Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

hoşgeldin arkadaşım...
bizdede sorun aynı canım emre beyi tavsiye ederim harika bir insan kendisi hemde alanınında çok başarılı
kenan aydosdu şahsen tanımıyorum ama ismen çok duydum alanında iyi bir doktor olduğunu... için rahat ikisine de gidebilirsin yani.... canım ben 10 yıllık evliyim.. 8 yıldır da aynı sorunla uğraşıyoruz 2 si başka merkezde 1 umutta olmak üzere 3 tüp bebek denememiz oldu
sonuç alamadık. şimdi nisan gibi tekrar deneyeceğiz inşallah.. arkadaşım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.bak ne anlatcam... eşimin kuzeni evlendi ve 3 ay sonra eşime bizim çocuğumuz olmuyo demiş ah ahlar vahvahlar resmen perişan oldular.. hiç sperm yok demiş dr.. önce varikosel ameliyatı olacaksın sonra tüp bebek deneyin demiş ameliyatla siperm bulunursa oda tabi onlarda hemen araştırmaya başladılar.. ve bir duydukki eşi o ay hamileleymiş dr şok olmuş imkansız demiş.eşinden şüphe bile etmiştir.. ama allahın imkansızı yok rabbim istesin yeterki .. malesef erken doğum yaptı bebeğini kaybetti. 2 yıl çocuk yapmak yasaklandı.. daha bir yıl olmamıştıki korunurken hamile kalmış.. diyeceğim oki umutsuz olma rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.. biz elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz sonrası rabbimin takdiri.. o bizi bizden daha iyi biliyor..:16::16:
arkadaşım rabbim en kısa zamanda çocugunu kucağına almayı nasip eder inşallah. senin eşinin sperm değerleri ne? beni en çok normal morfoloji korkutuyor çünkü %0 emre bey ile görüştüğünde sana morfoloji hakkında bilgi verdi mi. ayrıntılı yazarsan çok sevinirim

arkadaşım rabbim en kısa zamanda çocugunu kucağına almayı nasip eder inşallah. senin eşinin sperm değerleri ne? beni en çok normal morfoloji korkutuyor çünkü %0 emre bey ile görüştüğünde sana morfoloji hakkında bilgi verdi mi. ayrıntılı yazarsan çok sevinirim

canım eşimin%5 ileri hareketli... %8 yerinde hareketli ...%88 hareketsiz.... morfoloji %0...8 yıl öncede aynıydı ..biz morfolojiyle umutta tanııştık çünkü daha önceki doktorlar hep bunu gözardı etmişler. benim ilk tedavimde transferden sonra geri kalan yumurtalarım donduruldu ve 2.ciyi öyle denedik olmayınca umuta geçtik ve doktorumuz 3. ay eşime sperm kalitesi ve morfoloji iiçin birsürü ilaçlar verdi tabi banada.. 3 ay sonra denedik olmadı.. ve dondurulacakta kalmamıştı. sonrasında dr görüştüğümde morfolojinin çook kötü olduğunu ve tüp bebein tutmama sebebininde bunun olabileceğini söyledi ve tekrar emre beye yönlendirdi ama biz hala görüşmeye gitmedik gidemedik ulun hoca ilaçlar fayda etmedi tese deneyelim dedi son kararı emre hoca verecek ama biz kararsızız bakalım 6 ay dır altarnatif tıpa yöneldik bugünlerde eşim test yaptıracak sonucu yazarım tıppen morfolojinin tedavisi yok anck kendiliğindee düzelebiliyor çevrende örneklerini çok gördüm.. canını sıkma önce dr la görüş.. eminin o sana duymak istediğin herşeyi söyliycektir aynı sorunu olanların çoğu hamile inşallah bizde başaracağız..:49::49:

