Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bilgi almak istiyorum Ramazandan önce aşılama denedik ama tutmadı şimdi tekrar aşılamamı yapsak yoksa tüp bebekmi kafam karışık. zaman kaybetmek istemiyorum bu arada 33 yaşındayım
bahçecide fiyatlar nasıl hangi doktoru tavsiye edersnz? iyi akşamlar

merhaba aliyekrc aramiza hosgeldin. ben 3 asilamami yaptirdim ve oda tutmadi malesef.. Ama ben zaten biliyordum tutmayacagini insan icinde hissediyor bir sekilde. ben acikcasi vakit kaybettigimi düsünüyorum benim doktorum beni 1 yil 1 ay dir hep ignelerle tüp bebek sürecindeki gibi hazirladi tabiki az igne dozuyla tek bir follikül olusucak sekilde ama nasibimizde yokmus. gecen ay bende bahceciye gittim benim doktorum Burcak hanim ve ben cok memnun kaldim ilk görüsmemde. benim kendi doktorumda bana bir tane asilama hediye etti tutmassa diye ama ben yaptirmayacagim. direk eylülde tekrardan burcak hanimla yeni tedavime baslayacagim. bu arada benimde yasim 27 ve sebepsiz olanlar gurubundanim :((..

Dogru düsün dogru karar ver cünkü herkesin bildigi gibi cok zor bir sürec.. Allah hepimize en hayirlisini nasip etsin.

Tekrardan hosgeldin aramiza. :)

Benim negatif:( Allahım sizleri güldürsün inşallah.

MELGOK insallah bir dahakine olur. Hayirlisi allahtan. Rabbim en kisa zamanda gönlüne göre versin demekki daha vakti zamani degilmis. üzülme bizim herkesten daha postif bakmamiz gerekli bu hayata bir yanimiz eksik olsa bile. Icinden söylemesi kolay diyorsundur kesin bazen bende basaramiyorum ama elimden geldiginde düsünmemeye ve takmamaya calisiyorum bugün degilse bile bizimde bebislerimiz olucak rabbim saglikli sihatli hayirli olanini versin yeterki.

Selammm kizlar nasilsiniz bakalim??

Nerelerdesiniz ya kimsecikler yazmiyor :)

ayra ne durumdasin pazartesiyi iple cekiyorum valla :)))) senden daha heycanliyim rabbim yüzünü güldürsün!:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Selammm kizlar nasilsiniz bakalim??

Nerelerdesiniz ya kimsecikler yazmiyor :)

ayra ne durumdasin pazartesiyi iple cekiyorum valla :)))) senden daha heycanliyim rabbim yüzünü güldürsün!:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

A.slm canım valla iyi olmaya çalşıyorum karnım hala davul gibi şiş gebelik belirtisi olabilir dediler :) bende cok heyecanlıyım
canım Rabbim hayırlısıyla olumlu sonuç almayı nasib etsin tüm isteyenlere ve bana :) pazartesi mutlaka haber ederim ;)

sen naptın nasılsın canım ??

A.slm canım valla iyi olmaya çalşıyorum karnım hala davul gibi şiş gebelik belirtisi olabilir dediler :) bende cok heyecanlıyım
canım Rabbim hayırlısıyla olumlu sonuç almayı nasib etsin tüm isteyenlere ve bana :) pazartesi mutlaka haber ederim ;)

sen naptın nasılsın canım ??

Hadi bakalim hayirlisi canim insallah dedikleri gibi cikar bunu cani gönülden istiyorum :)) Ben hep diyorum gec olsun güc olmasin .

Cok sükür iyiyim bende benim bisey yaptigim yok Akupunktur a gidiyorum bu ay ilacsiz takviyesiz sadece ates ölcerek deniyorum. Cok rahatim kafama bisey takmiyorum.. Kendimi her zamankinden daha iyi ve dinc hissediyorum ve en önemlisi cok mutluyum ;))))))

canım işallah bi dahakine kaliteli yumoşları yakalrsın..rezerv az olunca malum böyle sorunlar yaşıyoruz..peki bir sonraki adım için herhangi bi öneride bulunuldumu canım..ben güvenç beyle yazıştım beni ön muayene için bekliyor..allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün...:49:

Henüz bir öneride bulunmadılar.Çünkü Mustafa Bey yurtdışındaymış.Emel Hanım ayın yırmı dokuzuna cagırdı ama o gun de calısyorum ızın almam ımkansız:(Artık eylülün ilk haftası görüşmeye giderim diye düşünüyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:(

Hadi bakalim hayirlisi canim insallah dedikleri gibi cikar bunu cani gönülden istiyorum :)) Ben hep diyorum gec olsun güc olmasin .

Cok sükür iyiyim bende benim bisey yaptigim yok Akupunktur a gidiyorum bu ay ilacsiz takviyesiz sadece ates ölcerek deniyorum. Cok rahatim kafama bisey takmiyorum.. Kendimi her zamankinden daha iyi ve dinc hissediyorum ve en önemlisi cok mutluyum ;))))))

canım benim Allah razı olsun...inş dediğin gibi olur...
oh maşallah ne güzel takmayabiliyorsan en güzeli belki bakarsın hiç gerek kalmaz tüp bebeğede eziyet çekmeden hamiş kalırsın...
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inş canım Allah gönlüne göre versin yarın büyük gün değişik duygular içerisindeyim
hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim Allah razı olsun...inş dediğin gibi olur...
oh maşallah ne güzel takmayabiliyorsan en güzeli belki bakarsın hiç gerek kalmaz tüp bebeğede eziyet çekmeden hamiş kalırsın...
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inş canım Allah gönlüne göre versin yarın büyük gün değişik duygular içerisindeyim
hakkımızda hayırlısı olsun

