Bahçecide var canım akupunktur aslında çok faydalıymış ama ben hiç denemedim bilmiyorum sadece duydum[/
Evet var okumustum :)). Ben cok memnunum tavsiye ederim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçecide var canım akupunktur aslında çok faydalıymış ama ben hiç denemedim bilmiyorum sadece duydum[/
Evet var okumustum :)). Ben cok memnunum tavsiye ederim :))
Amin insallah kismetimizde ne varsa onu görecegiz. En dogru zamani Rabbim kararlamistir. :) ama o zaman simdi olursa cok güzel olur..
Aslinda sana Akupunkturu önericektim birtürlü yazamadim.. Ben haftada bir kere gidiyorum jinekologun yaptigini igneleriyle yapiyor hem rahmin hazir olmasini sagliyor hemde insallah tutunmasina. Birde insanin kafasini dagitiyor hep düsünmüyorsun.ben cok memnunumda.![]()
anladım canım ilgin için cok saol ne bilim bende mi yaptırsam gerçekten işe yarar mı ki?? iğnelerle falan acımıyormu :))
Bence dene ama yinede sen bilirsin. Igneler hic acimiyor anlamiyorsun bile. Akupunktur alternatif tıp :)
sen kendi isteğinle mi yaptırdın yoksa doktorun mu tavsiye etti canım... inş cesaretim olursa yaptırmak isterim :))
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte
Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...
Ben kendi isteğimle yaptırıyorum doktorumun haberi bile yok :))
Daha önceki yazılarımda okumussundur. 3. Kez asılama yaptım 9. Gün bugün ve çok yoruldum. Ben 4. Yıllık evliyim ve sadece 3 ay korunma hapı kullandım sonrasında bıraktım ve hiç tutmayınca doktora gittim o gün bugündür ilaç kullanıyorum önce serofen diye bir ilaç kullandım ve 3 ay sonrasında kist yaptı doktor bıraktırdı gecen sene Haziran'dan beride her ay Merional diye bir iğne vuruyorum kendime ve hep 0,5ml bu iğne. Folıkül olusuyor catlatma ignesı 36 saat derken bugüne kadar nasip olmadı. Ve ben iğneler yüzünden kılo almaya devam ediyorum malesef(((((.. Yeterince yumurtam var ama iste.. Bir süredir herkeste kesin olduğu gibi kendimi bunalimda hissediyorum ve alternatif ler arıyorum.. Internet'te dolasırken akupunktur ile gebeliğe rastlayınca hemen tedavıye başladım :)).
Bu arada hayat hikayemı anlattım :)) ve yasım 27 . Annem gibi genc anne olmak istedim ama olmadı iste.. Anneme çekmisim annemde beni ve ikiz kardesimi 5 yılda almiş kucagina.. Bende kendimi öyle avutuyorum olmadı olmadı ikiz olucak diyorum :))
kızlar cok sükür adetim geldi cok rahatladım sanki üstümden bi yük kalktı ya oooh
ha bide bi sorum var adet olunca haber etmek gerekiyor muydu merkeze... sanki öyle bişeyler hatırlar gibiyim de
inanmıyorum canım ya sanki beni anlatmışsın bende 4 yıllık evliyim benim annemde 5 yıl sonra almış abimi kucağına artı korunma süremiz bile aynı :)) bende genç yaşta anne olmak istiyorum buarada 24 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz bu 4.denemem olcak inş son olur... ben çocuğumla büyüyeyim demişimdir hep kendi yaşayamadıklarımı yavruma yaşatmak istiyorum ben 7 yaşındayken annem vefat etti herşeye hasretim.... Rabbim inş bizlerinde yüzünü güldürür herkesin yardımcısı olsun....
inş seninde gönlüne göre versin bende içimden geçirmişimdir ikiz olsa falan diye daha güzel ama teke de razıyım Rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin hepimize
ohhh çok şükür sonunda yani Ayracım gebelik haberini almış kadar sevindik![]()
![]()
![]()
çok duygulandım gözlerim doldu( Rabbim sana tez zamanda bebek nasip etsin güzel arkadaşım....
inanmıyorum canım ya sanki beni anlatmışsın bende 4 yıllık evliyim benim annemde 5 yıl sonra almış abimi kucağına artı korunma süremiz bile aynı :)) bende genç yaşta anne olmak istiyorum buarada 24 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz bu 4.denemem olcak inş son olur... ben çocuğumla büyüyeyim demişimdir hep kendi yaşayamadıklarımı yavruma yaşatmak istiyorum ben 7 yaşındayken annem vefat etti herşeye hasretim.... Rabbim inş bizlerinde yüzünü güldürür herkesin yardımcısı olsun....
inş seninde gönlüne göre versin bende içimden geçirmişimdir ikiz olsa falan diye daha güzel ama teke de razıyım Rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin hepimize
4. Tüpbebek denemesi sorun neki bu kadar tutmamış? Basın sağolsun annecin nurlar içinde yatsın.. Aynen bende öyle düşünüyorum benim annem babam bizimle büyüdüler bende kendi çocuğumla büyümek isterdim ama hiç birşey için geç değil hayat yeni başlıyor. Âmin Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
kızlar cok sükür adetim geldi cok rahatladım sanki üstümden bi yük kalktı ya oooh
ha bide bi sorum var adet olunca haber etmek gerekiyor muydu merkeze... sanki öyle bişeyler hatırlar gibiyim de
Allah razı olsun canım.... bizde sorun eşimde varikoselden ameliyat oldu sayı az hareketlilikte sorun var
bahçecide erkek infertilitesinde baya bi başarılı araştırdığımıza göre şansımızı bide burda deneyelim dedik...
ankarada yaptırmıştık hepsini olmadı hayırlısı belki de nasibmiz burası...tabikide geç değil canım önemli olan bide erken fark etmek
sizde sorun neydi???
Allah razı olsun canım.... bizde sorun eşimde varikoselden ameliyat oldu sayı az hareketlilikte sorun var
bahçecide erkek infertilitesinde baya bi başarılı araştırdığımıza göre şansımızı bide burda deneyelim dedik...
ankarada yaptırmıştık hepsini olmadı hayırlısı belki de nasibmiz burası...tabikide geç değil canım önemli olan bide erken fark etmek
sizde sorun neydi???
doktorunuz Emre Bey mi canım? Emre bey erkek infertilitesinde çok başarılı çünkü