz şimdi ise muhtacız..
keşke adet olunca gelseydin ..bekle biraz daha derim
tabi imkanını bilmiyorum nerde kalıyosun otelde falan mı?

Son düzenleme:
canım ya kerekeni yapıyosun zaten kekik de dene istersen oda iyi geliyo..
doktor ulrosonda bakarken rahim kalınlığından anlıyo ama bişiy demedimiki
benim geciktiğinde doktorum demişti klaç güne adet olacağımı... neyse inşallh gelir canım...:16:
ne tuhaf dimi normalde adet olmamak için neler vermeyiz şimdi ise muhtacız..
keşke adet olunca gelseydin ..bekle biraz daha derim
tabi imkanını bilmiyorum nerde kalıyosun otelde falan mı?

kekik cayını demin içtim canım tadı cok kötü de zar zor gitti valla
rahim kalın dedi sadece bu haftada bekle olmazsa ilaç dedi bu
valla öyle canım gözetler oldum adetimi inş bi an önce gelirde başlarız... yerimizi ayarlayalım dedik yerleşelim daha rahat olur
dedik ama adet gelmedi bu sefer... öğretmenevinde kalıyoruz canım... doktoru beklersek toplamda 2 -3 hafta adet bekliycez planda o yoktu o biraz zorlayacak gibi...

kekik cayını demin içtim canım tadı cok kötü de zar zor gitti valla
rahim kalın dedi sadece bu haftada bekle olmazsa ilaç dedi bu
valla öyle canım gözetler oldum adetimi inş bi an önce gelirde başlarız... yerimizi ayarlayalım dedik yerleşelim daha rahat olur
dedik ama adet gelmedi bu sefer... öğretmenevinde kalıyoruz canım... doktoru beklersek toplamda 2 -3 hafta adet bekliycez planda o yoktu o biraz zorlayacak gibi...

valla ne diyim valla 1 hafta geçtiyse ilaca başla bence doktorum banada vermişti 1 kere kullanmıştım hiç bir zararı yok dedi hamile bile olsan zarar vermiyomoş

ayra mustafa bey ilaç vermedimi adetin gelsin diye ben aspirin içince geliyor diye biliyorum ama istersen bir dene totelde kaç gün geçti adetin ben olsam beklerdim ne bileyim ama para bazen işi bozabilir neden adetin başalyınca cağırmadı doktorun uzun protokolmü seninki

Back
X