canım eşimin%5 ileri hareketli... %8 yerinde hareketli ...%88 hareketsiz.... morfoloji %0...8 yıl öncede aynıydı ..biz morfolojiyle umutta tanııştık çünkü daha önceki doktorlar hep bunu gözardı etmişler. benim ilk tedavimde transferden sonra geri kalan yumurtalarım donduruldu ve 2.ciyi öyle denedik olmayınca umuta geçtik ve doktorumuz 3. ay eşime sperm kalitesi ve morfoloji iiçin birsürü ilaçlar verdi tabi banada.. 3 ay sonra denedik olmadı.. ve dondurulacakta kalmamıştı. sonrasında dr görüştüğümde morfolojinin çook kötü olduğunu ve tüp bebein tutmama sebebininde bunun olabileceğini söyledi ve tekrar emre beye yönlendirdi ama biz hala görüşmeye gitmedik gidemedik ulun hoca ilaçlar fayda etmedi tese deneyelim dedi son kararı emre hoca verecek ama biz kararsızız bakalım 6 ay dır altarnatif tıpa yöneldik bugünlerde eşim test yaptıracak sonucu yazarım tıppen morfolojinin tedavisi yok anck kendiliğindee düzelebiliyor çevrende örneklerini çok gördüm.. canını sıkma önce dr la görüş.. eminin o sana duymak istediğin herşeyi söyliycektir aynı sorunu olanların çoğu hamile inşallah bizde başaracağız..:49::49:
inşallah canım. ben de durumu geçen hafta öğrendim. 1 haftadır sabah akşam keçiboynuzu çayı ve günde 1 bardak havuç suyu içiriyorum eşime. emre beye2 hafta sonra gidicez. sen neden denemelerini emre bey e yaptırmadın

inşallah canım. Ben de durumu geçen hafta öğrendim. 1 haftadır sabah akşam keçiboynuzu çayı ve günde 1 bardak havuç suyu içiriyorum eşime. Emre beye2 hafta sonra gidicez. Sen neden denemelerini emre bey e yaptırmadın

canım emre bey ürolog eşimin doktoru ulun hoca jinokolog. Benim doktorum aynı merkezde görev yapıyorlar:34:

slm arkadaşlar:3:
bende bahçeci de tedavi gördüm ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim Raabim 3.denemem de nasip etti bana
dr.um Mustafa Bahçeci idi. bizde ki problem azosperm di ağır erkek infertiletisi .
ilk iki denememi umut tüp bebek de yaptırdım ama olmayınca mustafa bey ile görüşmek istedim ekip mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin:16::16::16:

Benim doktorum da mustafa bahçeci 5. Deneme olacak eşim azosperm adet olmayı bekliyorum dua edin inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum da mustafa bahçeci 5. Deneme olacak eşim azosperm adet olmayı bekliyorum dua edin inş

canım ben seni hatırlıyorum sen sanki gebe kalmıştın diye biliyorum inşallah üzücü bir durum yoktur
altta gebelik takvimi de gözküyo ama:44:

Canım onu silmeyi unuttum 5 haftalıkken düştü

Baktıkça da dursaydı bu kadar olacaktı diye iç geçirmiyo degilim

Canım onu silmeyi unuttum 5 haftalıkken düştü

Baktıkça da dursaydı bu kadar olacaktı diye iç geçirmiyo degilim

çok üzüldüm neden düştü?
düşmeden önce değerin nasıl dı yüksekmiydi
inşallah birdaha bu heycanı en sağlıklı bir şekilde yaşarsın

slm arkadaşlar:3:
bende bahçeci de tedavi gördüm ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim Raabim 3.denemem de nasip etti bana
dr.um Mustafa Bahçeci idi. bizde ki problem azosperm di ağır erkek infertiletisi .
ilk iki denememi umut tüp bebek de yaptırdım ama olmayınca mustafa bey ile görüşmek istedim ekip mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin:16::16::16:

NE GÜZEL BİR HABER BU ...:21::21: HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN:emir_bebek::emir_bebek:

TEDAVİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM İNŞALLAH BU SON OLUR.. ayrıca bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.. ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın

TEDAVİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM İNŞALLAH BU SON OLUR.. ayrıca bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.. ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım tedavinden biraz bahsedebilirmisin benimde eşimde azosperm var 4tür deniyoruz hiç tutunma olmadı

Back
X