merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bilgi almak istiyorum Ramazandan önce aşılama denedik ama tutmadı şimdi tekrar aşılamamı yapsak yoksa tüp bebekmi kafam karışık. zaman kaybetmek istemiyorum bu arada 33 yaşındayım
bahçecide fiyatlar nasıl hangi doktoru tavsiye edersnz? iyi akşamlar
merhaba aliyekrc aramiza hosgeldin. ben 3 asilamami yaptirdim ve oda tutmadi malesef.. Ama ben zaten biliyordum tutmayacagini insan icinde hissediyor bir sekilde. ben acikcasi vakit kaybettigimi düsünüyorum benim doktorum beni 1 yil 1 ay dir hep ignelerle tüp bebek sürecindeki gibi hazirladi tabiki az igne dozuyla tek bir follikül olusucak sekilde ama nasibimizde yokmus. gecen ay bende bahceciye gittim benim doktorum Burcak hanim ve ben cok memnun kaldim ilk görüsmemde. benim kendi doktorumda bana bir tane asilama hediye etti tutmassa diye ama ben yaptirmayacagim. direk eylülde tekrardan burcak hanimla yeni tedavime baslayacagim. bu arada benimde yasim 27 ve sebepsiz olanlar gurubundanim

Dogru düsün dogru karar ver cünkü herkesin bildigi gibi cok zor bir sürec.. Allah hepimize en hayirlisini nasip etsin.
Tekrardan hosgeldin aramiza. :)