Amin canim iyi düsünelim hersey iyi olsun canim. Cok sabirsizlaniyorum ne zaman belli olucak canim :):49::49:

bugün 12. günümdü değerim 574 çıktı cok mutluyum cok şaşkınım hala inanamıyorum
Rabbim bana da nasip etti bende Allahın iznizyle hamileyim :) inş tüm isteyeblerede nasip etsin
dualarımdasınız canlarım Allaha emanet olun bana da dua edin ama yinede şişkinliğim insin cok bunaldım
cok seviyorum sizi cok öptüm

Rabbim bana da nasip etti bende Allahın iznizyle hamileyim :) inş tüm isteyeblerede nasip etsin
dualarımdasınız canlarım Allaha emanet olun bana da dua edin ama yinede şişkinliğim insin cok bunaldım

:)) Hayırlı uğurlu olsun, ne mutlu :) Allah kucağına almayı da nasip etsin ... Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın...

Canimmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm. Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. Dualarini eksik etme insallah bende böyle güzel haberler veririm. :49::49::16::16:

Canimmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm. Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. Dualarini eksik etme insallah bende böyle güzel haberler veririm. :49::49::16::16:

Aminnn canım cok saol herzaman dualarımdasınız...Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip edecek inş inan buna tatlım
bol bol dua et... merkez olarakta cok güvenilir bi yerdesin canım için rahat olsun Allahın izniyle emin ellerdeyiz
Rabbim sizlerede tattırsın bu güzel duyguyu

Aminnn canım cok saol herzaman dualarımdasınız...Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip edecek inş inan buna tatlım
bol bol dua et... merkez olarakta cok güvenilir bi yerdesin canım için rahat olsun Allahın izniyle emin ellerdeyiz
Rabbim sizlerede tattırsın bu güzel duyguyu

Amin canim. Hem icim rahat hemde inaniyorum. Simdi kendine ve o bebisine cok ama cok iyi bak. Esin, bebisin ve sana saglikli mutlu huzur dolu Yillar diliyorum canim hersey gönlünüzce olsun umarim birgün bir yerlerde karsilasiriz :)))).. Arada bir yazmayi unutma daha bebisin cinsiyetini ögrenicez ;))

Amin canim. Hem icim rahat hemde inaniyorum. Simdi kendine ve o bebisine cok ama cok iyi bak. Esin, bebisin ve sana saglikli mutlu huzur dolu Yillar diliyorum canim hersey gönlünüzce olsun umarim birgün bir yerlerde karsilasiriz :)))).. Arada bir yazmayi unutma daha bebisin cinsiyetini ögrenicez ;))

güzel dileklerin için teşekkür ederim. çok isterdim bir yerde karşılaşıp dertleşmeyi. tamam teyzesi merak etme yazarım elbette buralardayız biz. kafana takılan bir şey olduğu zaman cevaplamaya hazırım. Allah ım senin de mutlu haberlerini burada yazmanı nasip eder inş.

Merhabalar! ben Russyadan yabanciyim Turkce yazdiklarim yanlis olurda ozur dilerim ama ben Mustafa beye ve Mustafa Bahceci tup bebek fulya merkezindeki calisan ekipe cok tesekkur etmek istedim ALLAHIM onlara uzun omurler versin elleri dert gormesin. Temmuz ayinan itibaren Bahceci tup bebek merkezinde tevadi oldum ilk denemede hamile kaldim ALLAHIN iziniyle. Rabbimden tek dilegim sag saglim kucagima almayi nasip etsin. Tedavi gorenlere ALLAHIM yardimcilari olsun!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim hayırlı olsun değerin yüksek acaba ikizmi ki rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin senin yaşadığın mutluluğu bana ve tüm arkadaşlarıma nasip eder rabbim inşallah bir gün

Son düzenleme:

merhaba tebrik ediyorum sizi Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. darısı benim gibi bekleyenlerin olsun.
peki neden şişkinlik var yani tüp bebek tedavisinden kaynaklanan bir durum mu bu ohss mi oldun yoksa

Merhabalar! ben Russyadan yabanciyim Turkce yazdiklarim yanlis olurda ozur dilerim ama ben Mustafa beye ve Mustafa Bahceci tup bebek fulya merkezindeki calisan ekipe cok tesekkur etmek istedim ALLAHIM onlara uzun omurler versin elleri dert gormesin. Temmuz ayinan itibaren Bahceci tup bebek merkezinde tevadi oldum ilk denemede hamile kaldim ALLAHIN iziniyle. Rabbimden tek dilegim sag saglim kucagima almayi nasip etsin. Tedavi gorenlere ALLAHIM yardimcilari olsun!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ediyorum ALLAH kucağınada almayı nasip kısmet eder İNŞALLAH. Allah yardımcımız olsun... Rabbim isteyen dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

öncelikle herkesin tevisi hayırlı olsun inşallah hepiniz tedavilerinizde bebişlernize kavuşursunuz.
kendimden bahsedeyim kısaca eşim de azosperm problemi var çok şükür mikro tese yöntemiyle sperm 3 tüp bulundu.
bahçeci umut tüp bebekte 2 olumsuz denemem oldu.bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçecinin daha iyi olduğunu duydum sizce
2 bahçeci kliniği arasına fark olur mu mustafa bahçeciyi önerirmisiniz?birde kararsız kalmamım tek sebebi dondurulan spermleri taşıma
konusu gerçi bir şekilde taşınır da karar verdikten sonra ama mustafa bahçeciye mi gitsem yoksa ulun beyle mi 3.tedaviye başlasam
karar veremedim ne olur fikirlerinizi söyleyin benim için çok yardımcı olacak

Back
X