hoşgeldin arkadaşım...
bizdede sorun aynı canım emre beyi tavsiye ederim harika bir insan kendisi hemde alanınında çok başarılı
kenan aydosdu şahsen tanımıyorum ama ismen çok duydum alanında iyi bir doktor olduğunu... için rahat ikisine de gidebilirsin yani.... canım ben 10 yıllık evliyim.. 8 yıldır da aynı sorunla uğraşıyoruz 2 si başka merkezde 1 umutta olmak üzere 3
tüp bebek denememiz oldu
sonuç alamadık. şimdi nisan gibi tekrar deneyeceğiz inşallah.. arkadaşım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.bak ne anlatcam... eşimin kuzeni evlendi ve 3 ay sonra eşime bizim çocuğumuz olmuyo demiş ah ahlar vahvahlar resmen perişan oldular.. hiç sperm yok demiş dr.. önce varikosel ameliyatı olacaksın sonra tüp bebek deneyin demiş ameliyatla siperm bulunursa oda tabi onlarda hemen araştırmaya başladılar.. ve bir duydukki eşi o ay hamileleymiş dr şok olmuş imkansız demiş.eşinden şüphe bile etmiştir.. ama allahın imkansızı yok rabbim istesin yeterki .. malesef erken doğum yaptı bebeğini kaybetti. 2 yıl çocuk yapmak yasaklandı.. daha bir yıl olmamıştıki korunurken hamile kalmış.. diyeceğim oki umutsuz olma rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.. biz elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz sonrası rabbimin takdiri.. o bizi bizden daha iyi biliyor..